Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Prezentare medalii Star Team

4,836 views

Published on

Medaliile recompensează rezultatele și performanțele membrilor Star Team și se acordă după criterii specifice fiecărui departament, la un interval de 3 luni.

Published in: Technology
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Prezentare medalii Star Team

 1. 1. Medaliile în Star Team Criterii de acordare
 2. 2. Admiral’s Gratitude Comunicare Se acordă în funcţie de numărul de evaluări cu notă maximă, în urma rezolvării situaţiilor sesizate de clienţi
 3. 3. Peace Keeper Se acordă în funcţie de numărul de rezolvări ale alertelor proactive, generate de sistemele de monitorizare. Eficienţă
 4. 4. Rise & Shine Evoluţie Se acordă în funcţie de numărul de certificări obţinute.
 5. 5. Positive Annihilation Customer Driven Se acordă în funcţie de numărul de recomandări efectuate.
 6. 6. Effective mass fatality Rezultat Se acordă în funcţie de cel mai rapid timp de rezolvare a solicitărilor din partea clienţilor (ticketelor)
 7. 7. Defender of the Star Team Echipa Se acordă în funcţie de numărul de soluţii introduse în Knowledge Base. Un alt criteriu este implicarea în sus inerea șiț ajutarea celorlal i colegi.ț
 8. 8. Hero of the galaxy Wow Se referă la situaţii care au uimit în relaţia cu clienţii. Ex.: situaţii în care clienţilor le-au fost depăşite aşteptările.
 9. 9. Strike from the heart Super Implicare Se referă la situaţia în care se ia o iniţiativă extraordinară în avantajul clientului sau al companiei noastre.
 10. 10. State of Mind and matter Bun Simţ Se referă la modul activ în care membrul Star Team promovează valorile companiei, precum şi elementele vizuale şi de limbaj ale culturii noastre organizaţionale. Ex.: poartă tunica, foloseşte limbajul stelar în mesaje, poartă gradele şi simbolurile pe haine, etc.
 11. 11. Honor is everything Etică şi integritate Se refera la situaţiile în care membrii Star Team dovedesc faptul că au onoare şi un caracter integru.
 12. 12. Stelarii care nu activează în departamente unde evaluarea se realizează conform criteriilor men ionate vor fi evaluaţiț subiectiv, de către manager, conform valorii asociate medaliei. De altfel, toţi membrii Star Team pot fi evaluaţi si recompensati cu medalii, în funcţie de valorile Star Team pe care şi le însuşesc şi le promovează.
 13. 13. Există 10 medalii în Star Team, care corespund celor 10 valori ale echipei noastre. Orice coleg poate obţine mai multe medalii de acelaşi tip. Premierile vor avea loc din 3 in 3 luni, începând cu luna ianuarie 2013.

×