Siopili

4,744 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
4,744
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3,757
Actions
Shares
0
Downloads
18
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Siopili

 1. 1. Η ΙΣΤΟΡΙΚΗΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΤΟΥ 2012» ΤΗΣ«ΣΙΩΠΗΛΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
 2. 2. Ενώ οι Πολιτικοί μας γνωρίζουν ότι «Ότανο Άνθρωπος διαθέτει Ανεξέλεγκτη Εξουσία, θα τηνΚαταχραστεί», έχουν Αχρηστεύσει τελείως τουςθεσμούς της Δημοκρατίας που προβλέπουν τουςαπαραίτητους Ουσιαστικούς Ελέγχους τηςΚυβέρνησης και προτιμούν να Λεηλατούν τοΔημόσιο Χρήμα απροκάλυπτα, αδιαφορώντας για τοΔιασυρμό τους: Η Λύση του προβλήματος βρίσκεταιφωλιασμένη σε αυτό το σημείο! Διαβάστε τηΔιακήρυξη της «Σιωπηλής Πλειοψηφίας».Εντοπίζει και Περιγράφει το πρόβλημα της Ελλάδαςστις Ρίζες του σε μια σελίδα και ΠροτείνειΡεαλιστικές Λύσεις σε άλλη μια!ISBN 978-960-88447-1-1
 3. 3. 1 Ποιοι είμαστε και τι Επιδιώκουμε! Είμαστε «Η Σιωπηλή Πλειοψηφία» των Ελλήνων Πολιτών. Επειδή… Αγανακτήσαμε και Οργιστήκαμε σε Αφάνταστο σημείο με τα Αίσχηπου ζούμε στη χώρα μας, αποφασίσαμε να βγούμε από το καβούκι μας, να Οργανωθούμε για να «Γκρεμίσουμε το Σύστημα Εξουσίας & Διακυβέρνησης» των Ελλήνων Πολιτικών μια για πάντα, και να καθιερώσουμε ένα «Νέο» που να βασίζεται σε «Σύγχρονες Διαφανείς Μεθόδους Διακυβέρνησης» Δοκιμασμένης Αποτελεσματικότητας και Παραγωγικότητας! Πρώτον, ερμηνεύσαμε «Καινοτόμα & Λογικά» το βαθύτερο Μήνυμα και Φιλοσοφία του «Διαχωρισμού των Εξουσιών» της Δημοκρατίας. (Αυτή η ερμηνεία δεν υπάρχει σε κανένα κράτος του κόσμου, Γ. Κασιμάτη, καθηγητής, Συνταγματολόγος.)Βλέπετε Μήνυμα (Β) εσωφύλλου: Τα τρία Ανεξάρτητα και Αυτόνομα θεσμικά Κέντρα Εξουσίας και Δεύτερον Αντιγράψαμε τα καλύτερα Συστήματα που λειτουργούν σε λίγαάλλα Κράτη με πολύ λιγότερη «Ανεπάρκεια» και «Διαφθορά» και με υψηλή «Παραγωγικότητα» και «Ανάπτυξη»! Δε χρειάζεται να ανακαλύψουμε τον τροχό! Δεν Πιστεύουμε σε «Μεσσίες» Πιστεύουμε σε «Μεθόδους»!
 4. 4. 2 Δεν μας αποκαλούν «Ο Κυρίαρχος Λαός»; Ας τους το αποδείξουμε! Δεν είμαστε Πολιτικοί! Δεν ανήκουμε σε κανένα Κόμμα! Δεν μας ενδιαφέρει η «Εξουσία»! Μας ενδιαφέρει ωστόσο, «Ο Αυστηρός Έλεγχος της Εξουσίας»! Η Ελλάδα Κυβερνήθηκε για 35 χρόνια χωρίς κανένα «Ουσιαστικό Μηχανισμό Ελέγχου» των εκάστοτε Κυβερνήσεων! Τα Κομματικά Στελέχη είναι Φυτεμένα παντού!Όλες οι δαπάνες του Κράτους και των αναρίθμητων Οργανισμών που υπάγονται σε αυτό, πληρώνονται μέχρι και δέκα φορές επάνω υπέρ των Διαμεσολαβούντων Κομματικών Στελεχών!Μια απλή μίσθωση ενός ακινήτου, γίνεται με τη μεσολάβηση ατομικής κτηματομεσιτικής Εταιρείας, ιδιοκτησίας Κομματικού Στελέχους η οποία το μισθώνει πρώτα από τον ιδιοκτήτη και μετά το νοικιάζει5 και 10 φορές επάνω στο δημόσιο ή στη ΔΕΚΟ! Το ίδιο συμβαίνει καιμε όλες τις προμήθειες του δημοσίου! Ακόμα και με τις προσλήψεις με τα προγράμματα STAGE.
 5. 5. 3 Το «Κομματικό Τρυπητήρι» συνεχίζει να παραμένει ανοιχτό και τοδημόσιο χρήμα να ρέει χωρίς να μπορεί η Κυβέρνηση να «βουλώσει» ούτε μία από τις «μεγάλες τρύπες»! Ένα απερίγραπτο και αχόρταγο Φαγοπότι που διέλυσε συντριπτικά την Οικονομία της Ελλάδας από το 1980 μέχρι σήμερα! Ένα τεράστιο ποσοστό των Κρατικών Κοινόχρηστων Δαπανών της Πολυκατοικίας που λέγεται «Ελλάδα», καθώς και όλων ανεξαιρέτως των ΔΕΚΟ και λοιπόν Οργανισμών που ελέγχονται ασφυκτικά από το Κομματικό Κατεστημένο, διαρρέει στις τσέπες των Κομματικών Στελεχών της εκάστοτε Κυβέρνησης! Πέρασαν 18 μήνες και παρόλη την Πτώχευση της χώρας η Κυβέρνηση του ΓΑΠ δεν μπόρεσε να «κλείσει» καμία από αυτές τιςκομματικές εταιρείες και άχρηστους Οργανισμούς καθώς και χιλιάδεςΑστικές Μη Κερδοσκοπικές που ανήκουν στα Κομματικά Στελέχη και οι οποίοι οικειοποιούνται κανονικά το δημόσιο χρήμα!Τώρα, ο Πρωθυπουργός ζητά από τους Υπουργούς του να του πουν… ποιες είναι οι προτεραιότητές τους! Εν τω μεταξύ, οι Υπουργοί… αρνούνται πεισματικά να παραχωρήσουν κεκτημένα δικαιώματα! Ακόμα και μέχρι σήμερα ένας στους τρεις φορείς τους Κράτους δεν λογοδοτεί ούτε με φαξ στο Γενικό Λογιστήριο για τις δοσολοψίες του! Σαμποτάρουν σταθερά την εφαρμογή του «Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος» γιατί τότε, θα αποκαλυφτούν οι δαιδαλώδεις διαδρομές των Μαύρων δισ. που τσεπώνουν κάθε φορά που βρίσκονται στην εξουσία!Η Ανεπάρκεια, οι Σπατάλες, και η Διαφθορά συνεχίζονται ανεξέλεγκτα!
 6. 6. 4 Η Ελλάδα, αυτή την εποχή των δύο «Μνημονίων» που διανύουμε αντιμετωπίζει «Τα Τρία Σοβαρότερα Προβλήματα» που Aντιμετώπισε ποτέ στην Σύγχρονη Ιστορία της!Πρώτο. Η Κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου Εντελώς Παράνομα και Καταχρηστικά, και χωρίς την Έγκριση του Κοινοβουλίου, όπως προβλέπει το Σύνταγμα, «Παραχώρησε Αμετάκλητα τα Κυριαρχικά Δικαιώματα της Ελλάδας» στο «Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» και στην «Ευρωπαϊκή Ένωση» σε περίπτωση που δεν θα μπορέσουμε να εξοφλήσουμε τις Δανειακές μας Υποχρεώσεις!Υποθήκευσαν το Ελληνικό Κράτος και Γκρέμισαν την Αξιοπρέπειά μας! (Γ.Κασιμάτης - Κ. Μπέης, Καθηγητές, και 15 άλλοι Καθηγητές Πανεπιστημίου, Ημερίδα, Πανεπιστήμιο Αθηνών, 12 Απριλίου, 2011 και συγκέντρωση στα Προπύλαια 31 Μαΐου, 2011). Την αποκάλυψη έκανε ο Μίκης Θεοδωράκης από κοινού με το Συνταγματολόγο Γ. Κασιμάτη, το Σεπτέμβριο 2010, σε συνέντευξη τύπου. Τα ΜΜΕ, ωστόσο, το απέκρυψαν ολοκληρωτικά, μέχρι την Ημερίδα του Πανεπιστημίου Αθηνών της 12ης Απριλίου, 2011, την οποίαν... απέκρυψαν και αυτή, με ελάχιστες εξαιρέσεις, επιβεβαιώνοντας τη χρόνια συνεργασία τους με την Εξουσία για την εξυπηρέτηση των αμοιβαίων Συμφερόντων τους και σε βάρος της Αντικειμενικής Πληροφόρησης των Ελλήνων Πολιτών. Αποκλειστικά Υπεύθυνοι και Υπόλογοι για τη ΠρωτοφανήΑνυπέρβλητη Χρεοκοπία της Ελλάδας, είναι τα Δύο Κόμματα Εξουσίαςτων τελευταίων 30 χρόνων. Είναι τόσο Αμετανόητοι, που τολμούν και επιδιώκουν να συνεχίσουν να μας Κυβερνάνε, δήθεν για να μας λύσουν τα τερατώδη προβλήματα που οι ίδιοι μας δημιούργησαν, με το ίδιο Διάτρητο από όλες τις πλευρές «Σύνταγμά τους»!
