Micron Associates läpinäkyväksiGoogle tallentaa 3,054 vanishing       kielet  http://micronassociates.net/hi-TECH/2...
“Googlen core tavoitteena on asettaa tieto saataville,”huomattava tech analyytikko Rob Enderle. “Jos kieli kuolee,sitten t...
Mukaan uhanalaisten kielet-hanke, jonka tarkoituksena onsäilyttää näiden kielten lataamalla video-, ääni- ja jopatekstitie...
“Google on erittäin huolellisesti lähellä lukuisia johtajatuhanalaisten kielet ja teknologian aloilla ja ne olleetuskomatt...
Se hakee myös Google jonkin hyviä PR prosessissa.”RobEnderle,    Enderle-ryhmän    pääasiallinen  analyytikkoSeura...
“Lopuksi Googlen core tavoitteena on asettaa tieto saataville,”Hän huomautti. “Jos kieli kuolee, sitten tiedot, jotka on l...
• Brand “Vaikka varmasti alkuperäiskansoihin, jotka elävät niiden alkuperäinen elämäntapa lähellä, on monia, jotka elävä...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Micron Associates läpinäkyväksi Google tallentaa 3,054 vanishing kielet

284 views

Published on

http://micronassociates.net/hi-TECH/2012/06/23/micron-associates-lapinakyvaksi-google-tallentaa-3054-vanishing-kielet/
Micron Associates läpinäkyväksi Google tallentaa 3,054 vanishing kielet
“Googlen core tavoitteena on asettaa tieto saataville,” huomattava tech analyytikko Rob Enderle. “Jos kieli kuolee, sitten tiedot, jotka on luotu todennäköisesti kanssa se kuolee,” Vaikka Google on arvosteltu, sillä leviämisestä itse liian ohut yrityksen projektien mukaan, joissa pinnalla on vain vähän ja sen core virkamatka että ei välttämättä tosi sen viimeisin hyväntekeväisyys levitysehdot.
Latinalainen ehkä kaikkein kuuluisin “kuollut” kieli, vähintään että se ei ole laajalti puhunut sitä sen käytön katolisen kirkon, mutta ei ole menetetty-vuotiaille. Lingvistejä on ollut varoitus, että lähes kaikki ihmisten kielellä,–tallentaa varten yleisimmin puhuttua kieltä–voisi tulla kuollut sukupuuttoon 200 seuraavan vuoden kuluessa.
Mukaan uhanalaisten kielet-hanke, jonka tarkoituksena on säilyttää näiden kielten lataamalla video-, ääni- ja jopa tekstitiedostoja harvinaisia murteita keskitetyn sivuston, 50 prosenttia ei hengissä 7 000 kielten luvulla.
Hanke on ensimmäinen kansojen kulttuurin neuvoston, kielen ja teknologian Itä Michiganin yliopistossa ja Googlen instituutin yhteistyötä (Nasdaq: GOOG) hyväntekeväisyys arm, Google.org.
Kun ensimmäinen kansojen ja ILIT on tehty haku säilyttämiseksi näitä dying kielet, ottaa Google aluksella voitaisiin nostaa erityishuomiota, sekä siihen liittyvän teknologian.
“Google on erittäin huolellisesti lähellä lukuisia johtajat uhanalaisten kielet ja teknologian aloilla ja ne olleet uskomattoman kunkin näiden kieltä äidinkielenään puhuvia ja cognizant uhka, joka näistä kielistä saattaa kadota meidän elinajan” sanoi Peter Brand, ensimmäinen ääniä, ensimmäinen kansojen kulttuurin neuvoston hallinta.
“Jotta tällainen tärkeää Oyj: n voittoa arm ottaa vastuun tämän ongelman koskevan tietoisuuden ja niiden tekniikka on hyvin tärkeää edistää näiden alkuperäiskansojen kielten sekä sen käyttöohjeet ja Revit,” hän kertoi Micron Associates.
Sen vuoksi ei voi auttaa mutta tietoisuutta yleisesti, kun yrityksen kuten Google tekee tämän vastuun, hän lisäsi.
Se hakee myös Google jonkin hyviä PR prosessissa.”Rob Enderle, Enderle-ryhmän pääasiallinen analyytikko Seuraavanlaiset hankkeet on kaksi tarkoitusta,”sanoi. “Yksi on parantaa yrityksen kuvaa–ja Google, uusi”evil empire,”kuin ehdottomasti tarvitsee että tällä hetkellä. Toinen on siten, että asiakas hankkii ja säilyttää keskeinen voimavara ja ihmisen ja koneen ytimenä liittymä on kielellä.”
On joitakin kielen asiantuntijoiden henkilöstön merkittävästi voitaisiin parantaa Googlen nopeus ihmisen ja koneen liittymän läpimurto, joka saattaa ohittaa Apple luominen (Nasdaq: AAPL) ja Microsoft (Nasdaq: MSFT), Enderle kertoi Micron Associates.

