Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Misiunea Class IT

2,428 views

Published on

Care este misiunea noastră?

Misiunea noastră continuă este susținerea succesului clienților noștri, prin asigurarea unei fundații IT solide a afacerilor acestora și prin oferirea de soluții și servicii de suport pentru infrastructura IT.

Published in: Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Misiunea Class IT

 1. 1. Misiunea continuă a Class IT
 2. 2. Ce este misiunea continuă? Misiunea continuă este suma motivelor pentru care compania noastră există în piață, de ce este apreciată de clienți și definește modul în care adaugă valoare celor cu care interacționează.
 3. 3. Care este misiunea noastră? Misiunea noastră continuă este susținerea succesului clienților noștri, prin asigurarea unei fundații IT solide a afacerilor acestora și prin oferirea de soluții și servicii de suport pentru infrastructura IT.
 4. 4. Prin misiunea noastră continuă, evoluăm în fiecare zi și aducem rezultate vizibile clienților noștri: suport IT performant, eficiență, control și securitate a sistemelor deținute.
 5. 5. 1. Asigurarea disponibilității continue a funcționării sistemelor critice pentru o afacere (servere de aplicații, soluții de colaborare sau email, soluții de comunicare).
 6. 6. 2. Asigurarea securității informațiilor critice, prin implementarea de soluții de protecție din exterior și din interior sau de backup a datelor proprii.
 7. 7. 3. Susținerea productivității angajaților, prin soluții de îmbunătățire a vitezei de lucru a sistemelor IT, datorită uneltelor moderne și proactive de suport IT, care reduc cu 80% numărul de întreruperi în activitatea de zi cu zi, prin identificarea potențialelor situații de avarie înainte de apariția acestora sau prin intervenții rapide pentru remedierea acestora, atunci când apar situații neprevăzute.
 8. 8. 4. Eficientizarea costurilor, prin consultanța în relația cu furnizorii de servicii IT&C sau prin implementarea de soluții inovative, care oferă control asupra activității de imprimare, salvează consumul de energie și îmbunătățesc performanța la birou a angajaților.
 9. 9. 5. Susținerea managementului, prin înțelegerea unicității fiecărei afaceri pentru oferirea de soluții IT relevante și supervizarea continuă a livrării, cu ajutorul managerilor IT externalizați și prin rapoarte de performanță și control a sistemelor IT.
 10. 10. Prezentare servicii de suport IT, pe www.classit.ro Mai multe detalii despre cultura organizațională Star Team, pe www.starteam.ro

×