 7. 7. 5 Δεύτερο. Τα Δύο Κόμματα Εξουσίας δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να παραιτηθούν από τα τελείως ΑνεξέλεγκταΚυριαρχικά Δικαιώματα που Ασκούν στη Διακυβέρνηση και στην Περιουσία του Κράτους με το «Σημερινό Διάτρητο από όλες τις πλευρές Σύνταγμα». Το δημιούργησαν οι ίδιοι, ως «Οχυρό Προστασίας των Καταχρήσεών τους» ώστε να μην έχουν να φοβηθούν απολύτως τίποτα και να καταχρώνται το Δημόσιο Χρήμα Εντελώς Ανεξέλεγκτα!Ούτε πρόκειται ποτέ να Τροποποιήσουν Ξεκάθαρα το σημερινόΣύνταγμα προκειμένου η απροκάλυπτη Λεηλασία του Δημόσιου Χρήματος να Προστατεύεται από τις εκάστοτε Κυβερνήσεις και οι Καταχραστές να Οδηγούνται στη Φυλακή. Το Πρόβλημά μας είναι το «Το Σύνταγμά τους» Δεν είναι «Το Χρέος»! Η ΝΔ, μόνο πρόσφατα και μετά την κυκλοφορία του πρώτουβιβλιαρίου της «Σιωπηλής Πλειοψηφίας», ανέφερε μία φορά μόνο ότι θα εξετάσει το «Διαχωρισμό» της Εκτελεστικής από τη Νομοθετική Εξουσία! Κάπως αργά το θυμήθηκαν! Είμαστε σίγουροι ότι, ο,τι και αν κάνουν κατά την προσφιλή τους τακτική θα είναι πασαλείμματα για να μας παραπλανήσουν!Και αν ακόμα κάποιος Αόρατος Θεός ξοφλούσε τα 350 δισ. πουχρωστάμε, το Σάπιο Σύστημά τους δεν θα τα ξαναδημιουργούσε σε χρόνο μηδέν;
 8. 8. 6Τρίτο. Η Σύγχρονη Διακυβέρνηση ενός Κράτους είναι η πιο δύσκολη δουλειά στον Κόσμο. Απαιτεί Τεκμηριωμένο Ήθος, Σπάνιες Ηγετικές Ικανότητες και πέρα από τις Συνταγματικές και Νομικές Γνώσεις, χρειάζεται απαραίτητα και Πολύπλοκες Επιστημονικές & Πρακτικές «Μεθόδους» «Στρατηγικής» και «Λειτουργικής» Διοίκησης.Επιπλέον, το σημερινό Συνταγματικό και Νομικό Πλαίσιο του Κράτους δεν επιτρέπει σε καμία περίπτωση η χώρα να Κυβερνηθεί Αξιοκρατικά, Δίκαια και Παραγωγικά. Οι Πολιτικοί των Δύο Κομμάτων Εξουσίας, πέρα από τις Θεωρητικές Νομικές Γνώσεις τους, δεν έχουν ιδέα από τη «Σύγχρονη και Παραγωγική Διακυβέρνηση» που ασκείται σε μερικά άλλα Κράτη με επιτυχία. Το Ιστορικό της διαδρομής τους των τελευταίων 30 χρόνων έχει «Τεκμηριώσει Επανειλημμένα τον Επαναλαμβανόμενο Αποτυχημένο Τρόπο» με τον οποίον Κυβερνούσαν τη χώρα μας!Το Καταθλιπτικό Συμπέρασμα της Διακυβέρνησης των δύο Κομμάτων Εξουσίας των τελευταίων 30 χρόνων είναι ότι οδήγησαν την Ελλάδαστην Πτώχευση με χρέη που μετράνε σε εκατοντάδες δισεκατομμύριαευρώ. Να γυρίσουν την Ελλάδα 50 χρόνια πίσω, να μας υποχρεώσουν να υποστούμε την υποδούλωσή μας σε ξένους Ηγέτες και να Υποθηκεύσουμε το Μέλλον των Παιδιών μας ο Θεός ξέρει για πόσες δεκαετίες! Μεγαλύτερη Καταστροφή από αυτή για ένα Έθνος δεν θα μπορούσε να υπάρξει!
 9. 9. 7 Η Ουσιαστική Διάγνωση του ΠροβλήματοςΤο Πρόβλημα της Ελλάδας δημιουργήθηκε από την ύπαρξη των εξής Δύο Δεδομένων που Κυριαρχούν και Επηρεάζουν τη Ζωή όλων των Ανθρώπων στον πλανήτη: Πρώτο: «Όταν ο Άνθρωπος Διαθέτει και Ασκεί Ανεξέλεγκτη Εξουσία θα την Καταχραστεί»! Δεύτερο: «Η Σύγχρονη Παραγωγική Διακυβέρνηση είναι η πιο δύσκολη Δουλειά στον κόσμο»! Δεν μπορεί να Ασκηθεί Αποτελεσματικά από …Ρήτορες! Το σημερινό «Σύστημα» δεν προστατεύεται καθόλου από την Ύπαρξη αυτών των Δύο Δεδομένων! Ισχύει για κάθε είδους Διακυβέρνηση (Διοίκηση) Επιχειρήσεων, Οργανισμών και Κρατών Η Ισορροπημένη «Σύγχρονη Παραγωγική Διακυβέρνηση» Απαιτεί Απρόσωπα Τεχνοκρατικά «Συστήματα και Μεθόδους Δοκιμασμένης Αποτελεσματικότητας»!
 10. 10. 8 Τα Δύο Δεδομένα έγιναν Αντικείμενο Ενσυνείδητης Εκμετάλλευσης από τα Δύο Κόμματα Εξουσίας τα οποία Χρησιμοποίησαν και Οικειοποιήθηκαν τις Αδυναμίες και των Δύο προκειμένου ναΩφεληθούν Προσωπικά, Πολιτικά και Οικονομικά για να Διαιωνίσουντην Παραμονή τους στην Εξουσία, αδιαφορώντας για τις Επιπτώσεις που θα έχουν οι Επιλογές τους, αφενός, στους Έλληνες Πολίτες, αφετέρου στην Αξιοπιστία τους που Γκρεμίστηκε Ανεπανόρθωτα! Το Σύνταγμα «Εξουσίας & Διακυβέρνησης» στην Ελλάδα Ασκείται τελείως Ανεξέλεγκτα και προκλητικά Καταχρηστικά από τους Μοναδικούς Δημιουργούς του, τους Έλληνες Πολιτικούς! Η πλειονότητά τους δεν είναι ειδικευμένοι στη «Σύγχρονη Παραγωγική Διακυβέρνηση ενός Κράτους». Δεν την Άσκησαν ποτέ! Δεν τη Γνώρισαν Ποτέ! Γνωρίζουν να Ασκούν Καταχρηστικά μόνο την «Απόλυτα Κομματικοποιημένη Διακυβέρνηση» προσφέροντας τα πάντα στα ημέτερα Κομματικά Στελέχη, σε βάρος όλων των υπολοίπων Ελλήνων Πολιτών που ορκίζονται να Υπηρετήσουν! Δεν έχουν Ιδέα τι σημαίνει: «Σύγχρονη - Τεχνοκρατική - Δίκαιη - Παραγωγική - Διακυβέρνηση».
 11. 11. 9Τα Δέκα Αδιαπραγμάτευτα «Καθήκοντα και Υποχρεώσεις» τηςΕκάστοτε «Εξουσίας & Διακυβέρνησης» ενός Κράτους προς όλουςτους Πολίτες είναι τα εξής:1) Ικανοποίηση των Αναγκών όλων των Πολιτών (Παροχή των Βασικών Υπηρεσιών του Κράτους προς τους Πολίτες. Υγεία, Παιδεία, Σύνταξη, Ασφάλεια κ.ά.)2) Ικανοποίηση των Αναγκών των Εργαζομένων (Δημοσίου & Ιδιωτικού τομέα. Επαρκές Εισόδημα για Αξιοπρεπή Διαβίωση)3) Ικανοποίηση των Αναγκών των Συνταξιούχων (Δημοσίου & Ιδιωτικού τομέα. Επαρκείς Συντάξεις για Αξιοπρεπή Γεράματα)4) Ικανοποίηση των Απαιτήσεων των Προμηθευτών του Κράτους (ιδίως Μικρομεσαίων Προμηθευτών)5) Ικανοποίηση των Φορολογικών και Ταμειακών Υποχρεώσεων του Κράτους προς όλους τους αντίστοιχους Φορείς (Εξασφάλιση και Διαφύλαξη των Ιερών Αποθεμάτων Ασφάλισης των Εργαζομένων)6) Αντίκρισμα των Φόρων που πληρώνουν οι Πολίτες- Μέτοχοι του Κράτους (Βελτίωση Παροχών και Προσφορά Νέων)7) Δημιουργία Αποθεμάτων για Έκτακτες Ανάγκες ή Ευκαιρίες Επενδύσεων του Κράτους (Φυσικές Καταστροφές, Πόλεμοι, Ευκαιρίες Επενδύσεων)8) Ετήσια «Έρευνα και Ανάπτυξη» για την Αντιμετώπιση των Εξελίξεων και Προκλήσεων της Τεχνολογίας. (Για τη συνεχή Ανάπτυξη της Παιδείας, των Παροχών Υγείας, της Ασφάλειας των Πολιτών από Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Εχθρούς κ.ά.)9) Ιδιαίτερες Παροχές και Φροντίδα στις Πραγματικές Αδύναμες Ομάδες του Πληθυσμού (Άποροι, Ανάπηροι, Άρρωστοι, Άνεργοι, Αβοήθητοι, Ανασφάλιστοι, Άποροι Συνταξιούχοι, Εξαρτώμενοι κ.ά.)10) Σχεδιασμός Κερδοφόρων Προϋπολογισμών Εσόδων/Εξόδων του Κράτους. (Απαγορεύεται ο Σχεδιασμός Ελλειμματικών Προϋπολογισμών) Τριμηνιαίοςαπολογισμόςεκπλήρωσης προδιαγεγραμμένων Στόχων σε τρεις στήλες: Προγραμματισμός, Υλοποίηση, Αποκλίσεις.