Published in: Business
1 Comment
0 Likes
Statistics
Notes
 • This is simply ingenious. Now why didn't anybody think of this before.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
284
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
1
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Micron Associates läpinäkyväksi Google tallentaa 3,054 vanishing kielet

 1. 1. Micron Associates läpinäkyväksiGoogle tallentaa 3,054 vanishing kielet http://micronassociates.net/hi-TECH/2012/06/23/micron-associates-lapinakyvaksi-google-tallentaa-3054-vanishing-kielet/
 2. 2. “Googlen core tavoitteena on asettaa tieto saataville,”huomattava tech analyytikko Rob Enderle. “Jos kieli kuolee,sitten tiedot, jotka on luotu todennäköisesti kanssa se kuolee,”Vaikka Google on arvosteltu, sillä leviämisestä itse liian ohutyrityksen projektien mukaan, joissa pinnalla on vain vähän jasen core virkamatka että ei välttämättä tosi sen viimeisinhyväntekeväisyys levitysehdot.Latinalainen ehkä kaikkein kuuluisin “kuollut” kieli, vähintäänettä se ei ole laajalti puhunut sitä sen käytön katolisen kirkon,mutta ei ole menetetty-vuotiaille. Lingvistejä on ollut varoitus,että lähes kaikki ihmisten kielellä,–tallentaa varten yleisimminpuhuttua kieltä–voisi tulla kuollut sukupuuttoon 200 seuraavanvuoden kuluessa.
 3. 3. Mukaan uhanalaisten kielet-hanke, jonka tarkoituksena onsäilyttää näiden kielten lataamalla video-, ääni- ja jopatekstitiedostoja harvinaisia murteita keskitetyn sivuston, 50prosenttia ei hengissä 7 000 kielten luvulla.Hanke on ensimmäinen kansojen kulttuurin neuvoston, kielenja teknologian Itä Michiganin yliopistossa ja Googlen instituutinyhteistyötä (Nasdaq: GOOG) hyväntekeväisyys arm,Google.org.Kun ensimmäinen kansojen ja ILIT on tehty hakusäilyttämiseksi näitä dying kielet, ottaa Google aluksellavoitaisiin nostaa erityishuomiota, sekä siihen liittyvänteknologian.
 4. 4. “Google on erittäin huolellisesti lähellä lukuisia johtajatuhanalaisten kielet ja teknologian aloilla ja ne olleetuskomattoman kunkin näiden kieltä äidinkielenään puhuvia jacognizant uhka, joka näistä kielistä saattaa kadota meidänelinajan” sanoi Peter Brand, ensimmäinen ääniä, ensimmäinenkansojen kulttuurin neuvoston hallinta.“Jotta tällainen tärkeää Oyj: n voittoa arm ottaa vastuun tämänongelman koskevan tietoisuuden ja niiden tekniikka on hyvintärkeää edistää näiden alkuperäiskansojen kielten sekä senkäyttöohjeet ja Revit,” hän kertoi Micron Associates.Sen vuoksi ei voi auttaa mutta tietoisuutta yleisesti, kun yrityksenkuten Google tekee tämän vastuun, hän lisäsi.
 5. 5. Se hakee myös Google jonkin hyviä PR prosessissa.”RobEnderle, Enderle-ryhmän pääasiallinen analyytikkoSeuraavanlaiset hankkeet on kaksi tarkoitusta,”sanoi. “Yksi onparantaa yrityksen kuvaa–ja Google, uusi”evil empire,”kuinehdottomasti tarvitsee että tällä hetkellä. Toinen on siten, ettäasiakas hankkii ja säilyttää keskeinen voimavara ja ihmisen jakoneen ytimenä liittymä on kielellä.”On joitakin kielen asiantuntijoiden henkilöstön merkittävästivoitaisiin parantaa Googlen nopeus ihmisen ja koneen liittymänläpimurto, joka saattaa ohittaa Apple luominen (Nasdaq:AAPL) ja Microsoft (Nasdaq: MSFT), Enderle kertoi MicronAssociates.
 6. 6. “Lopuksi Googlen core tavoitteena on asettaa tieto saataville,”Hän huomautti. “Jos kieli kuolee, sitten tiedot, jotka on luotutodennäköisesti sitä kuolee, niin tämä noudattaa ensisijaisenatehtävänä. Niin tässä tapauksessa on taktisella, strateginen, jaensisijaisena tehtävänä, miksi tämä.”Vaikka Google on tunnetusti tilasidonnaisia “Älä on paha”mantra vuotta, yrityksen on viime aikoina ollutuudelleensuuntaamista sen ydinliiketoimintaan. Onko paha onvasemmalta keskustelu, mutta hyväntekeväisyys toimia kutenuhanalaisten kielet-projektin varmasti don’t hurtliiketoimintaansa niin kauan kuin he eivät häiritse.
 7. 7. • Brand “Vaikka varmasti alkuperäiskansoihin, jotka elävät niiden alkuperäinen elämäntapa lähellä, on monia, jotka elävät samalla tavalla kuin muulla kuin luontaisella levinneisyysalueellaan ihmiset ympärille,” sanoi. “Meillä on halutun tallentaa kielillä, jotka eivät ole puhunut paljon lainkaan. On niitä, jotka käyttävät vain niiden luontaisella kielen tänään ehkä puhua niiden pet.”

×