Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Thënie Kineze
P a r a j a…!
Me para mund ta blejsh
   shtëpin..!
Por nuk mund ta blejsh
 rehatinë në të ...!
Me para mund ta blejsh
   krevatin…!Por nuk mund ti blejsh
   ëndërrat…!
Me para mund ta blejsh
   librin…!
Por nuk mund ta blejsh
    dijen…!
Me para mund ta blejsh
    orën…!
Por nuk mund ta blejsh
   kohën…!
Me para mund ta blejsh
   mjekun…!
Por nuk mund ta blejsh
   shëndetin…!
Me para mund ta blejsh
   poziten…!
Por nuk mund ta blejsh
   respektin…!
Me para mund ta blejsh
   gjakun…!
Por nuk mund ta blejsh
    jetën…!
Me para mund ta blejsh
   seksin…!
Por nuk mund ta blejsh
   dashurin…!
 Kjo thënie kineze 8 herë është
    sillur rreth botës

Dërgojau së paku 8 ...
Poashtu edhe personit që jua ka
     dërguar juve

 Do te shihni se paraja nuk është
     gjithçka në jetë


Dh...
Dërgojauni miqve brenda tri ditëve  Shum fat dhe lumturi nga
     beni_0863 !!!
Thënie Kineze
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Thënie Kineze

2,172 views

Published on

Paraja nuk është gjithçka në jetë !!!

 • Login to see the comments

Thënie Kineze

 1. 1. Thënie Kineze
 2. 2. P a r a j a…!
 3. 3. Me para mund ta blejsh shtëpin..! Por nuk mund ta blejsh rehatinë në të ...!
 4. 4. Me para mund ta blejsh krevatin…! Por nuk mund ti blejsh ëndërrat…!
 5. 5. Me para mund ta blejsh librin…! Por nuk mund ta blejsh dijen…!
 6. 6. Me para mund ta blejsh orën…!
 7. 7. Por nuk mund ta blejsh kohën…! Me para mund ta blejsh mjekun…!
 8. 8. Por nuk mund ta blejsh shëndetin…! Me para mund ta blejsh poziten…!
 9. 9. Por nuk mund ta blejsh respektin…! Me para mund ta blejsh gjakun…!
 10. 10. Por nuk mund ta blejsh jetën…! Me para mund ta blejsh seksin…!
 11. 11. Por nuk mund ta blejsh dashurin…! Kjo thënie kineze 8 herë është sillur rreth botës Dërgojau së paku 8 miqve tuaj që kan nevoj për fat
 12. 12. Poashtu edhe personit që jua ka dërguar juve Do te shihni se paraja nuk është gjithçka në jetë Dhe fati do tju përcjellë në ditët e ardhëshme Ju lutem mos e ndryshoni tekstin Dërgojeni kështu të plotë tek miqët tuaj
 13. 13. Dërgojauni miqve brenda tri ditëve Shum fat dhe lumturi nga beni_0863 !!!

×