 12. 12. 10 Οι Έλληνες Πολιτικοί δεν Διοίκησαν ούτε μια χρονιά το Κράτος Ικανοποιώντας τουλάχιστον μία από τις «Δέκα Απαράβατες Υποχρεώσεις» της Δίκαιης και Παραγωγικής Δημοκρατικής Διακυβέρνησης που ορκίστηκαν να Ασκήσουν.Αντίθετα, και πέρα από τους Αβάστακτους Φόρους που επέβαλαν,ανάγκαζαν τους Πολίτες να Πληρώνουν τον Ιδιωτικό Τομέα για τηνΠερίθαλψη της Υγείας τους, τις Σπουδές των Παιδιών τους και την Ασφάλεια των Σπιτιών τους! Αυτό που εξόργισε σε αφάνταστο βαθμό τους Έλληνες Πολίτες ήταν ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισαν την πρωτοφανή Οικονομική Κρίση που ξέσπασε το 2010. Αντί να Φορολογήσουν κυρίως τους Πραγματικούς Καταχραστές των Δημόσιων Κοινόχρηστων Δαπανών των Πολιτών, που τους γνωρίζουν έναν-έναν και που διαθέτουν τεράστιες περιουσίες, τόλμησαν να περικόψουν τους Μισθούς και τις Συντάξεις ακόμα και των Πολιτών που ουδέποτε συμμετείχαν στο απερίγραπτο ιστορικό φαγοπότι των Στελεχών των δύο Κομμάτων Εξουσίας! Τα συγκεκριμένα ΚομματικάΣτελέχη που μετράνε σε εκατοντάδες χιλιάδες αφοσιωμένουςψηφοφόρους, συνεχίζουν να εισπράττουν μέχρι των ημερών μας τα δισ. του μαύρου χρήματος έχοντας αποκλείσει κάθεείδους Έλεγχο! Τρέμουν να μην αποκαλυφτούν οι τερατώδεις καταχρήσεις τους και δεν θα ξέρουν που θα κρυφτούν!
 13. 13. 11Οι Τεράστιες Ιστορικές Ευθύνες, όμως της Τραγικής Κατάστασης στην οποία έφτασε η χώρα μας, δεν επιβαρύνουν μόνον τα Δύο Κόμματα Εξουσίας. Ένα Μερίδιο Ευθύνης επιβαρύνει α) τα Μικρά Κόμματα της Αντιπολίτευσης, β) τα ΜΜΕ και γ) τις Επιχειρήσεις.Τα Μικρά Κόμματα δέχτηκαν να συμμετέχουν στο «Θέατρο» της δήθεν Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας μας, ενώ είχαν όλο το Δικαίωμα να «Απέχουν» από τις Συνεδριάσεις της Βουλής, επιμένοντας, πρώτα να Διαχωριστούν Απόλυτα οι τρεις Εξουσίες, Κυβέρνηση, Βουλή, Δικαστικό, ώστε να υπάρχει κάποιος έστω Στοιχειώδης Ουσιαστικός Έλεγχος της Εξουσίας! Οι ιδιοκτήτες Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, κυρίως της Τηλεόρασης και των Κυριακάτικων Εφημερίδων, συστηματικά χειραγωγούσαν τα Δεδομένα της Πολιτικοοικονομικής Ζωής του τόπου, συνδέοντας για 35 χρόνια τη Διαμόρφωση της Κοινής Γνώμης με τα Συμφέροντά τους. Απέκρυπταν όλες τις Εξωφρενικές Καταχρήσεις των Κυβερνήσεων των Δύο Κομμάτων Εξουσίας και αποκάλυπταν μόνον όσα χρειάζονταν για να υποχρεώσουν τις Κυβερνήσεις να αυξήσουν το μερίδιο των δισεκατομμυρίων που μοιράζονταν μεταξύ τους, ή για να μη αποδώσουν στο Κράτος τους Παρακρατηθέντες Φόρους των Μισθωτών Υπηρεσιών και του ΦΠΑ! Από παντού, φρόντιζαν να αποσπούν παράνομα Κέρδη.
 14. 14. 12 Οι πολυεθνικές, πρόσφατα, αντιμετώπισαν μια άλλη πρόκληση. Άρχισαν να εισπράττουν αρνητικά μηνύματα από την «Κοινωνία» και για ένα άλλο θέμα. Οι Έρευνες που κάνουν οι ίδιες και τα διάφορα Πανεπιστήμια, αποκάλυψαν ότι όλες οι Ενέργειες (ΕΚΕ) «Εταιρικές ΚοινωνικήςΕυθύνης», που προσφέρουν στην Κοινωνία, δεν εισπράττονται ως«Ενδιαφέρον» για την «Κοινωνία», αλλά ως προσπάθεια Έμμεσης Διαφήμισης των Εταιρειών τους. Τις χαρακτήρισαν και ως «Φιλανθρωπικές»! Το Αίτημά της «Κοινωνίας» από τις Έρευνες αποκάλυψε το εξής ενδιαφέρον Μήνυμα: Θέλουμε να βάλετε στους Στρατηγικούς Στόχους σας «Την Κοινωνία» στο ίδιο επίπεδο που βάζετε «Τα Κέρδη σας»! Δεν μπορείτε να μας παραπληροφορείτε, να μας εκμεταλλεύεστε χωρίς φραγμούς και παράλληλα να προσπαθείτε να δείξετε τις δήθεν Ευαισθησίες σας για την «Την Κοινωνία»!(πρωτοσέλιδο έγκυρου περιοδικού του Πανεπιστημίου Harvard, “Harvard Business Review”, τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου, 2011, των Michael Porter και Mark Kramer, «Πρέπει να Διορθώσουμε τον Καπιταλισμό»)
 15. 15. 13 Το περιοδικό «Επιστημονικό Marketing Management» τον Μάιο του 1989 αναφέρεται στο άρθρο του: «Εξαιρετικά Αφιερωμένο στιςΝεολαίες των Κομμάτων που θα διοικούν τη χώρα μετά το 2000», στο Διάτρητο ελληνικό Σύνταγμα που επιτρέπει και ενθαρρύνει τις κατα-χρήσεις της Πολιτικής Εξουσίας λόγω του Μη Διαχωρισμού των εξου- σιών της Δημοκρατίας: Κυβέρνηση, Βουλή, Δικαστικό. (Editorials, Classics, www.morax.gr) Το τεύχος Απριλίου 2011 στο άρθρο του «Στροφή 180 μοιρών στην ΕΚΕ. Η νέα τάση θέλει την “Κοινωνία” μπροστά από τα “Κέρδη”» καυτηριάζει και την επιχειρηματική Αγορά και υπογραμμίζει την τεράστια ευθύνη που έχουν οι Υγιείς μη Διαπλεκόμενες Επιχειρήσεις. Λέει ο αρθρογράφος του: Οι Επιχειρήσεις δεν έχουν πλέον το Δικαίωμα να Μονοπωλούν και να Ασκούν τις Μεθόδους της «Σύγχρονης Τεχνοκρατικής Παραγωγικής Διακυβέρνησης» προς όφελος μόνον των Συμφερόντων τους! Ήλθε η ώρα να χρησιμοποιήσουν όλη την ισχύ που διαθέτουν και να απαιτήσουν από τους «Πολιτικούς» να τροποποιήσουν ριζικά το «Σύστημα» ώστε να είναι σε θέση και εκείνοι να Εκπληρώνουν τα Καθήκοντά τους και τις Υποχρεώσεις τους προς την «Κοινωνία», με τον ίδιο τρόπο που προσπαθούν να Εκπληρώσουν οι Επιχειρήσεις τις δικές τους Υποχρεώσεις προς τις Δέκα Εμπλεκόμενες πλευρές της «Κοινωνίας». «Η Τεχνοκρατική Διακυβέρνηση» μόνον «Προσφέρει»! «Δεν Κοστίζει» τίποτα σε κανέναν! «Η Πολιτική Διακυβέρνηση» μόνον «Κοστίζει»! «Δεν Προσφέρει» τίποτα σε κανέναν Δεν Καλύπτει ούτε μία από τις Δέκα Υποχρεώσεις της προς «Την Κοινωνία». Η Μία πλευρά διαθέτει Ιστορικό «Ανάπτυξης»! Η Άλλη διαθέτει ιστορικό… «Καταστροφής»!Αναφερόμαστε στις Υγιείς Επιχειρήσεις μικρές και μεγάλες και σαφώς όχι στις 100 περίπου διαπλεκόμενες που συνέβαλαν στην Καταστροφή της χώρας.
 16. 16. 14 «Η Κοινωνία»μέσω του Διαδικτύου κατάλαβε Πώς λειτουργούν οι «Αγορές» και τα Κατεστημένα σε όλον τον κόσμο και έστειλε το μήνυμά της: Οι επιχειρήσεις άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι χωρίς την Ουσιαστική Κάλυψη «Των Αναγκών της «Κοινωνίας» Απειλείται η Ύπαρξή τους! Πιθανόν να αργήσουν οι Επαναστατικές αυτές Αλλαγές, όμως αργά ή γρήγορα θα Επικρατήσουν. Η Δημοκρατία δεν επιτρέπει παρόμοιες Μακροχρόνιες Καταχρήσεις όσων ασκούν Εξουσία να διαιωνίζονται για πάντα. Έρχεται η στιγμή που οι Καταχραστές πληρώνουν το τίμημα της Κατάχρησης. Η Ιστορία του Ανθρωπίνου Γένους είναι γεμάτη παραδείγματα. Ήδη οι περισσότεροι Λαοί της Ευρώπης έχουν εξεγερθεί και διαμαρτύρονται για τα παιχνίδια που παίζουν σε βάρος τους οι «Αγορές». Δηλαδή, η Fed και η ΕΚΤ.
