Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Art= Brochure

317 views

Published on

Published in: Design
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Art= Brochure

 1. 1. Identity matters
 2. 2. Je imago is hoe anderen je zienWhat you see, Is What you getART= ontwerp- en reclameburo creëert sinds 1997 merken, huisstijlenen bedrijfsstijlen. Ook al zien anderen je soms anders, identiteit én uiterlijkvan een organisatie zijn maakbaar.What you see, is what you get? Toon dan het juiste imago. En gebruikdaarvoor meteen het nieuwe, crossmediale denken. Samen met ART=.Een communicatiebureau dat graag gezien wordt als ouderwetsedienstverlener met innovatieve middelen. Gewoon klanten aan hun eigenboodschap helpen, persoonlijk, degelijk, opmerkelijk en duidelijk.Op gebied van vormgeving en communicatie voelen wij ons dan ook alseen vis in het water.
 3. 3. Sterk team versChIllende dIsCIplInes Onze organisatie verenigt Corporate IdentIty advertIsIng inmiddels drie activiteiten: ART= ontwerp- en reclameburo, Wat je bent, moet je uitstralen. Goed om te weten wie deSCHREURS Commercial Artwork en De huisstijl is de drager van doelgroep is, maar weet de Siteline.nl Strategy & webdesign. je identiteit. Zaak voor elke doelgroep wie u bent? Kennen In de samenwerking bundelen wij zaak om deze stijl uniform en ze uw merk? Hebt uw wel een de kracht van alle disciplines die consequent door te voeren in merk? Wat moet de doelgroep nodig zijn voor een compleet alle uitingen. Het maken en daar dan weer mee? Dat aan communicatiepakket. bewaken van deze corporate de man brengen, of juist aan de identity rekenen wij tot onze vrouw indien nodig? Daar draait corporate business. veel, zo niet alles om.
 4. 4. brandIng nIeuWe medIa dIreCt-maIlAls het gaat om het creëren van Twitteren, bloggen, Facebook, Het direct, persoonlijk enmerken of verpakkingen voor virals op YouTube. Het social effectief benaderen vaneen product, gaan we er nog network grijpt om zich heen en prospects blijft een van deeens extra goed voor zitten. de bijbehorende innovaties idem. mooiste uitdagingen in onsWant zo’n product moet vanaf Wij zien de mogelijkheden voor u. vak. Direct mail overleeft dehet schap of vanuit het vak in de Daarnaast ontwerpen en postbode. Het nut ervansupermarkt dagelijks in gesprek bouwen wij uw website. Inclusief vertaalt zich in relaties,raken met de consument. hosting, zoekmachine marketing, op korte en lange termijn.Ook dat is een vak. Ons vak. online software en e-commerce. Zowel bij u als bij ons.
 5. 5. B-2-B en B-2-CWIe Is de vIs en Wat Is het a as?Zomaar wat uitingen in de markt gooien heeftnet zoveel effect als gaan vissen zonder aas.Daarom is het belangrijk dat de ondernemerweet welke vissen gevangen moeten worden.Wij stemmen dan af op welke wijze u het meesterendement heeft. “Zeg mij wat uw doelgroep isen ik vertel u wie u bent.”
 6. 6. Bouwen en wonenverWende kl anten besta an nIetDe klant lijkt verwend, maar wij doen er gewoonalles aan om die klant tevreden te stellen.In de wereld van vastgoed is dit geen luxe.Om beton in beweging te krijgen, moet de marktflink door de molen. De klant verdient dus nogmeer onderscheidende aandacht en creatie.Doen we gewoon. B r a ba nt Leven
 7. 7. Dienstverlening en onderwijsstr ategIeën voor een passend a anbodWie ben je, wat wil je, wat kun je en waarommoeten we dat beslist weten? Simpele vragen.Maar, zoals altijd, gaat het om de antwoorden.En om de juiste strategieën voor het wekken vangewenste interesse. Overal is markt en iedereenis klant. Nu het aanbod nog.Dan volgt de keuze vanzelf.
 8. 8. Cultuur en non-profitgoed voorbeeld doet goed volgenOok als de vis niet te duur betaald mag worden,is er veel eer aan goed aas te behalen.De kunst van communicatie is een blijvendeinspiratie. Daaraan ontlenen wij onze kracht.Ook maatschappelijk gezien.
 9. 9. Food en HorecaFood For thoughtEr is meer tussen vlees en vis dan verse groente.Of fruit. Om dit boven water te krijgen, uitgelekten fris verpakt, zodat het ook nog de krant vanmorgen haalt...Vraag ons naar de mogelijkheden.
 10. 10. Sterke merkenhet suCCes van merkmanagementEen sterk merk is de beste basis voor uwcommunicatie. Als het karakter hiervan de belofteoverbrengt die u wilt en kunt waarmaken, bent uspekkoper.De onderscheidende waarde spreekt als vanzelf illume SPAARLAMPuit een afgewogen combinatie van naam en beeld. N ORMALE F IT T INGNiet de prijs is het bewijs. SINCE 1926
 11. 11. Scoringspercentage!suCCesvol en treFFendDoor een efficiënte benaderingeen goed scoringspercentage.Slagvaardig en doelgericht ineen stijl die u onderscheidt vanuw concurrentie, dat is de kunstvan communicatie. Op gebiedvan vormgeving en communicatievoelen wij ons dan ook als een visin het water.Bezoek ook eens onze sites:www.art-is.nl en www.siteline.nl ART= ontwerp- en reclameburo Biest 18, 6001 AR Weert T (0495) 45 17 25 E info@art-is.nl Siteline.nl strategy and webdesign Biest 20, 6001 AR Weert T (0495) 45 92 96 E info@siteline.nl

×