Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Per què un hort a la nostra escola?

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Per què un hort a la nostra escola?

 1. 1. L‘HORT DE LA NOSTRA ESCOLA
 2. 2. PER QUÈ UN HORT A L’ESCOLA?
 3. 3. PERQUÈ ÉS UNA EINA EDUCATIVA MOLT POTENT. . Es poden adquirir molts aprenentatges a través de l’hort
 4. 4. MATEMÀTIQUES, LLENGUA CATALANA, ANGLÈS , CONEIXEMENT DEL MEDI, LLENGUA CASTELLANA, EDUCACIÓ ARTISTICA…
 5. 5. PERQUÈ ÉS UN LLOC QUE DESPERTA INTERESSOS I POTENCIALS ALS INFANTS.
 6. 6. PERQUÈ ÉS UN ESPAI DE JOC, PER INDAGAR, PER CÓRRER CERTS RISCOS, PER FOMENTAR LES RELACIONS, ETC. ÉS UN ESPAI MOLT ENRIQUIDOR PELS INFANTS.
 7. 7. PERQUÈ ÉS UN ESPAI PELS INFANTS, NO PELS ADULTS APRENEN FENT I MANIPULANT, NO NOMÉS OBSERVANT. ELLS REALITZEN LA GRAN PART DE LA FEINA. L’ADULT ÉS EL GUIA.
 8. 8. PERQUÈ ELS ALUMNES PODEN PARTICIPAR DE LA PLANIFICACIÓ, LA PRESA DE DECISIONS, L’ORGANITZACIÓ… LA SEVA OPINIÓ ÉS IMPORTANT JA QUE ÉS EL SEU PROJECTE.
 9. 9. PERQUÈ A MÉS DE CONEIXEMENTS TAMBÉ ENS APORTA VALORS. SENSIBILITZACIÓ RESPONSABILITAT RESPECTE EMPATIA COOPERACIÓ ACCEPTACIÓ DELS ERRORS
 10. 10. L’HORT I ELS INFANTS
 11. 11. -AMBIENT SOM JARDINERS AL PRIMER CICLE (DILLUNS I DIMARTS DE 12 A 14H) -AMBIENT HORT I CUINA A EDUCACIÓ INFANTIL (DILLUNS, DIMARTS I DIMECRES DE 12 A 14H) - PARTICIPACIÓ ESPORÀDICA PER TREBALLAR ALGUN CONTINGUT - ESPAI DE REFORÇ POSITIU (PREMI) QUAN ES TREBALLA A L’HORT?
 12. 12. TASQUES QUE REALITZEN ELS INFANTS L’HORT MANTENIMENT DE L’HORT SEMBRA DE DIFERENTS CULTIUS REGAR CURA DEL GALLINER I ELS ANIMALS TREBALLAR ALTRES CONTINGUTS ESPECÍFICS MANIPULAR EINES
 13. 13. CONTINGUTS RELACIONATS AMB L’ÀREA DE MATEMÀTIQUES -LA CINTA MÈTRICA I ELS CENTÍMETRES (AMB LA SEMBRA DE CULTIUS I MESURANT LES PLANTES). - LA BÀSCULA I ELS QUILOS (PESANT ELS ANIMALS DEL GALLINER) - COMPARAR I ORDENAR NOMBRES DE MAJOR A MENOR (AMB EL PES DELS ANIMALS DEL GALLINER) . - LES RESTES I L’ÚS DE LA CALCULADORA (PER ESBRINAR EL PES DELS ANIMALS). - EL DIAGRAMA DE BARRES (REGISTRANT ELS OUS QUE TROBEM EN EL GALLINER). -MONEDES I BILLETS (VENTA DE PRODUCTES DE L’HORT)
 14. 14. CONTINGUTS RELACIONATS AMB L’ÀREA DE LLENGUA CATALANA -Textos de tradició literària : contes, cançons, poesies… - Memorització d’embarbussaments , dites i refranys de l’hort. - Lectura i escriptura de paraules i textos (Cartells amb els noms dels cultius i els animals, creació de l’entrevista al mercader).
 15. 15. CONTINGUTS RELACIONATS AMB L’ÀREA DE CONEIXEMENT DEL MEDI -Desenvolupament hàbits de treball, esforç i responsabilitat. - Classificació dels animals segons diferents característiques (A partir de les gallines, els conills i els insectes de l’hort). - Les parts de les plantes . - Les plantes segons la part que ens menjam. -Ús de la lupa .
 16. 16. PETITES EXPERIÈNCIES VISCUDES A L’HORT

  Be the first to comment

  Login to see the comments

Views

Total views

538

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

6

Actions

Downloads

6

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×