 17. 17. 15 Σεβαστοί Ελληνίδες και Έλληνες Πολίτες. Γνωρίζουμε ότι εμείς, τα Μέλη της «Σιωπηλής Πλειοψηφίας» Δεν διαθέτουμε τα «Προσόντα» να… Κυβερνήσουμε. Υπάρχουν όμως αρκετοί «Αφανείς, Άψογοι & Ικανοί Έλληνες» που μπορούν, γιατί το απέδειξαν στην πράξη για δεκαετίες!Αυτούς θέλουμε για να αλλάξουμε το «Διάτρητο» από όλες τις πλευρές «Σύστημα Εξουσίας & Διακυβέρνησης» της Ελληνικής Δημοκρατίας. Είμαστε σίγουροι ότι οι λίγοι αυτοί Έλληνες θα δεχτούν πρόθυμα να προσφέρουν τις Υπηρεσίες τους στην Πατρίδα τους! Εμείς θα περιοριστούμε να διαφυλάξουμε τις «Αρχές» όλων τωνΑκομμάτιστων Ελλήνων που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών της «Σιωπηλής Πλειοψηφίας». Οι Αρχές μας εκφράζονται ξεκάθαρα στις προτεινόμενες«Οκτώ Επαναστατικές Μεταρρυθμίσειςτου Ελληνικού Συντάγματος» που αναφέρονται στο τέλος του βιβλιαρίου. Αυτές, εξασφαλίζουν τα Δύο πιο σημαντικά Στοιχεία μιας Σύγχρονης Δημοκρατίας: 1) Τον Αυστηρό Έλεγχο όλων όσων Ασκούν Εξουσία 2) Την Καθιέρωση Σύγχρονων, Δίκαιων Μεθόδων Ελεγχόμενης Διακυβέρνησης, Δοκιμασμένης Αποτελεσματικότητα και Ανάπτυξης.
 18. 18. 16Καταργούμε το Κομματικό Κράτος των «Ασυμβίβαστων Εξουσιών» του Ημέτερου Βουλευτή, του Ημέτερου Βουλευτή/Υπουργού, του Ημέτερου Κομματικού/Νομοθέτη, και Ημέτερου Ελεγκτή της Κυβέρνησης, του Ημέτερου Κομματικού/Δικαστικού, του Ημέτερου Κομματικού/Συνδικαλιστή, του ΗμέτερουΚομματικού/Καθηγητή, του Ημέτερου Κομματικού/Φοιτητή καθώς και όποια άλλη Εξουσία η οποία θα μπορεί εύκολα να χαρακτηρίζεται «Ασυμβίβαστη». Στη χώρα μας δεν Λειτουργεί ούτε μία «Ουσιαστικά Ανεξάρτητη Εξουσία» Ελέγχου της Κυβέρνησης! Καμία Εξουσία με το νέο Σύνταγμα που προτείνουμε δεν θα μπορεί να ασκεί ταυτόχρονα τις εξής Προκλητικά «Ασυμβίβαστες» Κυβερνητικές Εξουσίες: α) Να Εγκρίνουν οι ίδιοι τις Κυβερνητικές Αποφάσεις που Παίρνουν β) Να Ασκούν παράλληλα με τα «Κυβερνητικά» και τα… «Βουλευτικά Νομοθετικά και Ελεγκτικά» Καθήκοντα των Βουλευτών! «Οι ίδιοι Ελεγκτές» και «Ελεγχόμενοι»! γ) Να ασκούν μόνον οι ίδιοι και τα… Εισαγγελικά και Δικαστικά καθήκοντα της Δικαστικής Εξουσίας! Οι Χούντες έλεγαν: Αποφασίζομεν & Διατάσσομεν. Οι Κοινοβουλευτικές Δικτατορίες λένε: Αποφασίζομεν & Νομοθετούμεν! Κουβέντα δεν γίνεται από κανένα ΜΜΕ για αυτές τις Προκλητικές Ασυμβίβαστες Εξουσίες του σημερινού Συντάγματος. Αναφέρονται στα «Συμπτώματα» των Σκανδάλων και αναρωτιούνται τι φταίει λες και δεν είναι οι Αποκλειστικοί Ένοχοι! Σποραδικά αναφέρονται στην ανάγκη επιβολής «Διαρθρωτικών Αλλαγών» χωρίς να αναφέρουν ούτε μία!
 19. 19. 17 Το Μοναδικό Κριτήριο των δύο Κομμάτων Εξουσίας είναι: «Κομματική Αφοσίωση» και όχι η «Ατομική Ικανότητα».«Το Πνεύμα της Δημοκρατίας» όπως το περιέγραψαν οι Αρχαίοι Έλληνες και το διευκρίνισε ο «Μοντεσκιέ» υπονοεί την έννοια: Ο Ψηφοφόρος να Ελέγχει το Κόμμα και όχι το Κόμμα τον Ψηφοφόρο! Με την Καθιέρωση της Απαράδεκτης και Αντισυνταγματικής Κομματικής Πειθαρχίας που είναι τελείως Ασυμβίβαστη με το Πνεύμα του Νόμου Περί Διαχωρισμού των Εξουσιών έχουν Αχρηστεύσει τον «Ιερό Νομοθετικό» Ρόλο της Βουλής όπως έχουν Αχρηστεύσει και τον «Ιερό Ελεγκτικό» Ρόλο της Βουλής. Τι τους θέλουμε τους 300 Βουλευτές όταν οι αποκλειστικοί Νομοθέτες είναι ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί του!
 20. 20. 18 Τι τους θέλουμε τους 300 Βουλευτές όταν η Σύνθεση των Μελών των Επιτροπών Ελέγχου των Σκανδάλων της Βουλής, πλειοψηφείται από Βουλευτές του Κόμματος που Κυβερνάει και που υποτίθεται ότι… Ελέγχει! Υπάρχει μεγαλύτερη Κοροϊδία του Λαού από αυτή; Και όμως επιμένουν και υποστηρίζουν με πάθος ότι η Πρακτική και τα Καθήκοντα του «Ελεγχόμενου και του Ελεγκτή» από την ίδια Ομάδα… είναι Δίκαιη! Μας συμπεριφέρονται λες και είμαστε… καθυστερημένοι! Με το Νόμο του Συντάγματος περί Ευθύνης Υπουργών και με το Υπουργείο Δικαιοσύνης και την καθιέρωση των Κομματικών Δικαστών και Εισαγγελέων, ελέγχουν και χειραγωγούν και τη Δικαστική Εξουσία! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον κανένας Υπουργός ποτέ δεν οδηγήθηκε στη φυλακή!Επικαλούνται την Αδέκαστη Δικαιοσύνη γνωρίζοντας ότι την έχουν αχρηστεύσει με το Νόμο περί Ευθύνης Υπουργών! Ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Γ. Καλαμίδας δήλωσε σε μια συνέντευξή του: «Η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει τα πολιτικά πρόσωπα γιατί προστατεύονται από το Σύνταγμα, το οποίο σχεδίασαν οι... ίδιοι!»
 21. 21. 19 Κανένας από τους πέντε Πρωθυπουργούς των 30 τελευταίων χρόνων δεν τόλμησε να παραιτηθεί προκειμένου να μην επιτρέψει πρόσθετες Παροχές που δεν είχαν να Πληρώσουν οι Έλληνες Πολίτες! Υποχωρούσαν στις Πιέσεις των ψηφοφόρων και φόρτωναν με χρέη τους Έλληνες Πολίτες, παραβιάζοντας τον όρκο τους να τους Υπηρετούν και να τους Προστατεύουν! Η Ανευθυνότητά τους και η Προχειρότητά τους επεκτάθηκε και στην Ικανοποίηση των Ατομικών Φυσιολογικών Αναγκών των Πολιτών, προκειμένου να εξαγοράσουν μια - μια την ψήφο τους! Οι Κυβερνήσεις των δύο Κομμάτων Εξουσίας θα μπορούσαν να Απαγορεύσουν τα Ρουσφέτια και να Κερδίσουν την Αξιοπιστία των Πολιτών. Κανένα από τα δύο Κόμματα, «Δεν το Έκανε»! Αντί να κάνουν την Υπέρβασή τουςγια να Προστατεύουν όλους τους Πολίτες από το Φυσιολογικό «Ατομικισμό» της Μονάδας του Πολίτη και των λοιπών Οργανωμένων Ομάδων του Πληθυσμού, τον Χρησιμοποίησαν και τον Εκμεταλλεύτηκαν Αβασάνιστα για να Διαιωνίσουν την Παραμονή τους στην Εξουσία και να Θησαυρίζουν Προσωπικά! Δεν Λειτούργησαν ως «Υπεύθυνοι Πολιτικοί Ηγέτες» αλλά ως «Στυγνοί Εκμεταλλευτές των Ελλήνων Πολιτών!»
 22. 22. 20 Οι Πολίτες, όλοι μας, είμαστε «Άνθρωποι». Αν μας προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στον εύκολο πλουτισμό, θα τρέξουμε αμέσως να ωφεληθούμε. Απειροελάχιστοι μπορούν να αντισταθούν! Κανένας δεν θα θυσίαζε το διορισμό του παιδιού του γιατί το Κράτος δεν μπορεί να πληρώσει το μισθό του! Οι Βουλευτέςόμως έχουν την υποχρέωση να θυσιάσουν μια προσδοκώμενη ψήφο για τον ίδιο πολύ σοβαρό λόγο! Ορκίστηκαν να Υπηρετουν το δημόσιο συμφέρον και όχι να το επιβαρύνουν με πρόσθετους μισθούς που γνώριζαν ότι το Κράτος δεν μπορεί να τους πληρώσει και ούτε να τους εξοφλήσει δανειζόμενο ακατάπαυστα! Οι Αποκλειστικοί Διαχειριστές του Δημόσιου Χρήματος δεν είναι οι Πολίτες! Είναι η Κυβέρνηση! Ο Ηγέτης είναι ο «Αποκλειστικά Υπεύθυνος» για τα Αποτελέσματα της Ηγεσίας που Ασκεί! Είναι επίσης, «Αποκλειστικά Υπεύθυνος» και για τις Ενέργειες του Επιτελείου του! Η Σύγχρονη Ιστορία του Ελληνικού Έθνους τους έχει ήδη Στιγματίσει.
