Huspriser förväntas falla, säger Bradley Associates

481 views

Published on

Lantmätare väntar huspriser att doppa under de kommande månaderna, att fråga ett samtal för säljaren att vara realistiska om rekomenderas priser. Ca 23% fler inspektörer bad i en undersökning av Royal Institution of Chartered Surveyors (Rics) förväntas priserna att falla i stället för att öka under de kommande tre månaderna.
Bradley fann att en liknande andel rapporterade att priserna sjönk i juli. London var det enda området i Förenade kungariket som bucked trenden. Lantmätare sade att prisfall var mest troligt i västra England, East Midlands, och Yorkshire och Humberside.
Gruppen sade att köparna fortfarande svårt att få tillgång till finansiering av hypotekslån, men intresse hade inte doppat på grund av det dåliga vädret i juli.
Dock hade antalet hem som kommer ut på marknaden sjunkit.
“Om leverantörer vill sälja sina hem snabbt, de måste vara realistiska i deras förväntningar på priset,” sade Peter Bolton kung av Rics.
Undersökningen kommer efter både i Halifax och rikstäckande hus prisundersökningar rapporterade faller i värden i juli.
Nationwide säger att priserna hade sjunkit för fyra av de senaste fem månaderna. Halifax förutspådde att det skulle bli lite förändringar i priser under resten av året, om inte en recession blev sämre.
Fastighetsregistret-undersökning av huspriser, av många betraktas som den mest omfattande, visade en stor geografisk skillnaden i kammaren pris rörelsen i England och Wales.
I nämnda priser ökade med 6,3 procent i London under året fram till slutet av juni, men föll med 1,9% i Yorkshire och Humber under samma period.

4 Comments
4 Likes
Statistics
Notes
 • I like the one about writing several versions. I think that is key. If I find myself stuck, sometimes I just say to myself “what are you trying to say?” and then I write down the answer. Then I can take that and hone it. Nice article!
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Things like this are useful to read.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • thanks for sharing this. it was really an interesting and informative article. pretty cool post!
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • I look forward to hearing from you similar to this post! Great blog by the way!
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
No Downloads
Views
Total views
481
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
4
Likes
4
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Huspriser förväntas falla, säger Bradley Associates

 1. 1. BRADLEY ASSOCIATEShttp://bradleyassociates.info/2012/08/14/hus priser-forvantas-falla-sager-bradley- associates/
 2. 2. Huspriser förväntas falla, säger Bradley AssociatesLantmätare väntar huspriser att doppa under dekommande månaderna, att fråga ett samtal för säljaren attvara realistiska om rekomenderas priser. Ca 23% flerinspektörer bad i en undersökning av Royal Institution ofChartered Surveyors (Rics) förväntas priserna att falla istället för att öka under de kommande tre månaderna.
 3. 3. Bradley fann att en liknande andel rapporterade attpriserna sjönk i juli. London var det enda området iFörenade kungariket som bucked trenden. Lantmätaresade att prisfall var mest troligt i västra England, EastMidlands, och Yorkshire och Humberside.
 4. 4. Gruppen sade att köparna fortfarande svårt att få tillgångtill finansiering av hypotekslån, men intresse hade intedoppat på grund av det dåliga vädret i juli.Dock hade antalet hem som kommer ut på marknadensjunkit.“Om leverantörer vill sälja sina hem snabbt, de måste vararealistiska i deras förväntningar på priset,” sade PeterBolton kung av Rics.
 5. 5. Undersökningen kommer efter både i Halifax ochrikstäckande hus prisundersökningar rapporterade faller ivärden i juli.Nationwide säger att priserna hade sjunkit för fyra av desenaste fem månaderna. Halifax förutspådde att det skullebli lite förändringar i priser under resten av året, om inteen recession blev sämre.
 6. 6. Fastighetsregistret-undersökning av huspriser, av mångabetraktas som den mest omfattande, visade en storgeografisk skillnaden i kammaren pris rörelsen i Englandoch Wales.I nämnda priser ökade med 6,3 procent i London underåret fram till slutet av juni, men föll med 1,9% i Yorkshireoch Humber under samma period.

×