Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Kanapé kínálat marketing alapon

Az igazi marketing megközelítés mindig a potenciális vásárló érdekei és érdeklődése felől érvényesül. A kommunikáció során ennek a honlapokon is érvényesülnie kell. Erre mutatunk példát!

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Kanapé kínálat marketing alapon

  1. 1. Kanapé kínálat marketing alapokon Ami a vásárlót érdekli Bognár Stúdió – a keresőoptimalizáló  A kínálat  A jellemzők (hírnév, minőség, anyag, szín, méret, design...)  A termék elérhetősége  Az ár
  2. 2. Stagra Bútor Magyarországon Bognár Stúdió – a keresőoptimalizáló A rohamos iramban fejlődő lengyel cég lassan egész Európát meghódítja. Minőségi, jól használható bútorokat gyárt elérhető áron. Sokszínű, gondosan formatervezett ülőgarnitúrák, kanapék, puffok, modul rendszerben növelt felhasználhatóság a jellemző tulajdonságok.
  3. 3. Az újdonság varázsa Bognár Stúdió – a keresőoptimalizáló A vásárlók egy része az újdonságokra érzékeny, míg mások inkább az árérzékenységükből eredően választanak terméket. A budapesti Abútor Bútoráruház honlapján mindkét csoport igényeit igyekszik kielégíteni. Íme, egy részlet az újdonságok kínálatából:
  4. 4. Ha az ár a fontos: mindig van akciós kanapé is! Bognár Stúdió – a keresőoptimalizáló
  5. 5. Választék: textil huzat színek Bognár Stúdió – a keresőoptimalizáló Lenyűgöző színválaszték
  6. 6. Anyagválaszték: bőr garnitúrák Bognár Stúdió – a keresőoptimalizáló Az igényes vásárlók egy része hajlandó a drágább bőr garnitúrák közül választani. Lakáson kívül magán rendelők, várók számítanak potenciális bőr kanapé vásárlónak. Számukra is jelentős a kínálat!
  7. 7. A bútor mérete nagyon is számít Bognár Stúdió – a keresőoptimalizáló A jó honlap látványosan bemutatja a méreteket is. A Stagra Bútort forgalmazók ennek a kritériumnak eleget tesznek.
  8. 8. Ezekben a bútorüzletekben megtalálja a Stagra Bútor kínálatát Bognár Stúdió – a keresőoptimalizáló Budapest Abútor Bútoráruház - kanapé Szarvas - Ülőgarnitúra Vác - Stagra Bútor

×