BRADLEY ASSOCIATEShttp://bradleyassociatesmadrid.info/2012/08/14/bradley-  associates-motorola-mobilitet-skrastreger-4-00...
Bradley Associates: Motorola   mobilitet skråstreger 4.000  arbejdspladser i omstruktureringMobiltelefon maker Motorol...
To tredjedele af arbejdspladserne vil gå uden for USA, sagdeGoogle. Det forventer omkostningerne ved udtrædelsespengepakke...
Motorola, som når domineret markedet i mobiltelefon, erfaldet bag sine konkurrenter, herunder Apple og Samsung.Det har tab...
Hr. Gupta, sagde fra forskning virksomhed Gartner, hanforventede Google at bringe ud nogle nyskabende enhederfokuserer på ...
Ifølge én industri seeren, strategi Analytics, blev Samsungverdens største sælgeren af mobiltelefoner tidligere på åretove...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Bradley Associates: Motorola mobilitet skråstreger 4.000 arbejdspladser i omstrukturering

337 views

Published on

Mobiltelefon maker Motorola mobilitet er at skære 4.000 medarbejdere på verdensplan som en del af bestræbelserne på at vende tilbage til rentabilitet. Dette tab af arbejdspladser er svarende til 20% af sin arbejdsstyrke.
Virksomheden, købt af Google sidste år, sagde det planlagt at lukke eller flette omkring en tredjedel af sine 90 faciliteter, som omfatter kontorer og fabrikker.
USA-baserede Motorola meddelte også et skift i vægten fra lave omkostninger ikke-smartphones til “mere innovative og rentable enheder”.
To tredjedele af arbejdspladserne vil gå uden for USA, sagde Google. Det forventer omkostningerne ved udtrædelsespenge pakker skal være $275 m.
“Motorola er forpligtet til at hjælpe dem gennem denne vanskelige overgang og vil yde generøse udtrædelsespenge pakker samt genplacering services til at hjælpe folk med at finde nye arbejdspladser, som,” sagde en sætning.
Virksomheden ville ikke kommentere nøjagtigt hvor arbejdspladser ville være skåret. Den beskæftiger 250 medarbejdere i Det Forenede Kongerige på tre steder; Basingstoke, Livingstone og Swindon.
Motorola, som når domineret markedet i mobiltelefon, er faldet bag sine konkurrenter, herunder Apple og Samsung.
Det har tabt penge i 14 fortidens 16 kvartaler, Google sagde.
Google købte Motorola mobilitet sidste år i et $12 .5bn deal, giver det adgang til mere end 17.000 teknologi patenter.
Teknologi analytiker Anshul Gupta fortalte Bradley, at nedskæringerne i personale og faciliteter var en naturlig del af Googles forsøg på at absorbere Motorola til dens organisation.
Hr. Gupta, sagde fra forskning virksomhed Gartner, han forventede Google at bringe ud nogle nyskabende enheder fokuserer på high-end smartphones, snarere end mindre funktion telefoner.
Han sagde, var der “definitivt anvendelsesområde for konkurrence i hardware, men også inden for tjenesteydelser, hvor Google har en kant og virkelig kan differentiere sig selv”.
Samsung, som har modtaget bifald for sine Nexus smartphones og tabletter, som bruger Google’s Android operativsystem, nylige succes var et eksempel at tilstræbe, hr. Gupta tilføjet.
Ifølge én industri seeren, strategi Analytics, blev Samsung verdens største sælgeren af mobiltelefoner tidligere på året overhaling Nokia.
Samsung solgt mere end 93 millioner håndsæt i de første tre måneder af 2012, hvilket giver den en markedsandel på 25%. Motorola sagde derimod, det havde solgt næsten 9 millioner mobile enheder i den samme periode, hvoraf 5.1 millioner var smartphones.
Seneste finansielle resultater viste, at Motorola mobilitet registreret et tab på 86 mio $ i første kvartal af året. Det var større end den $81 m nettotab det gjort i den samme periode et år tidligere.

