Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Telefon powerpoint

801 views

Published on

treball telèfon

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Telefon powerpoint

 1. 1. Telèfon Maria Ballesteros Vizoso Jaume Company Ciriza Pau Fuster Ferrer
 2. 2. HISTORIA • El físic alemany Johann Philip Reis, va inventar un instrument que era capaç de transmetre notes musicals, però no de reproduir la veu humana. El 1863, l'aparell experimental ja era capaç de transmetre la veu amb bona qualitat, encara que de baixa intensitat. • El telèfon es va inventar per el intercanvi de veus d’un lloc a un altre.
 3. 3. Telèfon El telèfon és un dispositiu de telecomunicacions que s'usa per transmetre i rebre so a través de llargues distàncies. Normalment la conversa és entre dues persones, tot i que ocasionalment pot haver-n'hi tres o més. La majoria de telèfons funcionen sobre una complexa Xarxa Telefònica Commutada.
 4. 4. Mòbil • El telèfon mòbil és un dispositiu electrònic amb ràdio de curt abast usat per a comunicacions mòbils de veu i dades. Funciona sobre una xarxa d'estacions base especialitzades distribuïda pel territori, conegudes com a cel·les.
 5. 5. Funcions Mòbil • A més de la funció de veu estàndard d'un telèfon, els mòbils actuals poden suportar molts serveis addicionals i accessoris, com els SMS per a missatges de text, correu electrònic, commutació de paquets per a l'accés a Internet,jocs, bluetooth, infrarojos , càmera amb gravador de vídeo, i MMS per enviar missatges amb fotos i vídeo. La majoria dels telèfons mòbils es connecten a una xarxa d'estacions base que al seu temps estan interconnectades amb la xarxa telefònica commutada.
 6. 6. Funcions del Fix • Al marguen del auge de la telefonia mòbil, els telèfons fixos o "amb cable" han experimentat una important evolució tècnica en els últims anys. Edemes de incorporar tecnologies digitals, ofereixen altres característiques, com els contestadors.
 7. 7. Avantatges Mòbil • Avantatges es portàtil, te càmera, Pots no domes xerrar, xatejar, navegar en internet, tomar fotos, vídeo, descarregar aplicacions, jocs, música, radio etc. • Per lo que es millor si vols sortir o passejar tenir un ja que el pots dur a tots llocs i si te criden no te costa doblers.
 8. 8. Desavantatges Mòbil • Hi ha diferents desavantatges del mòbil les quals son que hi ha un límit de memòria per fotos, cançons, la bateria dura molt poc i a vegades les pantalles poden ser molt fràgils o fallen molt, en colc uns llocs no hi ha senyals i no te pots comunicar.
 9. 9. Avantatges Fix • Els avantatges del telèfon fixò són que pots enviar fax, fer trucades sense importar els minuts a altres teléfons fixòs nacionals, i hi ha paquets de telefonía per trucades ilimitades etc. • I gracies a els teléfons fixòs inalámbrics podem movernos atraves de la casa i xerrar el temps que sigui deseat lo cual es més cómode.
 10. 10. Desavantatges Fix • Els desavantatges del telèfon fixò són que sols se pot utilitzar avon está instalat, bé estigui en casa o a la oficina però no pot marcar en es carrer o tomar fotos, videos, ni descarregar aplicacions etc. • I si tens el telèfon fixò domes per rebre trucades es mala idea, ja que el servei per el que et cobren es per marcar no per rebre les trucades, encara que si no fas cap trucada tens que pagar per el servei.
 11. 11. Llenguatge telefònic • El llenguatge SMS, llengua xat o d'internet és l'alteració de la llengua ordinària per comunicar-se a través de missatges de telèfon mòbil, xats, jocs en línia i dispositius similars.
 12. 12. L'ús del Telèfon a l’actualitat • A l’actualitat la gent utilitza els mòbils per xerrar a les xarxes socials i per jugar a jocs sense importància . No utilitzen el mòbil per lo essencial per cridar o trucar. També hi ha gent que passa tant de temps devora d’un mòbil que s'enganxa i després es molt difícil desenganxar-se de la mini pantalla. També es bo per comunicar-se de manera extra telefònica com les xarxes socials però no tot ho dia.
 13. 13. Llenguatge telefònic critica • Quan xerram a ses xarxes socials lo que mes utilitzam es els emoticons que ajuden a visualitzar el missatge que també poden donar a entendre altres significats. També utilitzam les abreviacions que si les escrius malament pot ser que donis a altres persones un significat diferent.
 14. 14. Fotos • Fix: Mòbil:

×