Valorile Echipei de 10+ de la Class IT

5,640 views

Published on

Valori, sisteme de lucru, procese eficiente si oameni performanti.

Published in: Education
0 Comments
3 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
5,640
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4,940
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
3
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Valorile Echipei de 10+ de la Class IT

 1. 1. ValorileechipeiClass ITFixismele noastre de zi cu zi
 2. 2. Hyper ProfesionistiSolutiile si serviciile livratesunt recunoscute ca etalon. Pretuim, recunoastemsi recompensam efortul de 10+. Suntem referinta, „ceilalti” se compara cu noi
 3. 3. EvolutieDevenim mai buni in fiecare ziParticipam la cursuri, urmam programe de certificare, citim documentatii si cartide specialitate in permanenta.
 4. 4. Echipa E musai sa ne ajutam unii pe altii! Ne sustinem reciproc, indiferent desituatie. Nu exista «nu a fost vina mea, celalalt a gresit»
 5. 5. Super implicati Muncim din greu. Venim cu sugestii de imbunatatire a noastra si a companiei. Nu toleram carcoteala negativista.
 6. 6. Customers DrivenObiectivul efortului nostru este succesul afacerilor clientilor nostri. Ne dezvoltam si crestem datoritaclientilor nostri. Clientii sunt cei care platesc salariile.
 7. 7. Rezultate Fapte, nu vorbe!Atunci cand gresim invatam pentru ca pe viitor sa nu mai repetam erorile. Explicatiile nu sunt utile nimanui.
 8. 8. ComunicareNu doar comunicam, cream relatii.Schimbam complet perceptia care spune ca “IT-istii” sunt “in lumea lor”.
 9. 9. WOW Depasim asteptarile clientilorOferim suport IT la nivel exceptional sau, prin gesturi mici dar de impact, uimim de fiecare data cand avem ocazia sa o facem.
 10. 10. Eficienta Facem mai mult cu mai putin. Atat pentru clienti sau in interiorulcompaniei noastre, fara sa sacrificam niciodata calitatea.
 11. 11. Bun simt “ca pe vremuri”Comportamentul nostru comunica respectul pe care il acordam tuturor celor cu care interactionam. Tratam la fel cum vrem sa fim tratati.
 12. 12. Etica si integritate Punem intotdeauna confidentialitatea si securitatea pe primul plan. Punem intotdeauna si fara exceptie interesul clientului pe primul plan.

×