Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

proba

266 views

Published on

jj

Published in: Automotive
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

proba

  1. 1. 1.Dades bàsiques Ubicació: El parc de can mercader est trova ubicat Carretera de l'Hospitalet, s/n (davant del barri d’Almeda) a Cornellà de Llobregat. Està molt bé ubicat per poder-hi accedir en transport públic si s’escau Metro: línia 5, estació “Gavarra” Autobús: L52, L82, N13, 57, 67, 68 i 95; RENFE: Estació de Cornellà. Ferrocarrils de la Generalitat: estació Almeda.. Any d’inauguració: ... L’any 1974, l’Ajuntament de Cornellà va fer-se càrrec del llegat, en pèssim estat de conservació. El va incloure al catàleg d’edificacions històriques, en va iniciar el projecte de recuperació i el va obrir al públic, renovat, l’11 de setembre del 1989 Mides: Té una extensió de 10 hectàrees que ocupa al nord-est de Cornellà.  Plànols: 2. Descripció:  Objectius: El objectius que abarquen en aquest parcs són varis, hi trobem el Palau just al centre del parc, construït entre els anys 1865 i 1870. Un edifici majestuós de les famílies més importants de l’època, actualment és un museu d’arts plàstiques i decoratives, i on també s’hi celebren actes culturals. També hi trobaríem una zona d’oci per els més petits, una zona d’activitat esportiva, on hi contem amb una pista per a córrer, aparells per a fer exercici físic per a gent jove y gent gran. Zona per gaudir de la natura entre elles un preciós llac i no ens podem oblidar l’element més característic d’aquest parc, el tren elèctric en miniatura que ofereix recorregut pel parc per grans i petits.
  2. 2. edats: El parc de Can Mercader és un espai familiar, per tant hi ha zones destinades a unes activitats concretes i a un públic específic. m zones amb gespa per gaudir de la natura on poder descansar amb una zona de pícnics, també trobem zones dissenyades especialment per a nens i unes altres especials per a la gent gran. Per altra banda al parc hi han zones que serveixen per a la realització d’esports i cultura ja que al centre del parc es troba situat el Palau.  Estructures i materials de jocs: Les estructures de joc són: un vaixell pirata de fusta amb parts metàl·liques com per exemple els tobogans, escales de cordes i culumpis de fusta i ferro.  Altres serveis dintre del recinte: El parc de Can Mercader compren un espai molt ample en el qual hi trobem diferents serveis en el recinte on es situa un museu al centre, un llac on poder gaudir del animals i la natura, una zona de pícnic, els diferents espais per realitzar esport tan per nens, joves i persones grans , també cal destacar que per els més aventurers el parc disposa d’un rocòdrom i el més característic que seria el tren elèctric . 3. Aspectes positius del parc: El parc de Can Mercader es un parc preciós i molt agradable per passar el dia, pensat per a totes les edats. Amb espais per treballar la vegetació ja que disposa d’una zona senyalitzada amb els diferents noms dels arbres que hi han al parc. Un tema a tractar també serien els animals en concret les aus ja que per tot el parc però en especial al llac hi trobaríem una gran diversitat d’aquestes. 4.Aspectes negatius del parc: En general considero que el parc està molt ben cuidat, l’únic aspecte negatiu que hi trobo serien algunes de les estructures de fusta que hi ha per realitzar esport estan una mica velles, pel demés Can Mercader és un fantàstic parc. 5.Propostes de millora des de un punt de vista: Educatiu: utilitzar la gran quantitat d’espai i recursos per realitzar activitats amb nens, com poden ser tallers relacionats amb la natura per tal de que els nens la coneguin o per conscienciar-los en temes de sostenibilitat. Físic: construir les zones de jocs infantils més properes a les portes d’entrades per facilitar així la entrada de les mares amb els cotxes i la de nens amb cadires de rodes. Serveis: construir lavabos apart dels de els bars i cafeteries i a més hi hagin uns adaptats a mares, es a dir que tinguin canviadors.
  3. 3.  A continuació adjunto una sèrie de fotografies del parc:

×