Nő Veled Beszélek!

515 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
515
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
17
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Nő Veled Beszélek!

 1. 1. Tanácsok nőknek!!
 2. 2. SZERESS!!
 3. 3. Soha se engedd meg,hogy a magány uralkodjon rajtad,néha megtörténik,hogy rád tör…,de meg kell tanulnod örülni neki. Soha ne lásd magad csúnyának,kövérnek vagy soványnak,ami lényeges az a tartalom és nem a csomagolás.
 4. 4. Szeress nagyon!!!Képzeld magad boldognak ,az elme egy mágnes és mindent amit gondolsz és kívánsz ,csodaként magához vonz.
 5. 5. Ne érezd magad alacsonyabb rendűnek más nőkkel szemben, lehet hogy egyes dolgokban kívállók….de neked másban van az erősséged.
 6. 6. Szeresd az életet:akár borús,viharos,mennydörgéses vagy napsütötte napokból áll. Ez az élet:azért kaptuk,hogy megéljünk minden percet és örüljünk minden pillanatnak.
 7. 7. Nő veled beszélek!!
 8. 8. Emlékeid zsáklyába szép emlékeket tegyél,a rosszakat hagyd az út szélén…nézz most a tükörbe…és MOSOLYOGJ: Nézz tested szépségére és hagyd érvényesülni,majd vess egy pillantást magadba: BENNED VAN AZ ERŐ!
 9. 9. Van még esélyed,hogy boldog legyél,vagy várhatod szomorúan az élet elmúlását. Érezheted magad szeretve,szépnek,vagy csúfnak egy értelmetlen élettel. Válaszhatsz:
 10. 10. Válaszhatsz: Összeszorítod az öklöd és harcolsz a céljaidért,vagy hagyod elveszni vágyaidat. Válaszhatsz: Boldogságot vagy bánatot
 11. 11. Tűzz ki célokat,és harcolj érte!.Ne légy önző,áldozz az idődből olyan dolgokra, amit szeretsz és boldoggá tesz.
 12. 12. Soha ne feledd!!!
 13. 13. Ahogy Te érzed magad…..olyannak látnak mások! Amennyi szeretetet adsz .…annyi szeretetet kapsz!
 14. 14. Mindenek felett: SZERESD ÖNMAGADAT ! OLYANNAK AMILYEN VAGY!

×