 23. 23. 21 Η σημερινή κληρονομούμενη πολιτική Ηγεσία της Ελλάδαςδεν αγωνίστηκε ποτέ στο βαθμό που απαιτούσαν οι περιστάσεις για να υπερασπίσει τα Συμφέροντά της χώρας μας! Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να είναι αρεστοί στους συμμάχους γιατί οι αντικατασκοπευτικές υπηρεσίες τους γνώριζαν όλες ανεξαιρέτως τις Καταχρήσεις τους! Εξ άλλου οι Πολυεθνικές τους…Πλήρωναν τις Μίζες των δισεκατομμυρίων. Όταν μια παραγγελία υποβρυχίων πληρώνει 100 εκατομμύρια ευρώ σε Μίζες και όταν τα κονδύλια άλλων προμηθειών διακινούν δισεκατομμύρια μαύρα ευρώ το χρόνο, η διαπλοκή είναι δεδομένη! Η Δήμητρα Καδδά έγραψε στις 3/12/10 στην Ελευθεροτυπία:Μελέτες του πρέσβη της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ καθηγητή Ν. Τάτσου αλλά και του διακεκριμένου στο πεδίο οικονομολόγου Φ. Σνάιντερ υπολογίζουν την παραοικονομία στο 30% του ΑΕΠ, δηλαδή στα 70 δισ. ευρώ περίπου. Από το ποσό αυτό ένα μέρος αποτελεί το... παρακλάδι της παραοικονομίας, τη φοροδιαφυγή, η οποία σύμφωνα με έρευνα υπολογίζεται ότι στερεί από το κράτος 36 δισ. ευρώ το χρόνο. Η κυβέρνηση υιοθέτησε ένα «βουνό» μέτρα για να φέρει στα κρατικά ταμεία 7,83 δισ. ευρώ επιπλέον έσοδα το 2011, όταν κάθε χρόνο χάνει μόνο από τη φοροδιαφυγή 36 δισ. ευρώ. Εξ αυτών η απώλεια εσόδων από ΦΠΑ υπολογίζεται στα 7,7 δισ. ευρώ και από τη φορολογία εισοδήματος στα 9,3 δισ. ευρώ.
 24. 24. 22 Προσέξτε το πινακάκι. Είναι δικό τους. Το 2010, τα έσοδα του Κράτους ήταν 93 δισ. Τα Έξοδα, ήταν 115 δισ. Το Έλλειμμα, 22 δισ. Αναστάτωσαν ολόκληρη την Οικονομία της χώρας και επέβαλλαν στους Έλληνες πρωτοφανείς μειώσεις μισθών και συντάξεων, μόνο και μόνο για να μειώσουν το ετήσιο έλλειμμα κατά 2-3 δισ. το χρόνο! Οι Τόκοι, Τόκοι! Το 2014 το σωρευμένο χρέος θα έχει αυξηθεί κατά….100 δισ. επιπλέον! Θα είναι 450 δισ.! Μετά τι θα γίνει; Τα… μαύρα και άραχνα… 70 δισ. της παραοικονομίας, από τα οποία τσεπώνουν τα περισσότερα… δεν τα… υπολόγισαν καθόλου! Επιμένουν να μπορούν να τα ροκανίζουν για ναμπορούν, αφενός να διατηρήσουν τους εξαγορασμένους ψήφους τους μετους διπλούς και τετραπλούς μισθούς και τις δεκάδες χιλιάδες συντάξεις μαϊμού, για να διατηρηθούν στην εξουσία. Τα περισσότερα, βέβαια, καταλήγουν στις τσέπες τους! ΓΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΒΑΣΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ (ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011-2014) δισ. ευρώ 2010 2011 2012 2013 2014 Σύνολο Δαπανών Γενικής Κυβέρνησης 115 115 115 117 119 Αμοιβές προσωπικού 29 28 28 27 27 Τόκοι 15 15 17 19 20 Κοινωνικές Μεταβιβάσεις 47 48 48 49 48 Άλλες τρέχουσες δαπάνες 4 3 4 3 4 Ενδιάμεση κατανάλωση 12 10 11 11 12 Επενδύσεις 6 5 5 6 6 Άλλες κεφαλαιακές δαπάνες 2 3 0.7 0.6 2 Σύνολο Εσόδων Γενικής Κυβέρνησης 93 95 96 97 98 Έμμεσοι φόροι εισπρακτέοι 30 31 33 33 34 Άμεσοι φόροι 18 19 19 20 19 Κοινωνικές εισφορές εισπρακτέες, Ταμεία 30 29 28 29 29 Άλλοι πόροι 6 8 8 7 8 Κεφαλαιακές μεταβιβάσεις εισπρακτέες 5 4 4 4 4 Πωλήσεις 4 4 4 4 4 Καθαρός Δανεισμός (έλλειμμα) -22 -18 -18 -20 -21
 25. 25. 23 Ένα άλλο πολύ σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ως Έθνος είναι η Απόλυτη Υποκειμενική Πληροφόρηση και Ενημέρωση που δεχόμαστε από τα μεγαλύτερα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Το Κίνημα της «Σιωπηλής Πλειοψηφίας» θα θέση υπό Μόνιμη Εξέταση, έως ότου βρεθεί Νόμιμος τρόπος που να Απαγορεύει την «Ασυμβίβαστη Εξουσία» που ισχύει με τους ιδιοκτήτες Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης οι οποίοι είναι ταυτόχρονα και Μέτοχοι Εταιρειών Ανάληψης Δημοσίων Έργων. Το σημερινό απαράδεκτο καθεστώς που ισχύει δήθεν λόγω της Ντιρεκτίβας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, περί «Ελευθερίας της Επιχειρηματικής Δράσης» πρέπει να σταματήσει. «Το Πνεύμα της Δημοκρατίας» δεν Επιτρέπει την Ύπαρξη καμίας «Ασυμβίβαστης Εξουσίας» στη Διακυβέρνηση της Πολιτείας ούτε Επιτρέπει τη Δημαγωγία και την Ασυδοσία οργανωμένων Ομάδων του Πληθυσμού. © Καινοτομική Ερμηνεία της έννοιας της Δημοκρατίας. «ΣΠ» 2010 Η Σύγχρονη Δημοκρατική Διακυβέρνηση έχει ήδη φροντίσει να καταδικάζει τους Πολίτες που Κάνουν Κατάχρηση τωνΔημοκρατικών Ελευθεριών που τους Προστατεύουν, προκειμένου να αντλούν Παράνομα Οφέλη σε βάρος άλλων Πολιτών. Υπενθυμίζουμε ότι οι Πολλαπλοί Μέθοδοι Ελέγχου που έχει επινοήσει η Επιστήμη της Σύγχρονης Διακυβέρνησης, καθιστούν πολύ δύσκολες τις κάθε είδους Καταχρήσεις.
 26. 26. 24 Μας Κυβερνάει κατά προσέγγιση το 17% του συνόλου των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων της Ελλάδας! Στις τελευταίες Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της 8ης Νοεμβρίου, 2010, την πρώτη Κυριακή, οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ ψηφίστηκαν από 1,7 εκατομμύρια Έλληνες ψηφοφόρους. Οι Εγγεγραμμένοι είναι γύρω στα 10 εκατομμύρια Έλληνες.Τους Υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας ψήφισαν 1,4 εκατομμύρια περίπου Έλληνες Πολίτες, το 14% του συνόλου! Στις μέρες μας, Ιούνιος 2011, όλα μαζί τα Κόμματα δεν εκφράζουν ούτε το 35% των εγγεγραμμένων 10 εκατομμυρίων ψηφοφόρων! Τα δύο μεγάλα Κόμματα έχουν κάτω από 10% το κάθε ένα και ένα 15% όλα τα υπόλοιπα! Τα φερέφωνά τους συγκρίνουν τα ποσοστά τους με τους μισούς Έλληνες που ψήφισαν και τα διπλασιάζουν για λόγους εντυπώσεων! Για αυτό αναφέρονται στο 20% για το κάθε ένα Κόμμα Εξουσίας. Για αυτούς, οι υπόλοιποι μισοί που δεν ψηφίζουν, δεν υπάρχουν, δεν είναι ψηφοφόροι! Αυτή τη σημαντική λεπτομέρεια το Κατεστημένο των ΜΜΕ την απέκρυψε με πολύ μεγάλη επιμέλεια από τους Έλληνες Πολίτες! Και τα δύο Κόμματα Εξουσίας…Τελείωσαν! Θα αποτελέσουν μόνον το πιο μελανό σημείο της Σύγχρονης Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους.
 27. 27. 25 Τα κριτήρια Επιλογής των Υποψηφίων Ελλήνων Ηγετών που θα Προσεκλύσουμε ως Κίνημα για να τους Ψηφίσουμε να Κυβερνήσουν τη χώρα θα είναι το Μακροχρόνιο Άψογο Ιστορικό των Επιτυχιών τους από πλευράς « Ήθους και Παραγωγικότητας» Τίποτα άλλο! Η ευφράδεια, η ετοιμολογία των υποψηφίων που αποτελούν τα μοναδικά προσόντα των «Επαγγελματιών Πολιτικών» και των «Επαγγελματιών Συνδικαλιστών» που μας Διέλυσαν τη χώρα, την οδήγησαν στην Πτώχευση και μας Εξευτέλισαν στα μάτια του κόσμου, δεν μας αγγίζουν πλέον σε καμία περίπτωση!Γκρεμίζουμε το Κομματικό Κράτος της Συμφοράς που έστρεψετο 1/3 των Ελλήνων Πολιτών ενάντια στα 2/3 των υπολοίπων και καθιέρωσε το Διχασμό! «Η Πολιτική Κομματική Διακυβέρνηση» που Γνωρίσαμε Απέτυχε Παταγωδώς. Πέθανε! Έφτασε η ώρα της Δομημένης και Ελεγχόμενης «Τεχνοκρατικής Διακυβέρνησης του Μέλλοντος»!
