Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Kako skidati fajlove sa balkandownload-a

87,800 views

Published on

Uputstvo za download fajlova

Published in: Education

Kako skidati fajlove sa balkandownload-a

  1. 1. Kako skidati fajlove sa BalkanDownload-a Detaljno uputstvo
  2. 2. Prvo se registrujte ili prijavite na sajt. Izaberite oblast koja vas zanima, recimo domaće knjige (oznaceno žutom strelicom na slici)
  3. 3. Imate desno gore dugme “topic list” (oznaceno zutom strelicom) gde je po abecednom redu azurirarno sve sto postoji na sajtu za download od domacih knjiga. Tako mozete pronaci ono sto vas zanima.
  4. 4. Prvo pronadjite zeljenog autora ili knjigu na spisku, zatim klikom na naziv knjige ili autora udjite u temu. U postu koji vas zanima prvo kliknite na dugme “thanks” (zuta strelica), a zatim ce vam se otvoriti skriveni sadrzaj i link u njemu (crvena strelica) – link je obicno na dnu posta, ispod opisa I naslovnice).
  5. 5. Oznacite misem link u skrivenom sadrzaju, a zatim otvorite taj link u svom browseru.
  6. 6. U ovom slucaju je u pitanju zippyshare link, knjigu skinite na dugme “download now” (crvena strelica).
  7. 7. http://www.balkandownload.org/topic/43145-kako-skinuti-fajl-sa-hostera/ Ili prosto guglajte “how to download from uptobox.com, ili na koji vec host linkovi vode… Pored prethodno objasnjenog downloada sa zippyshare.com, linkovi vode i na mnoge druge lokacije koje su slicne zippyshare (filehosteri), poput: uptobox.com, yandex.ru, mega.co.nz i dosta drugih… Princip za download se razlikuje od hosta do hosta, ali je generalno veoma slican downloadu sa zippyshare.com. Vise uputstva za download sa raznih hostera mozete videti na ovom linku:
  8. 8. Kada ste uspesno skinuli knjigu, film ili bilo koji sadrzaj, preostaje da ga raspakujete iz rar ili zip arhive u koje su fajlovi uglavnom upakovani. Ukoliko nemate programe za rasakivanje (winrar ili winzip) instalirane, skinite ih I instalirajte sa ove adrese (besplatni su): http://www.rarlab.com/download.htm

×