Bradley associates world current news

277 views

Published on

Uusi piratismin lakia ylistettiin kannattajia tuomalla Espanja vastaamaan kansainvälisiä standardeja, mutta merirosvot sanovat se on helppo kiertää käyttämällä välittäjiä tai ulkomaisen isäntiä.
MADRID – Ikään kuin kunnioitusta perintöä periytyvät Pirates of Espanjan Main, espanjalaiset nykyään ovat kuuluisia ryöstävät immateriaalioikeudet internetissä, kehuskelevan yksi vilkkaimmista piratismi kulttuurien maailmassa. Lisää t …
American diplomatia on toistuvasti nostanut esiin espanjalaisten virkamiesten ja ilmaissut vihaa haluttomuus toimia päättäväisesti Raportoitu kirjeen Yhdysvaltain suurlähettiläs Alan Solomont joulukuussa vuotanut espanjalainen päivälehti El Pais uhkaa laittaa …
Eli viime viikon kulkua SOPA-tyylinen lainsäädäntö, joka tunnetaan Sinde laki, joka mahdollistaa tuomarit pysäyttämään Euroopan suurimpia rikollisia joita täysivaltaistumaan sammuttaa tarjoavia sivustoja laittoman sisällön ylistettiin monenkaan teollisuuden keskeinen. T …
“Nyt meillä on rivi, joka määrittää mikä on oikeudellinen ja mikä ei ja yhdistää tarjoajat ovat toisella puolella lakia”, sanoi liiton piratisminvastaisia ??General Manager Jose Manuel Tourne.
Linking oikeudellista epäselvyyttä – tuomareiden tuomiosta helpottaa tiedostojen ei tekijänoikeusrikkomuksesta vuoteen 2011 – yhdistettynä tuottelias peer-to-peer käyttö Espanjassa on tehnyt taistelevat merirosvoja haastava.
Kaikkein kiistanalaisin uusi laki on luoda henkisen omaisuuden komissiolle, että se käydä läpi kirjattuja kanteluita ja on valta jatkaa hallinnollisella päätöksellä vastaan ??yksilöiden sakkoja, sulkeminen .
Internet kuluttajien oikeuksia ajavat ryhmät puolustaa libertaarinen kantaa tekijänoikeudet ovat äänekästä Espanjassa. Vaikka virallista Piraattipuolueen ei ole parlamentaarista edustusta, ryhmät ovat olleet tehokkaita päästä poliittisten puolueiden, jolloin th …
“Sen sijaan tuomarit päättävät, nyt se tulee olemaan byrokraatteja. Se vaara, koska laki tehokkaasti päättää poliitikot, ei tuomareita”;, sanoi yksi Espanjan ilta hakkerit Txarlie Axebra ja Hacktivista.net.
Mukaan Axebra, se on helppo finesse ympäri uuden lain.
“Toimenpide on tarkoitettu ensisijaisesti sivustoja, ei peer-to-peer. Jos sitä sovelletaan mielikuvitusta, se voi nousta P2P, mutta se on lähinnä torrents, joihin voi vaikuttaa,”; Axebra sanoi. "Hyvin mahdollinen seuraus on, että sivustot käyttävät isännät ulkopuolella …
Todellakin, Redtel – mitkä ryhmät Espanjan raskaansarjan telealan Telefonica, Vodafone, ONO ja Orange – reagoi välittömästi lain kujaa sanoen he eivät halunneet jalka kustannuksia.
“On selvennettävä, kuka maksaa kustannukset täytäntöönpanosta toimenpiteeseen Intellectual Property komissio, seuraavat oikeusviranomaisen lupaa, tilaukset yhteistyötä teleoperaattoreiden”; tiedottaja sanoi.
Mutta sisältöteollisuuden, johdannaissopimusten kustan

Published in: Business
3 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • two thumbs up post!
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Great post! I also believe in writing for a specific type of person in mind.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Some of your advice are actually sounds great.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
No Downloads
Views
Total views
277
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
3
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bradley associates world current news