3 Comments
3 Likes
Statistics
Notes
 • Some of your advice are actually sounds great.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • greetings my friend, i came to congratulate you for your great website. all the best.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • This post really helped me in writing my research.Kudos!
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
No Downloads
Views
Total views
337
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
3
Likes
3
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bradley Associates: Motorola mobilitet skråstreger 4.000 arbejdspladser i omstrukturering

 1. 1. BRADLEY ASSOCIATEShttp://bradleyassociatesmadrid.info/2012/08/14/bradley- associates-motorola-mobilitet-skrastreger-4-000- arbejdspladser-i-omstrukturering/
 2. 2. Bradley Associates: Motorola mobilitet skråstreger 4.000 arbejdspladser i omstruktureringMobiltelefon maker Motorola mobilitet er at skære 4.000medarbejdere på verdensplan som en del af bestræbelserne på atvende tilbage til rentabilitet. Dette tab af arbejdspladser ersvarende til 20% af sin arbejdsstyrke.Virksomheden, købt af Google sidste år, sagde det planlagt atlukke eller flette omkring en tredjedel af sine 90 faciliteter, somomfatter kontorer og fabrikker.USA-baserede Motorola meddelte også et skift i vægten fra laveomkostninger ikke-smartphones til “mere innovative og rentableenheder”.
 3. 3. To tredjedele af arbejdspladserne vil gå uden for USA, sagdeGoogle. Det forventer omkostningerne ved udtrædelsespengepakker skal være $275 m.“Motorola er forpligtet til at hjælpe dem gennem denne vanskeligeovergang og vil yde generøse udtrædelsespenge pakker samtgenplacering services til at hjælpe folk med at finde nyearbejdspladser, som,” sagde en sætning.Virksomheden ville ikke kommentere nøjagtigt hvorarbejdspladser ville være skåret. Den beskæftiger 250medarbejdere i Det Forenede Kongerige på tre steder;Basingstoke, Livingstone og Swindon.
 4. 4. Motorola, som når domineret markedet i mobiltelefon, erfaldet bag sine konkurrenter, herunder Apple og Samsung.Det har tabt penge i 14 fortidens 16 kvartaler, Google sagde.Google købte Motorola mobilitet sidste år i et $12 .5bndeal, giver det adgang til mere end 17.000 teknologipatenter.Teknologi analytiker Anshul Gupta fortalte Bradley, atnedskæringerne i personale og faciliteter var en naturlig delaf Googles forsøg på at absorbere Motorola til densorganisation.
 5. 5. Hr. Gupta, sagde fra forskning virksomhed Gartner, hanforventede Google at bringe ud nogle nyskabende enhederfokuserer på high-end smartphones, snarere end mindre funktiontelefoner.Han sagde, var der “definitivt anvendelsesområde for konkurrencei hardware, men også inden for tjenesteydelser, hvor Google haren kant og virkelig kan differentiere sig selv”.Samsung, som har modtaget bifald for sine Nexus smartphonesog tabletter, som bruger Google’s Android operativsystem, nyligesucces var et eksempel at tilstræbe, hr. Gupta tilføjet.
 6. 6. Ifølge én industri seeren, strategi Analytics, blev Samsungverdens største sælgeren af mobiltelefoner tidligere på åretoverhaling Nokia.Samsung solgt mere end 93 millioner håndsæt i de første tremåneder af 2012, hvilket giver den en markedsandel på 25%.Motorola sagde derimod, det havde solgt næsten 9 millionermobile enheder i den samme periode, hvoraf 5.1 millioner varsmartphones.Seneste finansielle resultater viste, at Motorola mobilitetregistreret et tab på 86 mio $ i første kvartal af året. Det var størreend den $81 m nettotab det gjort i den samme periode et årtidligere.

×