HASS AND ASSOCIATES REVIEWS Å sette Cyber trusler på gjøremål viser til små bedrifter
Hvordan hetta ut små bedrifter skal om cybercrime? Plenty, ifølge en forfjamset av sisteadvarsler fra offentlige tjenestem...
Forsikringsselskaper har også tatt til etterretning. I går, rapportert Noah Buhayar og ElizabethBunn for Bloomberg News på...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Hass and Associates Reviews: Å sette Cyber trusler på gjøremål viser til små bedrifter

115 views

Published on

Hass and Associates Reviews
Hvordan hetta ut små bedrifter skal om cybercrime? Plenty, ifølge en forfjamset av siste advarsler fra offentlige tjenestemenn, forsikringsselskaper, og investorer, samt din mer tradisjonelle alarmists som datamaskinen sikkerhet bedrifter. "Teknisk sett, har helvete brutt løs," sa Bessemer Venture Partners' David Cowan i går, som beskriver tilstanden til datamaskinen hacking under et intervju med Bloomberg Television.

1 Comment
0 Likes
Statistics
Notes
 • It seems like terrorism is evolving too, they hunt not only the physical world but they terror by cyber warfare also.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
115
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
1
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Hass and Associates Reviews: Å sette Cyber trusler på gjøremål viser til små bedrifter

 1. 1. HASS AND ASSOCIATES REVIEWS Å sette Cyber trusler på gjøremål viser til små bedrifter
 2. 2. Hvordan hetta ut små bedrifter skal om cybercrime? Plenty, ifølge en forfjamset av sisteadvarsler fra offentlige tjenestemenn, forsikringsselskaper, og investorer, samt din mertradisjonelle alarmists som datamaskinen sikkerhet bedrifter. "Teknisk sett, har helvete bruttløs," sa Bessemer Venture Partners David Cowan i går, som beskriver tilstanden tildatamaskinen hacking under et intervju med Bloomberg Television.I et hus subcommittee høring i dag om trusselen mot småbedrifter, Chris Collins (R-N.Y.) sitertstudier som fant 20 prosent av cyberattacks er på bedrifter med færre enn 250 ansatte, og at60 prosent av små bedrifter Lukk innen seks måneder etter en cyberattack. Han sa de sisteangrep på behemoths bør tjene som en oppvekker for små ventures.Hackere, selvfølgelig, kan slå de samme teknikkene som brukes til å invadere dypt-senketinstitusjoner som Microsoft (MSFT), Apple (AAPL), Federal Reserve og U.S. Department ofEnergy (for å nevne fire av enhetene Cowan sa var rettet i februar) på små bedrifter, som ofteer enklere byttedyr. "Dessverre SMBs [små og mellomstore bedrifter] er mindre robust ennstørre selskaper fordi de har færre IT-ressurser i form av personell, maskinvare ogprogramvare for å bekjempe angrep fra daglig cyber trusler og angrep som mange SMBerstøter på en daglig basis," sa Dan Shapero, grunnleggeren av digital markedsføring tjenestenClikCloud, under vitnesbyrd i dag.
 3. 3. Forsikringsselskaper har også tatt til etterretning. I går, rapportert Noah Buhayar og ElizabethBunn for Bloomberg News på det voksende markedet for politikk som dekker små bedriftermot datakriminalitet:"Mindre selskaper lærer at, som mer data er delt online, de, også, kan være mål for typerangrep som større bedrifter tåle. American International Group Inc. (AIG) og reisende Cos.(TRV) er blant selskapene skreddersøm cybersecurity produkter til kunder."Små og mellomstore bedrifter er"hvor skal vi se noen av de mest aggressive veksten i deneste par årene, fordi det har vært en del av markedet som ble ignorert,"sa Bob Parisi,nettverkssikkerhet og personvern praksis leder på Marsh Inc., forsikring megling av Marsh &McLennan Cos."Datamaskinen sikkerhetsselskapet McAfee (INTC), i mellomtiden, sier småbedrifter bør værespesielt forsiktig med svindelforsøk (phishing) denne tiden av året."Skatt sesong, jul, utgangen av året, når du er lansere en ny bedrift-de er gangene når småbedrifter er trolig få målrettet," sier Monica Hamilton, som arbeider på en litenbedriftsprodukter for McAfee. "De vet at du skal sende økonomiske data, og de er latterlig godtil å gå etter det på Internett."

×