Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
PROJECTE DE RECERCA 4t ESO
Biblioteca

Posem en pràctica el que hem après.

1. El catàleg
Cerca en el catàleg de la biblio...
Hervíbors

Religions

Prehistòria

2.2.2.Pautem la cerca. Del concret al global (silenci documental). Busca paraules clau ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Projecte de recerca 4t ESO. Posem en pràctica el què hem après

1,154 views

Published on

Apliquem els aspectes que hem treballat a la sessió formativa del Projecte de Recerca en la nostra investigació.

Published in: Education
  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

Projecte de recerca 4t ESO. Posem en pràctica el què hem après

  1. 1. PROJECTE DE RECERCA 4t ESO Biblioteca Posem en pràctica el que hem après. 1. El catàleg Cerca en el catàleg de la biblioteca de l’escola (e-pèrgam) si hi ha cap material que et pugui anar bé pel teu projecte de recerca. Anota la signatura topogràfica dels documents. 1.1 Indica el tema a cercar: 1.2 Indica el nº de documents adients que has trobat: 1.3 Anota la Signatura topogràfica que t’apareix en la fitxa de cada document i que et permetrà localitzar-lo al prestatge (Recorda, CDU+3 primeres lletres cognom autor). 1.3.1 ....................................... 1.3.2 ....................................... 1.3.3 ....................................... 1.3.4 ....................................... Ara, fes la mateixa consulta amb el catàleg de les biblioteques públiques.(Aladí).Trobaràs l’enllaç a la pestanya Recursos 2.0 del bloc de la biblioteca. 1.1 Indica el tema a cercar: 1.2 Indica el nº de documents adients que has trobat: 1.3 Anota la Signatura topogràfica que t’apareix en la fitxa de cada document i que et permetrà localitzar-lo al prestatge (Recorda, CDU+3 primeres lletres cognom autor). 1.3.1 ....................................... 1.3.2 ....................................... 1.3.3 ....................................... 1.3.4 ....................................... 2. La CDU A quin número de la CDU correspondrien aquests títols. Consulta la taula a la presentació teòrica que vàrem fer i que està disponible al bloc de la biblioteca (Barra lateral -Issuu) 3.1 3.2 3.3 3.4 3.5 La vida de Picasso .................................................................. Bestiari i altres poemes (Rodoreda, Mercè)........................... Guia bàsica de l’astronomia.................................................... Problemes d’Àlgebra per a l’ESO............................................ Atles de Catalunya.................................................................. 2. La cerca d’informació 2.1 Preparar l’estratègia de cerca: 2.2.1.Pautem la cerca. Del global al concret (soroll documental). Busca paraules clau que ens ajudin a concretar més una cerca informativa basada en aquestes matèries. Biblioteca Escola Joan Pelegrí (2014)
  2. 2. Hervíbors Religions Prehistòria 2.2.2.Pautem la cerca. Del concret al global (silenci documental). Busca paraules clau per ens ajudin a ampliar aquesta suposada cerca. Contaminació, efecte hivernacle, capa d’ozó, deixalles Violència de gènere, fam, treball infantil, pobresa Depressió, tempesta, anticicló, huracà, tsunami, pluja 2.2 Les fonts d’informació Recorda, cal analitzar les fonts obtingudes en la cerca, comparar-les amb més recursos i finalment, triar aquelles que més s’adeqüen a les teves necessitats. 2.2.1 La tria dels recursos. Marca fent una creu al costat d’aquelles fonts d’informació que has consultat/realitzat per fer el teu projecte de recerca: Enciclopèdia: Entrevistes: Enquestes: Monografia: Observació: Revistes: Web: Premsa: Experiments: Altres: 2.3 Citar les fonts consultades. Ara, fes la citació bibliogràfica seguint la norma ISO 690 que hem explicat a la formació. Tria tres fonts d’informació que hagis valorat positivament, han de ser en diferents formats. (revistes, webs, monografies...) 1. 2. 3. Biblioteca Escola Joan Pelegrí (2014)

×