Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Vrouwen hebben  ALTIJD  het laatste woord
‘ s Morgens in de badkamer Waarom doe je eigenlijk een beha aan? Je hebt toch niks! Jij doet toch ook een onderbroek aan,...
Haar in haar blootje ziende... Doen we een vluggertje? Wat is het verschil met de andere keren?
Samen in de auto op weg naar het werk Proberen we een ander standje vanavond? Ja, geen slecht idee! Jij aan de strijkplan...
De man verontrust zich over de houding van z’n vrouw Waarom zeg je het me nooit als je geniet? ‘ k Zou wel willen maar j...
De man maakt zich meer en meer zorgen Weet je,5cm meer en ik zou‘n koning zijn Ja, en met 2cm minder ben je een koningin.
De man besluit er het fijne van te weten Waarom blijf je dan bij mij? Om‘n gespreksonderwerp te hebben op‘t werk.
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Het laatste woord

918 views

Published on

vrouwen hebben toch altijd het laatste woord?

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Het laatste woord

 1. 1. Vrouwen hebben ALTIJD het laatste woord
 2. 2. ‘ s Morgens in de badkamer Waarom doe je eigenlijk een beha aan? Je hebt toch niks! Jij doet toch ook een onderbroek aan, hé!!!
 3. 3. Haar in haar blootje ziende... Doen we een vluggertje? Wat is het verschil met de andere keren?
 4. 4. Samen in de auto op weg naar het werk Proberen we een ander standje vanavond? Ja, geen slecht idee! Jij aan de strijkplank en ik in de stoel voor de TV.
 5. 5. De man verontrust zich over de houding van z’n vrouw Waarom zeg je het me nooit als je geniet? ‘ k Zou wel willen maar je wil niet dat ik je bel op het werk .
 6. 6. De man maakt zich meer en meer zorgen Weet je,5cm meer en ik zou‘n koning zijn Ja, en met 2cm minder ben je een koningin.
 7. 7. De man besluit er het fijne van te weten Waarom blijf je dan bij mij? Om‘n gespreksonderwerp te hebben op‘t werk.

×