Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Qui pot reservar sales de treball?   Usuaris de la Comunitat UB amb el carnet vigent i sense bloqueig.QQuin tipus de sal...
Cal buscar les sales de CLICAR  treball al catàleg de les      biblioteques, com si fos      biblioteques com si ...
RESERVA D ESPAI  Sales de treballRESERVA D‘ESPAI “Sales de treball”   En aquest                     E...
En cas d’escollir l’opció “veure més exemplars o indicar el volum/còpia”… exemplars o indicar el volum/còpia” ens torna a...
Escollir dia i horaClic al botóENVIAR        Verd: hi ha espais           disponibles          ...
Si a l’introduir la data o l’hora aquesta no fos            vàlida, el sistema ens avisa amb un missatgeIntrodui...
Escollir la sala                              o cubicle que                 ...
Si la reserva és correcta ens surt aquesta pantalla.            Si la reserva és correcta ens surt aquesta pant...
Des del vostre registre   Des del vostre registre      vostre registre    podeu consultar les   reserves realitz...
Moltes gràcies!
Reserva de sales de treball
Reserva de sales de treball
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Reserva de sales de treball

1,550 views

Published on

Manual on es descriu el procés de reserva en línia de sales de treball i d'aules d'estudi individual de la Biblioteca del Campus de Bellvitge

Published in: Self Improvement
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Reserva de sales de treball

 1. 1. Qui pot reservar sales de treball? Usuaris de la Comunitat UB amb el carnet vigent i sense bloqueig.QQuin tipus de sales es poden reservar? p p Sales de treball en grup i d’estudi individual.Com es poden reservar les sales? d l l ? Des de qualsevol ordinador amb connexió a Internet. ( (A banda, a la biblioteca trobareu un ordinador d’ús exclusiu per a les reserves) , p )Quan es poden realitzar les reserves de les sales? Es poden reservar sales amb antelació, però no pel mateix dia.....i un cop feta la reserva? Per tal d’efectuar el préstec, us heu de dirigir al taulell de la biblioteca a p , g l’hora que tingueu la reserva.
 2. 2. Cal buscar les sales de CLICAR treball al catàleg de les  biblioteques, com si fos  biblioteques com si fos un document.
 3. 3. RESERVA D ESPAI  Sales de treballRESERVA D‘ESPAI “Sales de treball” En aquest  En aquest punt, o bé  podeu  d “reservar  aquest espai”  directament,  , o bé, “veure  més  més exemplars o  indicar el  indicar el volum/còpia”
 4. 4. En cas d’escollir l’opció “veure més exemplars o indicar el volum/còpia”… exemplars o indicar el volum/còpia” ens torna a demanar… RESERVAR  AQUEST ESPAI CLICAR Les sales són espais  de treball en grup.  de treball en grup.  (màxim 5 persones) Els cubicles són espais  l bi l ó d’ús individual.
 5. 5. Escollir dia i horaClic al botóENVIAR Verd: hi ha espais disponibles Vermell: biblioteca V ll bibli t tancada Gris: no hi ha espais disponibles
 6. 6. Si a l’introduir la data o l’hora aquesta no fos  vàlida, el sistema ens avisa amb un missatgeIntroduir la nova data i la nova hora, ja correctes.
 7. 7. Escollir la sala  o cubicle que que  està disponible disponible per a les hores  per a les hores que necessitemEs pot modificar l’hora, en cas que l’ocupació de la sala Es pot modificar l’hora en cas que l’ocupació de la sala sigui per un període inferior a les 2 hores.
 8. 8. Si la reserva és correcta ens surt aquesta pantalla. Si la reserva és correcta ens surt aquesta pantallaRecordeu que només podeu tenir dues sales reservades al mateix temps. Si intenteu feruna tercera reserva apareixerà el següent missatge:
 9. 9. Des del vostre registre  Des del vostre registre vostre registre  podeu consultar les  reserves realitzades. reserves realitzades li d Es poden cancel∙lar les reserves  cancel∙lar d’aula però no es poden  noEls espais renovar des del vostre espai. renovar des del vostre espai renovar des del vostre espai espai.d’estudi espoden renovardes del taulellde la Biblioteca.
 10. 10. Moltes gràcies!

×