Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

A siker és a békák

384 views

Published on

A siker néha csak egy apróságon múlik...

Published in: Entertainment & Humor
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

A siker és a békák

  1. 1. A békák példázata Egy életre szóló lecke Volt egyszer egy csoport béka... ... akik versenyezni akartak. Egy nagyon magas toronyba akartak feljutni. Sok néző gyűlt össze, hogy figyeljék a versenyt és bíztassák a békákat. Elkezdődött a verseny... De... A nézők közül senki nem hitt abban, hogy egy békának is sikerülni fog feljutni a torony csúcsára. Ilyeneket mondogattak: Oh, de fárasztó!!! Soha nem fognak feljutni!
  2. 2. Vagy: Semmiképp nem sikerülhet, a torony túl magas! A békák kezdtek lemaradozni, egyetlenegy kivételével, aki élénken kapaszkodott felfelé. A nézők kiabáltak: Ez túl fárasztó! Senki sem fog feljutni! Egyre több béka gondolta meg magát és fordult vissza... ...Csak az az egy haladt tovább kitartóan... Egyáltalán nem akarta feladni! Végül mindegyikük feladta, azt az egy békát kivéve, aki hatalmas ambicióval és kitartással egyedül jutott fel a torony csúcsára! Ezután a többi béka és a nézők is meg akarták tudni, hogyan sikerült neki az, amit mindannyian lehetetlennek hittek. Egy néző odament a békához és megkérdezte, hogyan volt annyi ereje hogy feljusson a csúcsra. Ekkor derült ki, hogy... A győztes béka SÜKET volt !!!
  3. 3. A tanulság? Soha ne hallgass azokra az emberekre, akik mindig negatívok és pesszimisták, …mert ők elrabolják a legszebb vágyaidat és reményeidet, amiket a lelkedben hordozol! Gondolj mindig a szavak erejére, mert bármit hallasz vagy olvasol, befolyásolja tetteidet! Tehát: Légy mindig OPTIMISTA! És leginkább Légy egyszerűen SÜKET, ha valaki azt mondja, hogy nem tudod megvalósítani álmaidat! Gondold ezt: Bármi sikerülhet neked, ha igazán akarod! Küldd el ezt az üzenetet mindazoknak akik kedvesek neked. Őket is bátorítani fogod!

×