Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Macrea Events balerine

52 views

Published on

Balerine pentru evenimente

Published in: Lifestyle
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Macrea Events balerine

  1. 1. Cum sa iti alegi melodia pentru valsul mirilor? Daca nu aveti o melodie preferata comuna atunci cu siguranta trebuie sa va puneti de acord care dintre acestea va fi perfecta pentru valsul mirilor. Acesta din urma este momentul in care petrecerea poate sa inceapa si sa va bucurati de intreg evenimentul. Atunci cand alegeti melodia pentru valsul miresei aceasta trebuie sa transmita mesajul corect si sa fie in acord cu evenimentul. In topul clasamentului melodiilor perfecte pentru valsul mirilor sunt cele de dragoste.
  2. 2. Insa, o melodie de dragoste nu trebuie sa fie nici foarte lenta, poate avea un ritm care sa fie usor interpretabil iar in functie de abilitatile cuplului si de timpul avut la dispozitie pentru invatarea unei coregrafii sa alegeti un stil de dans impresionant. Ca stiluri de dans puteti alege tango argentinian, rumba, cha cha, blues, slow fox si multe altele. Stilul de dans potrivit pentru valsul mirilor il veti stabili impreuna cu instructorul de dans in momentul in care veti sti care este melodia pe care urmeaza sa dansati la nunta. Fiecare stil de dans are caracteristicile sale proprii si instructorul de dans profesionist poate sa va ofere recomandarile potrivite. Acum, daca doriti sa dansati pe un stil mai complex si timpul pe care il aveti la dispozitie pentru a-l invata este unul mult prea scurt atunci nu trebuie sa considerati ca instructorul nu doreste sa se ocupe de dumneavoastra. Tocmai pentru a evita situatii de acest tip este bine sa va adresati unui instructor sau unei scoli de dans chiar si cu doua sau trei luni inainte. Macrea Events , Rapsodia Carpatilor Pasii de baza sunt prima lectie pe care o veti avea cu instructorul de dans si, pe masura ce avansati cu cursurile este bine sa exersati continuu chiar si acasa pentru a va perfectiona pasii. Veti vedea ca la final intreg efortul va merita din plin. Este foarte important sa comunicati cu instructorul astfel incat sa se poata elimina din coregrafie pasii care sunt prea greu de stapanit pentru voi. In plus, coregrafia pentru valsul mirilor trebuie sa se potriveasca perfect cu personalitatea voastra sau sa reuseasca sa emane sentimentul care va uneste. Cu ajutorul unui instructor de dans profesionist valsul mirilor va deveni un spectacol impresionant care le va merge direct la inima invitatilor vostri si veti putea sa le oferiti un moment deosebit si special. Daca doriti sa aveti o coregrafie mai complexa atunci puteti discuta cu instructorul sa va creeze o succesiune de stiluri care sa faca parte din valsul mirilor. Posibilitatile sunt nenumarate si tot ce trebuie sa faceti este sa discutati cu un instructor cat mai repede.

×