Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Datum: 3 juni 2014. 
Schrijvers: Brian en zijn moeder. 
12 Weken geleden zijn wij me moeder en ik gestart met de impulskla...
Op de impuls klas zitten we in een groep met ongeveer 7 a 8 kinderen. 
En we hebben 2 x 45 minuten werk en we gaan ook 1x ...
Bij de impuls klas worden de cijferkaarten besproken waar er cijfers 
worden gegeven voor de doelen dit kan een 
1 Het gaa...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

20141101 brians verhaal over de vlieger impulsklas

1,135 views

Published on

Lees hier het verhaal van Brian die meedeed in de Vlieger Impulsklas in Leiden

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

20141101 brians verhaal over de vlieger impulsklas

  1. 1. Datum: 3 juni 2014. Schrijvers: Brian en zijn moeder. 12 Weken geleden zijn wij me moeder en ik gestart met de impulsklas. Ik vond het best leuk en ik heb er veel van geleerd over me gedrag en concentratie. We kregen doelen opgesteld en moesten ons best doen aan deze doelen te werken. Gelijk na de eerste week ging het al een stuk beter. Ik kan het gelijk al een stuk beter vinden met de juf en rustiger werken. Ik laat me minder snel afleiden en ik ga een stuk minder mee met de rest in onrust en ruzie. En ook thuis gaat het een stuk beter. Me moeder is een stuk blijer met mij we hebben minder ruzie over school en me moeder geeft me meer complimenten .
  2. 2. Op de impuls klas zitten we in een groep met ongeveer 7 a 8 kinderen. En we hebben 2 x 45 minuten werk en we gaan ook 1x naar buiten. We praten veel over wat er in de klas is gebeurt en wat we beter kunnen doen in de klas . Ook doen we oefeningen die met ons gedrag te maken hebben. We doen in de impuls klas veel met onze moeder of vader. Ik heb heel veel geleerd dat ik geen weerwoord moet hebben en soms is dat best moeilijk. En ik heb tijdens mij vakantie veel geoefend met negeren bij me nichtje. Meester Gerard en juffrouw Désirée geven ons heel veel complimenten en ze helpen ons heel veel met ons gedrag.
  3. 3. Bij de impuls klas worden de cijferkaarten besproken waar er cijfers worden gegeven voor de doelen dit kan een 1 Het gaat nog niet zo goed 2 Het lukt al af en toe 3 Het lukt al best vaak 4 Het gaat super goed! Deze kaarten worden door de juf en mijzelf ingevuld zo kan je zien hoe het gaat in de klas. In het begin gaat het meestal niet goed maar later word het steeds beter . Mijn doel is nu om alles vol te houden wat ik heb geleerd in de impuls klas zo dat ik in de toekomst minder problemen op school heb. Vandaag is me laatste dag ik vind dit erg jammer ): Brian AND Wendy

×