 28. 28. 26 Οι συγκεκριμένες Μεταρρυθμίσεις του Ελληνικού Συντάγματος πουπροτείνει η «Σιωπηλή Πλειοψηφία» και κυρίως τη Διαφανή και Υπεύθυνηκαι Παραγωγική Διακυβέρνηση του Κράτους, όχι μόνον θα αναβαθμίσουν αμέσως την μειωμένη εικόνα των Ελλήνων Πολιτών, ό,τι και αν μας συμβεί στο μεταξύ, αλλά σε ελάχιστα χρόνια θα μας επιτρέψουν να «Αναπτύξουμε» την Οικονομία μας και να αρχίσουμε να εξοφλούμε τα χρέη μας. Οι προτεινόμενες Μεταρρυθμίσεις του Ελληνικού Συντάγματος, επίσης, θα αυξήσουν αμέσως την Πιστοληπτική Ικανότητα της Ελλάδας και θα θέσουν τα θεμέλια επάνω στα οποία οι Νέοι Τεχνοκράτες Κυβερνήτες θαΔιαπραγματευτούν Υπεύθυνα και Παραγωγικά την επανάκτηση της χαμέ- νης Περιουσίας του Κράτους και θα Παράγουν Πλούτο-Κέρδη, εννοείται ικανοποιώντας απαραίτητα και τις Δέκα Υποχρεώσεις τους προς την Κοινωνία. Χωρίς Πλούτο-Κέρδη, δεν πρόκειται ποτέ να εξοφλήσουμε τα χρέη μας! Το Ελληνικό Κράτος και οι ΔΕΚΟ, όταν Διοικηθούν από Επαγγελματίες Μάνατζερ κάτω από την αυστηρή Εποπτεία και Έλεγχο των τριών Εξουσιών της Δημοκρατίας, μπορούν να Παράγουν δισεκατομμύρια σε Κέρδη, τα οποία για 30 χρόνια χάνονταν από την Απόλυτη Κομματική Διακυβέρνηση των δύο Κομμάτων Εξουσίας, των οποίων το μοναδικόχαρακτηριστικό ήταν η Ανεπάρκεια, οι Σπατάλες και η Διαφθορά. Οι δικέςτους θαμένες μελέτες αποκαλύπτουν ότι η Ελλάδα μπορεί να παράγει δισ. σε ετήσια πλεονάσματα και από τα Έσοδα και από τα Έξοδα του Κράτους! Οι Αγορές Εκμεταλλεύονται πολύ περισσότερο τους Ανεύθυνους Χρεοκοπημένους από τους Νοικοκύρηδες. Η Υπεύθυνη Οικονομική Διαχείριση φροντίζει να μην υποπέσει ποτέ στην Παγίδα του Δανεισμού για να πληρώνει Μηνιαία Λειτουργικά Έξοδα! Οι Επενδύσεις μεγάλων Έργων μπορούν να γίνουν από ειδικευμένες Πολυεθνικές χωρίς να διακινδυνεύει το Κράτος Κονδύλια, πάντα εκ του ασφαλούς και με μακροχρόνια συμμετοχή στα ακαθάριστα έσοδα των έργων.
 29. 29. 27 Όποιες και αν είναι οι θυσίες και οι Απώλειες σημαντικών Περιουσιακών Στοιχείων της Ελλάδας από την τελείως Αδύναμη διαπραγματευτική θέση που βρισκόμαστε σήμερα, θα καλυφθούνσε μερικά χρόνια, αρκεί να Νοικοκυρευτούμε και να Αποκτήσουμε Κυβερνήσεις που είναι σε θέση να Διοικήσουν Παραγωγικά το Κράτος. Θα αποδείξουμε στον κόσμο, ότι όχι μόνο δεν είμαστε…«Ακαμάτηδες» αλλά θα «Διατηρήσουμε» και θα «Ενημερώσουμε»την πρωτιά της Ιστορικής Δημοκρατίας των Αρχαίων Ελλήνων που διδάξαμε στον κόσμο, βελτιώνοντας όλα τα Τρωτά Σημεία της δήθεν Δημοκρατίας που ισχύει στη Δύση με ελάχιστες εξαιρέσεις. Η Ελλάδα μπορεί να γίνει το «Πρότυπο της Σύγχρονης Δημοκρατίας» στην εποχή της Νανοτεχνολογίας και να γράψει για δεύτερη φορά την «Ιστορία των Νέων Ελλήνων»! Οι περισσότεροι Υπουργοί του σημερινού Πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου σε συνεργασία με τους Συνδικαλιστές ΑρνούνταιΠεισματικά να επιτρέψουν στη Τρόικα ή σε οποιαδήποτε άλλη Αρχή να Εξετάσουν σε βάθος τα Οικονομικά Στοιχεία του Κράτους για να μην Αποκαλυφθούν οι πρωτοφανείς Καταχρήσεις τους. Είναι γνωστό, επίσης ότι στοιχεία των ΔΕΚΟ που αποκάλυπταν προκλητικές παροχές προς τους Συνδικαλιστές που μετρούσαν σε εκατομμύρια…εξαφανίστηκαν… Είναι ηλίου φαεινότερον ότι στόχος του ΔΝΤ και της ΕΚΤ είναι νααρπάξουν οι εταιρείες τους τις χρυσοφόρες ΔΕΚΟ σε τιμή ευκαιρίας!Δεν θα τους το επιτρέψουμε! Αν τις αρπάξουν, θα τις επαναφέρουμε για να παράγουν για μας και για τα παιδιά μας!
 30. 30. 28 ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ! Υπάρχει, αλλά είναι πολύ δύσκολη! Δυστυχώς δεν έχουμε στη διάθεσή μας κανέναν άλλο Μηχανισμό Αντίδρασης παρά μόνο με τη δημιουργία Ενός Νέου Κινήματος Εξουσίας. Διαφορετικα δεν Μπορούμε να Αλλάξουμε το «Σημερινό Διάτρητο και Διεφθαρμένο Σύστημα Εξουσίας» της χώρας μας. Ο Μοναδικός Νόμιμος Τρόπος να Αλλάξουμε «Το Σύστημα» Είναι Μόνο Μέσα Από Το Ίδιο Το «Σύστημα». Το Πρόβλημα Δεν Λύνεται «Έξω από το Κάστρο τους»! Λύνεται μόνον «Μέσα από το Κάστρο τους»! Δηλαδή, Μέσα από τη Βουλή! Για αυτό τον λόγο η Ψήφο σας στις Εκλογές που θα συμμετέχει η «Σιωπηλή Πλειοψηφία» αποκτάει τεράστια Ιστορική Σημασία! Πρέπει να εισαχθούμε στη Βουλή ως Κίνημα Πλειοψηφίας και όχι, ως ένα άλλο Κίνημα Μειοψηφίας που μπορεί μόνο να… βρυχάται! Μόνον ένα «Νέο Κίνημα Εξουσίας» έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει και να ψηφίσει στην Ελληνική Βουλή τις, «Οκτώ Επαναστατικές Μεταρρυθμίσεις του Ελληνικού Συντάγματος» που στηρίζειη «Σιωπηλή Πλειοψηφία» των Ακομμάτιστων Ελλήνων Πολιτών.Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να «Ξεριζώσουμε» τοΚατεστημένο της «Σημερινής Ανεπαρκούς και Διεφθαρμένης Εξουσίας» και να Φυτέψουμε το «Σπόρο» που θα «Φυτρώσει» το Γιγαντιαίο Νέο Δέντρο της Δίκαιης,Διαφανούς και Παραγωγικής Διακυβέρνησης της Χώρας μας!Το μόνο πρόβλημα είναι ότι Μια Ριζική Λύση του προβλήματος δεν μπορεί να υλοποιηθεί γρήγορα. Απαιτεί το χρόνο της.Είμαστε σίγουροι ότι θα αντέξουμε και θα καθιερώσουμε στην Ελλάδα τους νέους θεσμούς της Σύγχρονης Δημοκρατίας.
 31. 31. 29Η ΚαινοτόμοςΠρόταση της «Σιωπηλής Πλειοψηφίας» είναι απλή, ξεκάθαρηΔημοκρατική:1) Το Σαββατοκύριακο, 28 & 29 Απριλίου, 2012, θα οργανώσουμε το πρώτοΣυνέδριο εκλογής του Προέδρου των Μελών της Διοικούσας Επιτροπής τουΚινήματος της «Σιωπηλής Πλειοψηφίας». Μέχρι τότε είμαστεσίγουροι ότι η Συντριπτική Πλειοψηφία των Ελλήνων να ενταχθεί στο Κίνημα της«ΣΠ». Όσοι διάβασαν τη Διακήρυξη της εντάχθηκαν αμέσως!Η διάρκεια της θητείας της Διοικούσας Επιτροπής συμπεριλαμβανομένου και τουΠροέδρου είναι τρία μόνον χρόνια. Μέχρι τότε η Ηγεσία του είναι προσωρινή.Κανένα Μέλος του Κινήματος δεν θα έχει το δικαίωμα να Πολιτευτεί. Έτσι δίνουμετην ευκαιρία σε όλα τα μέλη του Κινήματος να συμμετέχουν στην Ηγεσία του,χωρίς ωστόσο να έχουν βλέψεις για την Εξουσία της χώρας, προκειμένου ναωφεληθούν Προσωπικά. Οι «Οκτώ» Αρχές του Κινήματος όπως διατυπώνονταιστις «Οκτώ» Μεταρρυθμίσεις του Συντάγματος που προτείνει δεν αλλάζουν!Είμαστε ένα «Απρόσωπο Κίνημα Αρχών και όχι Ατόμων» Πιστεύουμε σε«Μεθόδους». Δεν Πιστεύουμε σε «Μεσσίες»!2)Η πρώτη «Εργασία» του Κινήματος μετά την εκλογή της πρώτης ΔιοικούσαςΕπιτροπής θα είναι να Προσελκύσουμεκαι να Επιλέξουμε τους υποψήφιουςΚυβερνήτες που θα θέσουν τις υποψηφιότητές τους στο επόμενο Συνέδριο της«Σιωπηλής Πλειοψηφίας» που προγραμματίστηκε για τις 20 &21 Οκτωβρίου,2012. Στο συγκεκριμένο Συνέδριο θα εκλεγούν οι επίσημοι εκπρόσωποι της«Σιωπηλής Πλειοψηφίας» που θα Διεκδικήσουν τη Διακυβέρνηση της Ελλάδαςστις επόμενες εκλογές με προτεινόμενο Πρόγραμμα Διακυβέρνησης της χώραςπου θα βασίζεται στις «Οκτώ Επαναστατικές Μεταρρυθμίσεις» του Συντάγματοςπουπροτείνουμε. Επαναλαμβάνουμε: Τα Κριτήρια της Επιλογής των ΕλλήνωνΥποψηφίων της «ΣΠ» που θα Κυβερνήσουν τη Νέα Ελλάδα θα είναι μόνον δύο:Το Ήθος και η Παραγωγικότητα που θα χαρακτηρίζουν το Ιστορικό τωνΕπιτυχιών τους για μια δεκαετία, τουλάχιστον, τόσο μέσα όσο και έξωαπό τη χώρα μας. Είναι γνωστό ότι Ικανότατοι Έλληνες διαπρέπουν στοεξωτερικό γιατί το εδω Κατεστημένο τους απέρριπτε συστηματικά γιατους εύλογους λόγους που όλοι γνωρίζουμε!Η Διακυβέρνηση ενός Κράτους είναι τρομερά δύσκολη και πολύπλοκη καισίγουρα δεν μπορεί να Ασκηθεί από άπειρους γόνους τζακιών οι οποίοι δενάσκησαν κανενός είδους Διοίκηση στη Ζωή τους!
