Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Taller de lectura. Visualitzar.Sant Jordi

5,630 views

Published on

Taller de lectura per treballar les visualitzacions a partir de la lletra d'una cançó de Sant Jordi.

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Taller de lectura. Visualitzar.Sant Jordi

  1. 1. TALLER DE LECTURA Fem visualitzacions La llegenda de Sant Jordi
  2. 2. Connexió • Avui escoltarem i llegirem la llegenda de Sant Jordi. • http://www.goear.com/listen/08340c4/sant-jordi-damaris-gelabert • Aprendrem a Visualitzar, és a dir, a imaginar-nos a dins del nostre cap com si fos una pel·lícula: – Els personatges. – El lloc on passa l’acció. – Què passa. Després ho podem dibuixar.
  3. 3. Cançó de Sant Jordi Sant Jordi arriba com un cavaller amb la seva llança travessa el carrer. Ja veu la princesa que el drac vol menjar si no es dóna pressa, ella morirà. Li clava la llança, cau escalabrat, la pobre princesa, visca! S’ha salvat. La rosa creixia ; sant Jordi l’ha agafat i a la princesa ja li ha regalat. Dàmaris Gelabert
  4. 4. Modelatge del mestre Llegeixo i imagino a dins de meu cap, com si fos una pel·lícula, el que he llegit. Faig un dibuix de la meva visualització Escric el que representa el dibuix Sant jordi arriba com un cavaller . Amb la seva llança travessa el carrer. Sant jordi amb la llança.
  5. 5. Ara ho feu per parelles Llegim i imaginem a dins del nostre cap, com si fos una pel·lícula, el que hem llegit. Fem un dibuix de la nostra visualització Escrivim el que representa el dibuix Ja veu la princesa que el drac vol menjar si no es dóna pressa, ella morirà.
  6. 6. Ara ho feu tots sols Llegeixo i imagino a dins de meu cap, com si fos una pel·lícula, el que he llegit. Faig un dibuix de la meva visualització Escric el que representa el dibuix Li clava la llança, cau escalabrat, la pobre princesa, visca! S’ha salvat. La rosa creixia ; sant Jordi l’ha agafat i a la princesa ja li ha regalat.
  7. 7. Crèdits • Text: Cançó de Sant Jordi. Dàmaris Gelabert • Il·lustració: http://masibiblioteca.files.wordpress.com • Presentació: Beatriu Palau lecturaiaprenentatge@blogspot.com

×