Regulament Winter Tri 2014

1,024 views

Published on

Published in: Sports
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,024
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
676
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Regulament Winter Tri 2014

 1. 1. Complexul Olimpic Sydney 2000, Izvorani Editia a III-a ~ REGULAMENT ~
 2. 2. CUM AJUNGETI? HARTA ONLINE AICI
 3. 3. TRIATLON
 4. 4. DUATLON
 5. 5. REGULAMENT GENERAL REGULAMENT Pentru a participa la Winter TriChallenge 2014, trebuie sa va inscrieti in perioada alocata inregistrarilor (15 ianuarie – 18 februarie 2014), pe site-ul oficial si sa achitati taxa de participare in termen de maxim 3 zile lucratoare. I. Evenimentul este divizat in TRIATLON SI DUATLON, cu 2 subcategorii: individual & stafeta. La triatlon individual se face diviziune pe categorii de sex si varsta: 13-18 ani | 19-29 ani | 30-39 ani | 40-49 ani | 50+. La triatlon stafeta si duatlon individual & stafeta, clasamentul se face open. II. Inscrierea nu este transmisibila si taxa de participarea nu se returneaza in cazul in care un concurent nu mai poate participa III. Starturile vor fi comune pentru triatlon & duatlon, conform programului care se anunta pe site. Organizatorii pot decide organizarea a doua starturi. IV. Respectarea traseului se face in proportie de 100%. Este obligatorie trecerea pe la toate punctele de control. Orice “taiere” sau “scurtare” aduce descalificarea concurentului. V. Traseul este detaliat pe site, in sectiunea speciala, pentru fiecare proba in parte. VI. Concurentii participa pe proprie raspundere si numai dupa semnarea Declaratiei pe proprie raspundere, o data cu preluarea kit-ului de participare. Preluarea kiturilor se face, obligatoriu, in zilele special organizate in acest sens. VII. Cronometrarea se face cu cipuri electronice, pentru ambele probe (triatlon si duatlon). In timpul total sunt inclusi si timpii de tranzitie. VII. In zona de tranzitie nu este permisa atingerea sau miscarea echipamentului unui alt concurent. VIII. Fiecare concurent trebuie sa-si numere singur turele sau bazinele efectuate. Vor exista arbitri si voluntari pe traseu, care vor urmari respectarea regulamentului. Traficul auto nu este oprit, dar in aceasta zona va fi foarte redus.
 6. 6. REGULAMENT REGULAMENT PROBA ALERGARE Se alearga cu numarul de concurs (cel prins cu elastic) in fata. Fiecare concurent trebuie sa-si numere singur turele alergate. Vor exista si puncte de control unde arbitrii vor inregistra turele fiecarui concurent. Este interzis ajutorul de pe margine. REGULAMENT PROBA CICLISM Numarul de concurs trebuie sa fie pozitionat in fata bicicletei (cu soriceii primiti in kit) Va recomandam folosirea unei biciclete tip MTB sau ciclocros. Purtarea castii de protectie este obligatorie. Nu este permisa aruncarea peturilor sau a altor deseuri/materiale pe traseu. Concurentii nu au voie sa primeasca ajutor de pe margine. Ora limita pentru finalizarea probei de ciclism este 13:30.
 7. 7. REGULAMENT REGULAMENT PROBA INOT Intrarea in piscina, se face numai dupa trecerea prin vestiar (separate, fete si baieti) si dus. Casca de inot este obligatorie si se pune cu numarul pe exterior Este interzis inotul in neopren, apa din bazin are 26 de grade C. Se intra in si se iese din piscina pe la capete, nu pe scara de acces Inotul se face numai pe partea dreapta, cat mai aproape de culoarul de delimitare, conform schitei alaturate Finish-ul nu este in apa ci pe sub poarta cu cronometru, asadar se iese din apa si se alearga pe culoarul delimitat pana la poarta.
 8. 8. REGULAMENT PE CE CULOAR VETI INTRA LA INOT? Fiecare participant, in functie de numarul de concurs alocat, la proba de inot va intra pe culoar astfel: Nr. 1-21 – culoarul 0 Nr. 22-42 – culoarul 1 Nr. 43-63 – culoarul 2 Nr. 64-84 – culoarul 3 Nr. 85-105 – culoarul 4 Nr. 106-126 – culoarul 5 Nr. 127-147 – culoarul 6 Nr. 148-168 – culoarul 7 Nr. 169-189 – culoarul 8 Nr. 190-210 – culoarul 9
 9. 9. FINISH. PREMIERE Dupa trecerea liniei de finish, aveti la dispozitie punctul de alimentare/hidratare. La ora 15:30 va avea loc festivitatea de premiere, in Sala Polivalenta. De la ora 15:00 incheiem Winter Tri cu o pasta party. Pe baza bratarii primite in kit, toti participantii vor avea acces la Pasta Party. Pentru familie/prieteni, puteti achizitiona tichete la fata locului. Premierea se face pe urmatoarele categorii: Triatlon individual: fete & baieti, locurile 1-3 | 13-18 ani, 19-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani si 50+ Triatlon stafeta: locurile 1-3 open Duatlon individual & stafeta: locurile 1-3 open Nu exista premii in bani. Toti participantii primesc medalie de finisher, iar premiantii cupe si diplome.
 10. 10. Pentru mai multe detalii urmariti site-ul evenimentului si pagina facebook

×