Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

LeasyPrint-Presentatie

185 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

LeasyPrint-Presentatie

  1. 1. Printen zonder zorgenKent u het complete printgedrag in uw bedrijf?Weet u hoeveel afdrukken er worden gemaakt? Wat kosten die afdrukken?Betaalt u op basis van werkelijk verbruik? Is dat de laagste prijs?Betaalt u een vaste prijs per pagina? Is dat echt de laagste prijs?Wilt u printgemak en geen omkijken? Bent u benieuwd naar inzicht enbesparen?
  2. 2. MonitoringHet LeasyPrint concept is uniek doordat wij gebruik maken van speciale monitoring software.Tweemaal per dag verstuurt deze software de benodigde informatie naar de LeasyPrint database.Indien het tonerniveau van een printer onder een afgestemd niveau komt, wordt volautomatisch eentonerbestelling gegenereerd. Uiteraard ontvangt u hier een bericht van met de melding dat binnen 48uur een nieuwe toner wordt geleverd met vermelding voor welke printer en welke locatie deze isbestemd. Zo heeft u altijd op tijd de juiste toner zonder zelf voorraad aan te houden. Dashboard Dashboard geeft u real-time inzicht in uw afdrukomgeving!
  3. 3. Het LeasyPrint conceptOns unieke concept bestaat uit drie flexibele vormen:• Wilt u nieuwe printers of multifunctionals huren, inclusief on-site support en alle verbruiksmiddelen? Dan is het LeasyPrint All-in concept de juiste invulling.• Wilt u liever zelf de apparatuur aanschaffen, maar wel gebruik maken van on-site service en de aantrekkelijke clickprijzen? Dan is het LeasyPrint Service+Click concept voor u de beste keuze.• Heeft u alleen behoefte aan een handig toner leveringssysteem, natuurlijk tegen de scherpste tarieven? Dan is het unieke LeasyPrint Tonerabonnement ideaal.• En bij LeasyPrint is zelfs een combinatie van vormen geen enkel probleem. U kunt nieuwe multifunctionals via een All-in overeenkomst combineren met een paar jonge bestaande printers via Service+Click en enkele oudere printers met alleen een tonerabonnement.
  4. 4. Transparant, eerlijk en overzichtelijk.Altijd de meest ideale oplossing!
  5. 5. Contractvormen:
  6. 6. Managed Print Services Facts• Organisaties hebben nauwelijks of geen inzicht in zichtbare en verborgenkosten• 67% van de Nederlandse organisaties is niet gestandaardiseerd op printers of MFP’s en lopen hierdoor flinke besparingen mis• 92% van de bedrijven heeft behoefte aan inzicht in hun printing kosten• Een gemiddeld bedrijf geeft tussen de 1 en 5% van de omzet uit aan het vervaardigen van documenten• ca. 23% van de helpdesk calls zijn printer gerelateerd• Door de printing infrastructuur te optimaliseren zijn directe kostenbesparingente realiseren tot 40% Bron: Gartner.com
  7. 7. LeasyPrint Quickscan: meten is wetenOnze printing specialisten komen twee keer alle printers staan die de afgelopen 15 bij jaar geleverd zijn. Inclusief de informatieu langs. De eerste keer gebruiken wij een over toners, aantal paginas per toner en USB tonerprijzen. Wij maken hiervan eenstick waar software op draait welke helder rapport en presenteren u een razendsnel voorstel om te besparen.het netwerk doorzoekt en alle aangeslotenprinters en multifunctionals registreert, Alle mogelijkheden voor besparen wordenongeacht het merk. toegelicht: van printers die goedkoper zijn in gebruik tot het verlagen van beheerskostenTevens worden de tellerstanden van dat enmoment opgeslagen. De tweede keer, een de kosten van tonerbestellingen. Zo brengenmaand later, worden opnieuw de wij zonder Veel inspanning inzicht in uw tellerstanden werkelijke huidige kosten. De Quickscanopgeslagen en inventariseren we de huidige kostlocaties van de afdruksystemen. u niets en dat is al uw eerste winst.Met behulp van deze Quickscan kunnen wij u Lees snel verder om precies te ontdekkenantwoord geven op de vraag hoeveel printers waterin uw kantoor aanwezig zijn en hoeveel er het flexibele LeasyPrint concept voor uwwerkelijk wordt geprint. Deze informatie organisatie kan betekenen.koppelen wij aan onze database waarin bijna
  8. 8. InformatieLeasyPrint Nederland B.V.Siliciumweg 573812 SW Amersfoortwww.leasyPrint.nlLeasyPrint Managed Print Services biedt transparante en schaalbare Pay-per-Use oplossingen die volledig zijn aangepast op uw behoefte. Onzeoplossingen zijn exclusief verkrijgbaar via onze toegewijde business partners.

×