Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

EL PARC NATURAL DEL MONTSENY

1,315 views

Published on

Published in: Technology, Health & Medicine
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

EL PARC NATURAL DEL MONTSENY

 1. 1. EL PARC NATURAL DEL MONTSENY
 2. 2. SITUACIÓ: El Parc Natural del Montseny està situat a la Serralada Prelitoral Catalana, entre Osona, el Vallès Oriental i la Selva. Ocupa una extensió de 30.120 ha distribuïdes entre 18 municipis.
 3. 3. CLIMA: Els estius són eixuts i càlids, i els hiverns són freds. Les precipitacions abundant a la primavera i a la tardor.
 4. 4. L'EXCURSIÓ: El dia 29 d'abril vam anar al Montseny, per conèixer una mica aquest parc natural protegit. Vam veure un vídeo que explicava una mica la naturalesa de cada estació de l'any. Després ens vam repartir per classes. Vam anar a observar animals i a visitar el paisatge del bosc,vam baixar tot un riu. Va ser una excursió molt maca, sobretot observant els animals.
 5. 5. FLORA: - Alzinars pinedes i sureres. - Fagedes - Avetoses - Matollars - Rouredes -etc...
 6. 6. L'HIVERN I L'ESTIU AL MONTSENY: HIVERN ESTIU
 7. 7. LA PRIMAVERA I LA TARDOR: PRIMAVERA TARDOR
 8. 8. FAUNA : Els animals del Montseny, alguns d'ells són: - Cria de salamandra. - Cap gros de salamandra. - Cuca de capsa " larba de ticopter". - Aranya " zoropsi". - Granota (roja) - Escorpí d'aigua -Porc Senglar -Guineu
 9. 9. ALGUNS DELS ANIMALS QUE HI HA EN EL MONTSENY: Porc senglà Salamandra
 10. 10. EL TRITÓ: El Montseny té un animal especial, ès el tritó, ès un amfibi que nomès es pot trobar al Montseny.
 11. 11. OPINIÓ: A nosaltres l'excursió ens va semblar molt interessant, perquè vam apendre moltes coses d'allà, la vegetació, els animals... Va ser una excursió molt maca!
 12. 12. WEBS: • http://ca.wikipedia.org/wiki/Parc_Natural_del_Montseny#Situ aci.C3.B3_i_accessos • http://ca.wikipedia.org/wiki/Trit%C3%B3_del_Montseny
 13. 13. FI! TREBALL FET PER: Júlia Fernández i Berta Rosell

×