Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Brugakker 6604 Zeist (www.boonmakelaars.nl)

290 views

Published on

Gelegen in Zeist-West aan een rustige verkeersarme laan is te koop dit zeer royale WOONHUIS met maar liefst 5 slaapkamers, 2 badkamers en een garage.

LOKATIE:
De wijk Brugakker, aan de rand van Zeist, is gesticht in de periode 1970-1980. In de directe omgeving bevindt zich de weilanden en natuurgebieden van het Utrechts Landschap en diverse fiets- en wandelpaden. Het winkelcentrum 'De Clomp' , scholen sportaccommodaties en diverse uitvalswegen bevinden zich op korte afstand van de woning. De Uithof en het UMC zijn zowel met de fiets als met de auto binnen enkele minuten bereikbaar.

INDELING:
entree, hal, toilet met fonteintje, doorgang naar de garage, ruime L-vormige woonkamer met schuifpui naar de tuin, een zeer fraaie open haard met schouw alsmede een (visgraat) parketvloer, keuken voorzien van inbouwapparatuur.

1e verdieping: een drietal slaapkamers alsmede een badkamer, in de originele kleurstelling, met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een balkon.

2e verdieping: een 2-tal slaapkamers, een 2e badkamer met douche, toilet, een bergkast, de stookruimte (combi-ketel, bouwjaar ca. 2000).

BIJZONDERHEDEN:
· De gehele woning is voorzien van dubbel glas (ca. 2004)
· Het platte dak van de woning en de garage is ca. 5 jaar geleden vervangen
en voorzien van isolatie
· De openhaard met schouw alsmede de parketvloer dateren uit ca. 2004
· 2e badkamer, bouwjaar ca. 2005.
· Mooi aangelegde en beschutte vrije tuin gelegen op het westen
· Bouwjaar woning ca. 1980
· Inhoud woning ca. 475 m3 en woonoppervlakte ca. 165 m2
· Perceelsoppervlakte 212 m2

BEZICHTIGING
Wilt u deze woning bezichtigen? Bel 030-6922770 voor het maken van een afspraak.

BROCHURE
Download op www.funda.nl de uitgebreide kleurenbrochure met aanvullende informatie of vraag deze kosteloos bij ons aan via telefoonnummer 030-6922770 of per e-mail: zeist@boonmakelaars.nl.

KANTOOR
U vindt ons kantoor aan de 1e Hogeweg 2-A te Zeist (schuin tegenover V&D). U bent van harte welkom!

Published in: Real Estate
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

×