Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Folder eenkadovoor

266 views

Published on

Wat kunnen wij voor jouw webshop betekenen? Lees het in onze informatie folder.

Published in: Marketing
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Folder eenkadovoor

  1. 1. WAT KUNNEN WIJ VOOR JOUW WEBSHOP BETEKENEN?
  2. 2. WIE ZIJN WE? KADOTIPS Eenkadovoor.nl is een website die de bezoekers helpt een feest gebonden, origineel en uniek kado te vinden. Voor adverteerders is eenkadovoor.nl een website die zorgt voor een hoog aantal bezoekers met een hoge conversie. Door mee te gaan met eenkadovoor.nl bereikt u nieuwe doelgroepen. Doelgroepen die u nooit verwacht had te kunnen bereiken. Wij vinden het fijn dat we bedrijven de mogelijkheid kunnen bieden zich te profileren. Door mee te gaan met eenkadovoor.nl, lift u mee op het succes van eenkadovoor. Eenkadovoor.nl wil de bezoeker zo gericht mogelijke kadotips geven en werkt daarom met specifieke zoekfilters. Door middel van verschillende filters zoals: voor wie, welke gelegenheid of budget, zorgen we ervoor dat de bezoeker binnen mum van tijd het juiste kado vindt. Op eenkadovoor staan uw kadotips, zodat de bezoekers daadwerkelijk het kado bij uw shop bestellen. De bezoeker ziet een kadotip als waardevol en niet als een schreeuwerige advertentie. Dat is onze meerwaarde. BEZOEKERS AANBIEDERS / SELECTED BY De bezoekers van eenkadovoor.nl, gemiddeld zo’n 140.000 bezoekers per maand, zijn mannen en vrouwen tussen de 18 en 75 jaar die op zoek zijn naar een leuk en origineel kado. Het aantrekken van de juiste bezoekers is voor eenkadovoor van groot belang. Door ons te richten op de kwaliteit van de bezoekers, komen alleen de echt geïnteresseerden op uw webshop terecht. Ruim 80% van deze bezoekers heeft een kadomoment binnen één week en hebben een koop intentie, vandaar dat wij een hoge conversie kunnen leveren. Aanbieders van kadotips op eenkadovoor zijn webshops die een diversiteit aan producten en/of diensten onder de aandacht willen brengen bij een interessante doelgroep. Om de kwaliteit van de kadotips te waarborgen, worden zij gekeurd waarin originaliteit en service twee belangrijke sleutelwoorden zijn. Na goedkeuring wordt het ‘Selected by Eenkadovoor.nl’ label toegekend en vanaf dat moment kunnen aanbieders kadotips aanmaken.
  3. 3. ADVERTEREN OP BASIS VAN CPC affiliatemarketing De samenwerking met aanbieders is op basis van cpc (costs per click). U betaalt per click en dus alleen voor bezoekers die ook echt op de website komen. Zonder vaste maandelijkse- of opstartkosten. Clicks dienen vooraf ingekocht te worden met onderstaande tarieven: Het is op eenkadovoor ook mogelijk om op basis van affiliatemarketing te adverteren. Dit houdt in dat de webshop commissie betaalt voor iedere lead of sale die eenkadovoor genereert via de websites. Hierbij maken wij gebruik van betrouwbare affiliatenetwerken zoals: Tradetracker en Daisycon. 0000 - 1000 clicks 1001 - 2000 clicks 2001 - 3000 clicks 3001 - 5000 clicks 5001 - 10000 clicks € 0,15 CPC € 0,14 CPC € 0,13 CPC € 0,12 CPC € 0,11 CPC Adverteermogelijkheden PARTNERSHIPS Adverteren op eenkadovoor.nl kan op verschillende manieren. De standaard Kadotip vormt de basis van uw exposure. Wilt u uw product extra aandacht geven? Met Kadotip Goud bijvoorbeeld staat u vooraan de zoekresultaten, waardoor u niet alleen extra goed zichtbaar bent, maar ook sneller wordt gevonden. Andere mogelijkheden zijn: Topwebshop, Kadotip van de week, een opname in de nieuwsbrief, blogs/ artikelen en promotie via social media. Vraag naar onze actuele ratecard. Partnerships zijn jaarpaketten met diverse aantrekkelijke adverteermogelijkheden die adverteerders kunnen afnemen. De partnerships bestaan uit een Bronze, Silver, Gold en Diamond variant en hebben elk hun eigen bundel met voordelen. Naast de commerciële voordelen zorgt een partnership onder andere voor meer zichtbaarheid bij de bezoeker en onderscheidend vermogen t.o.v. andere aanbieders.
  4. 4. EVENTS / WORKSHOPS CONTACTGEGEVENS Vier keer per jaar organiseert eenkadovoor een awarduitreiking voor o.a. De Beste Kadoshop, Beste Kadoshop voor Vrouwen, Beste Kadoshop voor Mannen en Beste Kadoshop voor Kinderen. Naast deze award organiseert eenkadovoor verschillende netwerkevents en geven wij workshops zoals bijvoorbeeld een workshop S.E.O. Voor onze partners is dit gratis. Wil jij profiteren van de kracht van eenkadovoor.nl? Neem contact met ons op via: Postadres Gouwe 50, 2911 GA Nieuwerkerk a/d IJssel Bezoekadres: Lylantse Plein 1, 2908 LH Capelle a/d IJssel E: info@eenkadovoor.nl T: 010-7370046 W: www.eenkadovoor.nl

×