 32. 32. 30 Το Κίνημά μας δεν είναι Προσωπικό. Δεν ανήκει σε καμία Ομάδα Πολιτών πέρα από αυτή που το αποτελούν. Δεν στοχεύει να «καπελώσει» κανένα άλλο Κίνημα για να προβληθεί αυτόνομο.Ο Στόχος μας είναι να ενταχθούμε κάτω από μια «Ομπρέλα» μαζί με όλα τα Κινήματα που αναγκάστηκαν να ξεκινήσουν οι Αγανακτισμένοι Έλληνες Πολίτες για να Πορευτούμε όλοι μαζί σε ένα ενιαίο Σχέδιο Συστράτευσης και Δράσης που θα μας οδηγήσει σε κάποιοΣυγκεκριμένο Αποτέλεσμα: Να Γκρεμίσουμε το Κάστρο Εξουσίας που έχτισαν τα τελευταία 30 χρόνια οι Πολιτικοι μας και να βάλουμε τα Θεμέλια επάνω στα οποία θα Ανοικοδομήσουμε τη «Νέα Ελλάδα»Χρειαζόμαστε έναν Πνευματικό Ηγέτη για να μας κρατήσει Ενωμένους μέχρι τη ψήφιση του Νέου Επαναστατικού Συντάγματος το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα ανυψώσει τα τείχη που θα μας Προστατεύουν από τον Παράγοντα «Άνθρωπο»! Η Ιστορία μας έχει διδάξει ότι είναι Σίγουρο ότι μόλις ο «Άνθρωπος» αποκτήσει Εξουσία, όσοκαλοπροαίρετος και αν είναι θα Διαβρωθεί από το Δέλεαρ της Εξουσίας και θα προσπαθήσει να τη χρησιμοποιήσει αμέσως, προκειμένου να «Εξασφαλίσει» τη Μονιμότητα της Εξουσίας του. Αυτή την Απειλή φροντίσαμε να την αντιμετωπίσουμε με το όγδοο άρθρο της Μεταρρύθμισης που προτείνουμε. Το νέο Σύνταγμα δεν θα επιτρέπει στις Εξουσίες του Μέλλοντος να το Διαβρώσουν. Κάθε προσπάθεια Διάβρωσης θα απαιτεί Δημοψήφισμα! «Η Πανίσχυρη Υποκειμενικότητα του Ανθρώπου»αποδείχτηκε Απαραίτητη για την Εξασφάλιση του Διαιώνισης τουΕίδους, χαρακτηρίστηκε, ωστόσο και ως η Μεγαλύτερη Πηγή των περισσοτέρων Προβλημάτων του! Μάθαμε επιτέλους ότι αυτή η «Υποκειμενικότητα» δεν μπορεί ποτέ να αντιμετωπιστεί «Οικειοθελώς». Απαιτεί Απρόσωπες καιΑνεξάρτητες Μεθόδους Ελέγχου της «Εξουσίας» του Ανθρώπου!
 33. 33. 31 Σεβαστοί Ελληνίδες και Έλληνες Πολίτες.Ανήκουμε στη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Πολιτών και εκπροσωπούμε το 70% των Ελλήνων Ψηφοφόρων, ακόμα και αυτούς που είναι αφοσιωμένοι σε ένα Κόμμα για δεκαετίες. Οι Στόχοι μας είναι Κοινοί! Δεν θίγουμε καμία ιδεολογία και σεβόμαστε τις Αρχές όλων των Ελλήνων.Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Απλά, θα πρέπει για μια ΙστορικήΦορά να παραμερίσουμε τις διαφορές μας για να Ξεριζώσουμε το «Σύστημα» που καθιέρωσαν οι Πολιτικοί των τελευταίων 35 χρόνων και το οποίο κατέστρεψε τη χώρα μας.Τα Δύο Κόμματα Εξουσίας Εκμεταλλεύονταν με μεγάλη μαεστρία, όλες τις Συναισθηματικές μας Αδυναμίες για μας διατηρούνχωρισμένους για δεκαετίες και χρησιμοποίησαν και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν όλα τα μέσα που διαθέτουν για αυτό το σκοπό.Ο σκοπός τους πάντα ήταν ένας: Να μας διαιρούν για να επιπλέουν και να μας Καταδυναστεύουν. Δεν ασχολούνταν με την Υπεύθυνη Διακυβέρνηση του κράτους. Ασχολούνταν μόνον με ότι περιελάμβανε «Δημοσιότητα» και διαιώνιζε την παραμονή τους στην Εξουσία.
 34. 34. 32 Πιστεύουμε πως ήλθε η ώρα να Κινητοποιηθεί «Η Σιωπηλή Δύναμη» των Επτά Εκατομμυρίων Εγγεγραμμένων Ελλήνων Ψηφοφόρων και να Συσπειρωθεί για να μην Επιτρέψει σε καμία Οργανωμένη Ομάδα να συνεχίσει να μας «Χειραγωγεί και να μας Εκμεταλλεύεται τόσο Κραυγαλέα και τόσο Απροκάλυπτα»! Είμαστε αποφασισμένοι με το Νέο Σύνταγμα που προτείνουμε να Λύσουμε όλα τα Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και όλα όσαπρόσθετα θα μας δημιουργήσουν μέχρι την τελική πτώση τους, για να οδηγήσουμε τη χώρα μας σε καλύτερες εποχές.Θα αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και υπομονή όλες τις πρόσθετεςΣυμφορές που θα μας φέρει το σημερινό «Σύστημα Τους» και όποιοΚυβερνητικό Κατασκεύασμα που θα δημιουργηθεί μέχρι τις 28&29Απριλίου 2012. Δυστυχώς δεν έχουμε κανέναν άλλο τρόπο να τους στείλουμε στα σπίτια τους πριν από την πλήρη οργάνωση της «Σιωπηλής Πλειοψηφίας». Η διάδοση των Αρχών της «ΣΠ» χρειάζεται ένα χρόνο τουλάχιστον για να γίνει απόλυτα πιστευτή από τα 7 εκατομμύρια των Ελλήνων Πολιτών προκειμένου να της εμπιστευτούν την ψήφο τους. Το πρόβλημα δεν λύνεται με κανένα άλλον επαναστατικό τρόπο.Θα χρησιμοποιήσουμε το Διαδίκτυο και όποιο άλλο μέσο μπορούμενα συσπειρώσουμε τους αγνούς και ακομμάτιστους Έλληνες κάτω από το Σχήμα της «Σιωπηλής Πλειοψηφίας»
 35. 35. 33 Σεβαστοί Συμπατριώτες. Ένα Σημαντικό Μήνυμα που πρέπει να Παραμείνει στη Σκέψη μας είναι το εξής: Είμαστε η Πλειοψηφία. Δεν έχουμε το Δικαίωμα, ούτε μπορούμε να Αδιαφορήσουμε και να Επιτρέψουμε στην ελάχιστη αυτή Μειοψηφία των Ευνοούμενων Ελλήνων που παραμένει γαντζωμένο στην Εξουσία για 30 χρόνια να συνεχίζει να κάθεται στο σβέρκο μας και να μας Καταδυναστεύει! Οφείλουμε να Συνειδητοποιήσουμε ότι αν δεν Διοχετεύσουμε ολόκληρη αυτή τη τεράστια Δύναμη των επτά εκατομμυρίωνψήφων μας στο Νέο Πολιτικό Σχήμα που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το Αίσχος των Πολιτικών Κομμάτων του παρελθόντος, τους Διευκολύνουμε να Παραμείνουν στην Εξουσία και να συνεχίσουν να μας Ξεζουμίζουν για πολλές ακόμα Δεκαετίες! Ο Στόχος μας, τώρα, δεν είναι να μη ψηφίσουμε για να τους «Τιμωρήσουμε», αλλά να ψηφίσουμε για να τους «Ξεριζώσουμε» από την Εξουσία! Παρακαλούμε ιδαίτερα τους αναγνώστες της Διακήρυξης ναδιαβάσουν προσεκτικά πάνω από 4-5 φορές τις οκτώ Μεταρρυθμί- σεις του Συντάγματος που προτείνουμε γιατί είναι άγνωστες και δύσκολες για την πλειοψηφία των Ελλήνων. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια μελετών για να εντοπίσουμε και να καταλήξουμε στα«Σημεία-Κλειδιά» του Συντάγματος που εκμεταλλεύονταν ασύστο- λα οι ξεδιάντροποι Πολιτικοί μας. Αυτή την πολυπλοκότητα του Συντάγματος και της Νομικής Επιστήμης χρησιμοποιούσαν για να δημιουργήσουν την Κοινοβουλευτική Δικτατορία που μας κατέστρεψε ως Έθνος και ως Χώρα.