 1. 1. http://eachanzieglerbradleyassociat esmadr.blogspot.com/
 2. 2. Bradley Associates World Current News: Espanja vauhdittaa suojelu Digital ContentUusi piratismin lakia ylistettiin kannattajia tuomalla Espanjavastaamaan kansainvälisiä standardeja, mutta merirosvot sanovatse on helppo kiertää käyttämällä välittäjiä tai ulkomaisen isäntiä.MADRID – Ikään kuin kunnioitusta perintöä periytyvät Pirates ofEspanjan Main, espanjalaiset nykyään ovat kuuluisia ryöstävätimmateriaalioikeudet internetissä, kehuskelevan yksivilkkaimmista piratismi kulttuurien maailmassa. Lisää t …
 3. 3. American diplomatia on toistuvasti nostanut esiin espanjalaistenvirkamiesten ja ilmaissut vihaa haluttomuus toimia päättäväisestiRaportoitu kirjeen Yhdysvaltain suurlähettiläs Alan Solomontjoulukuussa vuotanut espanjalainen päivälehti El Pais uhkaa laittaa…Eli viime viikon kulkua SOPA-tyylinen lainsäädäntö, joka tunnetaanSinde laki, joka mahdollistaa tuomarit pysäyttämään Euroopansuurimpia rikollisia joita täysivaltaistumaan sammuttaa tarjoaviasivustoja laittoman sisällön ylistettiin monenkaan teollisuudenkeskeinen. T …
 4. 4. “Nyt meillä on rivi, joka määrittää mikä on oikeudellinen ja mikä eija yhdistää tarjoajat ovat toisella puolella lakia”, sanoi liitonpiratisminvastaisia ??General Manager Jose Manuel Tourne.Linking oikeudellista epäselvyyttä – tuomareiden tuomiostahelpottaa tiedostojen ei tekijänoikeusrikkomuksesta vuoteen 2011– yhdistettynä tuottelias peer-to-peer käyttö Espanjassa ontehnyt taistelevat merirosvoja haastava.
 5. 5. Kaikkein kiistanalaisin uusi laki on luoda henkisen omaisuudenkomissiolle, että se käydä läpi kirjattuja kanteluita ja on valtajatkaa hallinnollisella päätöksellä vastaan ??yksilöiden sakkoja,sulkeminen .Internet kuluttajien oikeuksia ajavat ryhmät puolustaalibertaarinen kantaa tekijänoikeudet ovat äänekästä Espanjassa.Vaikka virallista Piraattipuolueen ei ole parlamentaaristaedustusta, ryhmät ovat olleet tehokkaita päästä poliittistenpuolueiden, jolloin th …
 6. 6. Mukaan Axebra, se on helppo finesse ympäri uuden lain.“Toimenpide on tarkoitettu ensisijaisesti sivustoja, ei peer-to-peer. Jos sitä sovelletaan mielikuvitusta, se voi nousta P2P, muttase on lähinnä torrents, joihin voi vaikuttaa,”; Axebra sanoi."Hyvin mahdollinen seuraus on, että sivustot käyttävätisännät ulkopuolella …Todellakin, Redtel – mitkä ryhmät Espanjan raskaansarjan telealanTelefonica, Vodafone, ONO ja Orange – reagoi välittömästi lainkujaa sanoen he eivät halunneet jalka kustannuksia.
 7. 7. “On selvennettävä, kuka maksaa kustannukset täytäntöönpanostatoimenpiteeseen Intellectual Property komissio, seuraavatoikeusviranomaisen lupaa, tilaukset yhteistyötäteleoperaattoreiden”; tiedottaja sanoi.Mutta sisältöteollisuuden, johdannaissopimusten kustannuksetovat toissijaisia. Romahtaneet lipunmyynti elokuvateatterit ovatvastakohtana nousukautta muihin Euroopan alueisiin. Lipputulotlaski 2,7 prosenttia € 628.000.000 (823.000.000 dollaria)vuonna 2011 ja hal .
 8. 8. Tuleeko uutta pontta käsiteltäessä piratismi pidätys lasku?Loppukäyttäjät ole varma. Espanjalaiset eivät ole jonottaneetvaltavirran verkkosisältöpalvelujen kuten iTunes, PlayStation jaXbox. Oikeudellinen vaihtoehtoja kuten EGEDA n Filmotech osuusminimaalisia consumpti .“Mielelläni ostaa laadukkaita elokuvia verkossa," sanoi eräskuluttaja, joka kysyi ei yksilöidä.”.Mutta, elokuviin meno ja perheon aivan liian kallista pohtia juuri nyt, ja en löydä elokuvia Tahdonlaillisia kanavia.”
 9. 9. Seuraava askel-eniten sanoa – on koulutus.“Täytyy olla koulutusta”, Tourne sanoi. “Ja lopuksi, se kaikkiriippuu siitä, miten lakia noudatetaan. Se on ensimmäinen askel.On erittäin merkittävää, koska se on ensimmäinen, mutta vainsuurista sakoista, jotka ovat johdonmukaisesti täytäntöön tulevatihmiset kunnioittavat sitä.”

×