KeresőOptimalizáLáS, Seo

1,668 views

Published on

Keresőoptimalizálás, SEO az Első Magyar Keresőoptimalizáló Verseny (Pillangószív) győztesétől.
Bognár Stúdió,
Bognár "El Lobo" László

Published in: Technology, Design
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
1,668
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
11
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

KeresőOptimalizáLáS, Seo

  1. 1. Keresőoptimalizálás, SEO Mottó: “ Az, hogy készített egy honlapot, nem több, mint integetni valakinek a sötétben: csak az integető tud róla, hogy szeretne valamit." J. C. Levinson Bognár Stúdió – a keresőoptimalizáló Ha benne van – benne lesz!
  2. 2. Miért álljon a honlapunk a keresők élén? <ul><li>Az üzleti kommunikációt vizsgálva megállapíthatjuk, hogy harmincszor annyi a kínált információ, mint amennyit a célközönség fel tud dolgozni. Vincenzo Freni: AZ ÜGYFÉL FELFEDEZÉSE </li></ul><ul><li>Az emberek az Interneten a keresők élvonalában lévő honlapokat keresik fel. </li></ul>Bognár Stúdió – a keresőoptimalizáló Ha benne van – benne lesz!
  3. 3. Belső és külső feladatok <ul><li>A belül nem optimalizált és külső linkekkel nem támogatott honlap sehogyan sem fog szerepelni a keresőkben: </li></ul><ul><li>Hogy hol kaphatok tanácsot? > Keresőoptimalizálás-SEO honlap </li></ul><ul><li>Rendelje meg előadásainkat! > Érdeklődés, előrendelés </li></ul><ul><li>Segítünk vállalkozásának! Bognár Stúdió > Online marketing </li></ul>Bognár Stúdió – a keresőoptimalizáló Ha benne van – benne lesz!

×