 36. 36. 34 ΟΙ ΟΚΤΩ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ «2012» ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ! 1) Η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας της Ελληνικής Επικράτειας, του Πρωθυπουργού της χώρας, του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Προέδρου του Αρείου Πάγου, πραγματοποιούνται απευθείας από το Λαό. Οι Εξουσίες του Προέδρου της Δημοκρατίας της Ελληνικής Επικράτειας επανέρχονται όπως ίσχυαν πριν την Τροποποίηση του Συντάγματος του 1986 και τον καθιστούν «Ρυθμιστή του Πολιτεύματος», προκειμένου η Απόλυτη Εξουσία να μην αποτελεί αποκλειστικό Προνόμιο του Εκάστοτε Πρωθυπουργού της χώρας. Οι Βουλευτές θα εκλέγονται σύμφωνα με το νέο Σύνταγμα και θα εκλέγουν στη συνέχεια τον Πρόεδρο της Βουλής με απλή πλειοψηφία κατά την πρώτη μετεκλογική Συνεδρίαση της Βουλής. Όλες οι ψηφοφορίες της Βουλής και των τριών Ελληνικών Κυβερνήσεων θα γίνονται με φανερή ψηφοφορία. Ο Αιρετός Πρωθυπουργός θα επιλέγει τους Υπουργούς και Υφυπουργούς που θα Στελεχώνουν την Κυβέρνησή του και οι οποίοι δεν μπορούν να προέρχονται από κανένα Κόμμα ή Κυβέρνηση του παρελθόντος, ούτε να διατηρούν καμία άλλη Αιρετή ή Διορισμένη Εξουσία, είτε ταυτόχρονα με τα Υπουργικά Καθήκοντά τους, είτε μετά, για όλη τους τη Ζωή. Εξαίρεση θα αποτελούν πρώην Υπουργοί που διακρίθηκαν για το έργο τους μετά την ισχύ του Νέου Συντάγματος και οι οποίοι θα μπορούν να επιλέγονται στο Μέλλον από επόμενους Πρωθυπουργούς. Ο εκάστοτε Πρωθυπουργός θα αναλαμβάνει τις Ευθύνες των Επιλογών του και θα είναι Υπόλογος για τις Ενέργειες των Υπουργών του. Το ίδιο θα ισχύει και για τους Αιρετούς Περιφερειάρχες και Δημάρχους. Θα εκλέγονται απευθείας από το
 37. 37. 35 Λαό και στη συνέχεια οι ίδιοι θα επιλέγουν το Επιτελείο με το οποίο θα Κυβερνούν τις Περιφέρειες και τους Δήμους, ακολουθώντας την ίδια δομή της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης. Η διάρκεια τη θητείας του προέδρου της Δημοκρατίας θα είναι 5 χρόνια, του Πρωθυπουργού, των προέδρων του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Αρείου Πάγου, όπως και των Βουλευτών θα είναι 4 χρόνια. Κανένας Αιρετός Πολιτικός δεν θα έχει το δικαίωμα να υπηρετεί για περισσότερες από δύο θητείες. Η ίδια απευθείας Εκλογή της Ηγεσίας των τριών Εξουσιών, Εκτελεστικής, Νομοθετικής/Ελεγκτικής και Δικαστικής θα ισχύει και για τις δύο Τοπικές Κυβερνήσεις, Περιφερειακής και Δημοτικής, εκτός του Προέδρου της Δημοκρατίας. Θα ελέγχονται και θα σχηματίζουν τις Κυβερνήσεις τους με τον ίδιο τρόπο και τα καθήκοντά τους θα ασκούνται με τον ίδιο «Επιτελικό και Λειτουργικό» τρόπο που θα τα ασκούν οι Υπουργοί και οι Υφυπουργοί της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης. Και τα δύο Επίπεδα της Διακυβέρνησης, Επιτελικό και Λειτουργικό είναι εξαιρετικά δύσκολα και χρονοβόρα και απαιτούν από τα Στελέχη θα τα Ασκήσουν να διαθέτουν την απαιτούμενη Εμπεριστατωμένη Ειδίκευσή τους στη Σύγχρονη Διακυβέρνηση, καθώς και την πλήρη και αποκλειστική απασχόληση τους. Οι Πόροι των τριών Κυβερνήσεων θα προέρχονται από τους Άμεσους και Έμμεσους Φόρους που θα καθορίζουν οι τρεις Κυβερνήσεις. Οι Πολίτες θα υποβάλλουν τρεις ετήσιες φορολογικές Δηλώσεις Εισοδήματος στις τρεις Κυβερνήσεις: Ομοσπονδιακή, Περιφερειακή, Δημοτική. Το σύνολο των Φόρων και των τριών Κυβερνήσεων δεν θα υπερβαίνει το σύνολο των Φόρων της προηγούμενης χρονιάς. Απλά θα μοιραστεί Αξιοκρατικά, σύμφωνα με τις Ανάγκες της κάθε Περιφέρειας και του κάθε Δήμου,2) Απόλυτος Διαχωρισμός, Ανεξαρτησία, Οικονομική Αυτονομία και Αυτοδιοίκηση των τεσσάρων Θεσμικών Αιρετών Εξουσιών της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας της Ελλάδας:
 38. 38. 36 Κυβέρνηση-Βουλή-Δικαστικό & Συνδικαλιστικό Σώμα και των τριών Κυβερνήσεων: Ομοσπονδιακή, Περιφερειακή, Δημοτική Στόχος των Διαχωρισμών των Εξουσιών της Δημοκρατίας είναι να περιορίζονται αισθητά οι Καταχρήσεις και στα τρία Επίπεδα της Διακυβέρνησης του Κράτους. Ο Διαχωρισμός με αυτό τον τρόπο επιτρέπει και δίνει το Συνταγματικό Αναφαίρετο Δικαίωμα στις Τρεις από τις Τέσσερις Εξουσίες, εξαιρουμένης της Εξουσίας που Ελέγχεται, να Ελέγχουν σε βάθος τη Μία Εξουσία και να επιβάλλουν Κυρώσεις οποτεδήποτε η όποια Εξουσία κατηγορηθεί και καταδικαστεί για Αυθαιρεσίες και Καταχρήσεις της Εξουσίας που Ασκεί. (Καινοτομική πρόταση «ΣΠ» που δεν ισχύει σε κανένα Κράτος) Κάθε Εξουσία της Δημοκρατίας που θα καθορίζεται από την Ανώτατη Δικαστική Εξουσία της χώρας ως «Ασυμβίβαστη» με μια άλλη, θα καταργείται και θα ανατίθεται σε φορείς που θα χαρακτηρίζονται «Ανεξάρτητοι» από τη μία από τις δύο Εξουσίες που χαρακτηρίστηκαν «Ασυμβίβαστες». (Καινοτομική πρόταση «ΣΠ» που δεν ισχύει σε κανένα άλλο Κράτος) 3) Απόλυτη Ανεξαρτησία και Οικονομική Αυτοδυναμία της Τοπικής Περιφερειακής & Δημοτικής Αυτοδιοίκησης: Ο απόλυτος Διαχωρισμός των τεσσάρων Θεσμικών Εξουσιών: Κυβέρνησης, Βουλής, Δικαστικού Σώματος, Συνδικαλιστικού Σώματος, θα ισχύει και στα 2 επίπεδα της Περιφερειακής και Δημοτικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 4) Απόλυτος Διαχωρισμός και των τριών Ελληνικών Κυβερνήσεων, σε δύο Επίπεδα Διακυβέρνησης: α) «Πολιτικής, Επιτελικής Διακυβέρνησης» και β) «Λειτουργικής, Τεχνοκρατικής Διακυβέρνησης». Οι διορισμένοι από τον Πρωθυπουργό Υπουργοί και Υφυπουργοί, θα ασκούν οι μεν πρώτοι αποκλειστικά τα Επιτελικά Καθήκοντα Διακυβέρνησης της χώρας και οι Υφυπουργοί τα Λειτουργικά. Οι Υπουργοί και Υφυπουργοί θα Εποπτεύονται και θα
 39. 39. 37Ελέγχονται, πέρα από τον Πρωθυπουργό της χώρας και από τιςδύο Εξουσίες, τη Νομοθετική και τη Δικαστική. ΚυβερνητικάΣτελέχη δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα συμμετοχής στις κοινέςΝομοθετικές και Δικαστικές Επιτροπές Ελέγχου των Στελεχώντης Κυβέρνησης.Η Επιτελική Διακυβέρνηση θα ασκείται από τους Υπουργούς οιοποίοι θα Μελετάνε και θα Σχεδιάζουν Αναλυτικά το Πρόγραμμακαι το Χρονοδιάγραμμα Διακυβέρνησης του Κράτους και θααναθέτουν στους Υφυπουργούς την πιστή Υλοποίησή τωνΠρογραμμάτων τους. Οι Υφυπουργοί θα είναι εξουσιοδοτημένοινα Επιλέγουν τα Στελέχη τους και να αποφασίζουν τον τρόποΛειτουργίας των Υπουργείων τους. Οι Υπουργοί δεν θα έχουν τοΣυνταγματικό Δικαίωμα να εμπλέκονται στις αποφάσεις και στοντρόπο Λειτουργίας των Υπουργείων τους από τουςΥφυπουργούς που θα Υλοποιούν τα Επιτελικά ΣτρατηγικάΠρογράμματά τους.Τόσο οι Υπουργοί όσο και οι Υφυπουργοί θα Αξιολογούνται κάθετρεις μήνες για την Πορεία Υλοποίησης των Προγραμμάτωντους από Κοινές Επιτροπές Ελέγχου των τριών Εξουσιών, τηςΝομοθετικής, Δικαστικής και Συνδικαλιστικής Εξουσίας,εξαιρουμένης της Εκτελεστικής Εξουσίας που Ελέγχεται.Οι Υπουργοί θα Αξιολογούνται για την Κρίση τους στοΡεαλιστικό Σχεδιασμό Υλοποίησης των Προγραμμάτων τωνΥπουργείων τους και οι Υφυπουργοί για την Πιστή καιΠαραγωγική Υλοποίηση τους.Η Αξιολόγηση θα αποτελείται από στήλες στοιχείων που θααξιολογούν την Ακρίβεια του Προυπολογισμού του κάθε έργου,της τήρησης του Χρονοδιαγράμματος, της Ποιότητας και τηςΑποτελεσματικότητάς του.Η Αξιολόγηση θα αναφέρει τους Στόχους, την Υλοποίηση, και τιςΑποκλίσεις χωρίς να επιτρέπει παρατηρήσεις για τις Αποκλίσεις.Ο Πρωθυπουργός θα έχει το Δικαίωμα να αντικαθιστάΥπουργούς και Υφυπουργούς όταν αποδεικνύεταιτεκμηριωμένα η Ανεπάρκειά τους ή η μειωμένηΠαραγωγικότητά τους ή όταν δεν ασκούν τα Καθήκοντά τους

×