Act.2 CLOUD COMPUTING

145 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Act.2 CLOUD COMPUTING

  1. 1. Josep M. Soler Vendrell(Administració i finances)
  2. 2. - Creació documents:Utilitzant el navegador ens permet crear i editar directament alnúvol o penjar documents, fulls de càlcul, presentacions, etc. Tot itenir menys funcionalitats que els programes que sinstal·len alordinador de manera local, gaudeix de lavantatge delaccessibilitat i la despreocupació en el tema dactualitzacions deprogramari. - Compartir arxius de treball: Servei dallotjament darxius al núvol. Aquest servei permet als usuaris emmagatzemar i sincronitzar arxius en línia i entre ordinadors diferents.
  3. 3. - Videoconferència:Per evitar desplaçaments innecessaris, la falta d’agilitat delscorreus electrònics podem aprofitar la xarxa de telefonia perinternet per parlar en directe i fins i tot amb vídeo... L’altre opciópodria ser el GOOGLE+ - Treball en xarxa: Els espais “Wiki” van sorgir com una eina de treball col·laboratiu per permetre a diversos usuaris coeditar fàcilment una pàgina web i així treballar conjuntament en un projecte.
  4. 4. - Creació pàgines WEB :WordPress sistema de gestió de continguts lliure i codi obert, quepermeten crear, gestionar i mantenir webs amb facilitat. Tot aixòsense necessitat de coneixements de programació. - Calaix d’eines: En aquest calaix podem destacar un editor de fotografies senzill i complet FLICKR, YOUTUBE que és un lloc web per, compartir i veure vídeos i moltes més aplicacions que ens enlairen cap un canvi de filosofia en el treball més obert i col·lectiu. Ens veiem en el núvol?

×