Opdracht 2: eigen huis en tuin
Door: Joris Berns CKV1
interieur
joris berns:
Deze foto is
genomen door
vanaf een schuine
hoek de spiegel te
fotograferen,
waardoor je een
gedeelte van de
...
joris berns:
Deze foto is
genomen op een
tafel en het lijkt zo
alsof de vaas
enorm is en ver
weg staat.
Doordat er geen
an...
joris berns:
Deze foto is
genomen door het
fototoestel op
onder aan de
snaren te leggen,
waardoor het lijkt
alsof de hals ...
exterieur
joris berns:
Deze foto lijkt niet
apart, maar het is
een lichtkomische
foto doordat er
opeens, op een
rijtje, 3
verschille...
joris berns:
Door de
weerspiegeling in
de deur zie je een
gedeelte van de
heg en de
achterliggende
huizen.
joris berns:
Do...
joris berns:
Hier zie je mooi
het verschil in
kleuren van de
stenen langs de
vijver en je ziet in
de weerspiegeling
de heg...
details
joris berns:
Deze foto is
jammerlijk
genoeg van geen
grote kwaliteit
maar ik bedoelde
dat een gaspit
van het fornuis
van d...
joris berns:
Op deze foto zie
je de mooie
overgang van de
gordijnen van
donker naar licht
en de lamp
doorbreekt dit
beeld ...
joris berns:
Het is moeilijk te
zeggen waarom ik
deze foto heb
gemaakt maar het
totaalplaatje vind
ik zeer mooi. Door
de r...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Ckv Presentatie 2

321 views

Published on

Published in: Economy & Finance, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
321
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Ckv Presentatie 2

 1. 1. Opdracht 2: eigen huis en tuin Door: Joris Berns CKV1
 2. 2. interieur
 3. 3. joris berns: Deze foto is genomen door vanaf een schuine hoek de spiegel te fotograferen, waardoor je een gedeelte van de zithoek ziet. Door de slechte kwaliteit van mijn fotocamera zijn de foto’s niet allemaal goed gelukt. joris berns: Deze foto is genomen door vanaf een schuine hoek de spiegel te fotograferen, waardoor je een gedeelte van de zithoek ziet. Door de slechte kwaliteit van mijn fotocamera zijn de foto’s niet allemaal goed gelukt.
 4. 4. joris berns: Deze foto is genomen op een tafel en het lijkt zo alsof de vaas enorm is en ver weg staat. Doordat er geen andere objecten op de foto staan, krijg je dat men meer focust op de vaas en wordt de foto mooier. joris berns: Deze foto is genomen op een tafel en het lijkt zo alsof de vaas enorm is en ver weg staat. Doordat er geen andere objecten op de foto staan, krijg je dat men meer focust op de vaas en wordt de foto mooier.
 5. 5. joris berns: Deze foto is genomen door het fototoestel op onder aan de snaren te leggen, waardoor het lijkt alsof de hals van de gitaar zeer lang is. joris berns: Deze foto is genomen door het fototoestel op onder aan de snaren te leggen, waardoor het lijkt alsof de hals van de gitaar zeer lang is.
 6. 6. exterieur
 7. 7. joris berns: Deze foto lijkt niet apart, maar het is een lichtkomische foto doordat er opeens, op een rijtje, 3 verschillende bloempotten staan. joris berns: Deze foto lijkt niet apart, maar het is een lichtkomische foto doordat er opeens, op een rijtje, 3 verschillende bloempotten staan.
 8. 8. joris berns: Door de weerspiegeling in de deur zie je een gedeelte van de heg en de achterliggende huizen. joris berns: Door de weerspiegeling in de deur zie je een gedeelte van de heg en de achterliggende huizen.
 9. 9. joris berns: Hier zie je mooi het verschil in kleuren van de stenen langs de vijver en je ziet in de weerspiegeling de heg en het afdak. joris berns: Hier zie je mooi het verschil in kleuren van de stenen langs de vijver en je ziet in de weerspiegeling de heg en het afdak.
 10. 10. details
 11. 11. joris berns: Deze foto is jammerlijk genoeg van geen grote kwaliteit maar ik bedoelde dat een gaspit van het fornuis van dichtbij er zeer apart uitziet en erg modern. joris berns: Deze foto is jammerlijk genoeg van geen grote kwaliteit maar ik bedoelde dat een gaspit van het fornuis van dichtbij er zeer apart uitziet en erg modern.
 12. 12. joris berns: Op deze foto zie je de mooie overgang van de gordijnen van donker naar licht en de lamp doorbreekt dit beeld op. Deze compositie is vooral toegespitst op kleuren en lichtinval. joris berns: Op deze foto zie je de mooie overgang van de gordijnen van donker naar licht en de lamp doorbreekt dit beeld op. Deze compositie is vooral toegespitst op kleuren en lichtinval.
 13. 13. joris berns: Het is moeilijk te zeggen waarom ik deze foto heb gemaakt maar het totaalplaatje vind ik zeer mooi. Door de rustige achtergrond en de zeer aparte decoratieve planten op de voorgrond. joris berns: Het is moeilijk te zeggen waarom ik deze foto heb gemaakt maar het totaalplaatje vind ik zeer mooi. Door de rustige achtergrond en de zeer aparte decoratieve planten op de voorgrond.

×