Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Bertaaaaa

172 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Bertaaaaa

  1. 1. Berta Saeta Virgili de ome nat Rodai a un poble an nt a l’hivern s Berta, visc hi viu poca ge s a les platgeHo la em dic un poble on ssible gracie que Roda es Barà, esstiu això es po , es podria dir del turisme. e s iu molta al iques i tan gran ment la gent v da de Barà) tan bon que majoritària meu o poble (R g. un poble g tractarà de el en aquest blo lo lar El meu b que jo vull par i del
  2. 2. Roda de BaràRoda de Barà es un poble molt acollidor, a l’hivern som 6.000 habitants però al estiu arribem als 15.000, a Roda tenim el famós arc de Barà, l’arcsignifica molt per els rodencs i rodenques, per que era un símbols que els romans feien servir dereferència per els romans que anaven a Tarragona per la via Augusta.Roda també te una de les platges mes grans i mes boniques de tota la costa daurada.
  3. 3. De que tractarà el meu blog? Aquest bolg tractarà de la pastisseria i de com vaigcomençar en el restaurant dela meva tieta ( El Recongre )
  4. 4. Com vaig començarEra un estiu de quan jo tenia 7 anys, la meva tieta te un restaurant i jo sempre estava amb ella però clar sempre mavorria molt i per passar el dia la meva tieta em feia jugar a conquistar el racó depastissera del meu tiet i buscàvem tots els ingredients i ens posàvema experimentar nous pastissets i cada vegada ens sortien mes bons i quan descobríem una recepta nova ens disfressàvem i fèiem els pastissets i convidàvem a tota la família a berenar i passava les tardes d’estiu amb la família i amb la meva tieta, i així va ser com vaig entrar en el mon de la pastisseria.

×