SlideShare a Scribd company logo
1 of 16
Passive Voice
INSTRUCTIONS
1 READ THE QUESTION.
2 CHOOSE THE CORRECT OPTION.
3 WRITE DOWN YOUR ANSWER IN A
COMPLETE SENTENCE USING
PASSIVE VOICE.
4 SEE EXAMPLE
e.g.When was America discovered?
a) 14th century
b) 15th century
c) 16th century
America was discovered in the 15th
century.
Which language is spoken in Brazil?
a) Brazilian
b) Spanish
c) Portuguese
When was the Eiffel Tower built?
a) 1789
b) 1876
c) 1889
In which country gazpacho is
eaten?
a) Italy
b) Spain
c) France
Which things are most often stolen
from hotel rooms?
a) towels
b) soap
c) bathrobes
Which language is spoken by the
most people?
a) English
b) Mandarin Chinese
c) Hindi
Where was chess invented?
a) India
b) China
c) Egypt
How much of Greenland is covered
by ice?
a) 60%
b) 75%
c) 85%
How often are the Olympic Games
held?
a) Every 2 years
b) Every 4 years
c) Every 5 years
No babies are born:
a) In the Sahara
b) At the North Pole
c) In the Vatican
How many different alphabets are
used in the world today?
a) 250
b) 160
c) 65
Which country was visited by the
most tourists in 2014?*
a) France
b) Greece
c) Spain
*http://www.telegraph.co.uk/travel/travelnews/11027765/The-worlds-most-visited-countries-2014.html
Where was Coca Cola invented?
a) Pennsylvania
b) Atlanta
c) Indianapolis
Key
1-c 8-b
2-c 9-c
3-b 10-c
4-a 11-a
5-b 12-b
6-a
7-c

More Related Content

Similar to Post test passive voice

Weeklyquiz11 may
Weeklyquiz11 mayWeeklyquiz11 may
Weeklyquiz11 mayneilahosk
 
Social knowledge game
Social knowledge gameSocial knowledge game
Social knowledge gameTuoc Huynh
 
Speaking Club- Latin America.pptx
Speaking Club- Latin America.pptxSpeaking Club- Latin America.pptx
Speaking Club- Latin America.pptxsidwardmostert
 
SOME INTERESTING FACTS ABOUT THE WORLD.pdf
SOME INTERESTING FACTS ABOUT THE WORLD.pdfSOME INTERESTING FACTS ABOUT THE WORLD.pdf
SOME INTERESTING FACTS ABOUT THE WORLD.pdfteacherwildisesi
 
celebrity baby name game
celebrity baby name gamecelebrity baby name game
celebrity baby name gameFaye Gillespie
 
April Fool's Day
April Fool's DayApril Fool's Day
April Fool's Daymarga68
 
Gen ed-answer-key-a
Gen ed-answer-key-aGen ed-answer-key-a
Gen ed-answer-key-aArneyo
 
Quiz about italy
Quiz about italyQuiz about italy
Quiz about italyGrazyna
 
Trivia night 09
Trivia night 09Trivia night 09
Trivia night 09Jenny Mann
 
A Quiz on the UK
A Quiz on the UKA Quiz on the UK
A Quiz on the UKtriaalbiol
 
Pre-intermediate review "Millionaire"
Pre-intermediate review "Millionaire"Pre-intermediate review "Millionaire"
Pre-intermediate review "Millionaire"GuadalupeInsua
 
Pre-intermediate review millionaire
Pre-intermediate review millionairePre-intermediate review millionaire
Pre-intermediate review millionaireGuadalupeInsua
 
FASH267_Module_8.pdf
FASH267_Module_8.pdfFASH267_Module_8.pdf
FASH267_Module_8.pdfsoftware1111
 

Similar to Post test passive voice (20)

Weeklyquiz11 may
Weeklyquiz11 mayWeeklyquiz11 may
Weeklyquiz11 may
 
Social knowledge game
Social knowledge gameSocial knowledge game
Social knowledge game
 
Speaking Club- Latin America.pptx
Speaking Club- Latin America.pptxSpeaking Club- Latin America.pptx
Speaking Club- Latin America.pptx
 
Spain web quest
Spain web questSpain web quest
Spain web quest
 
Quiz
QuizQuiz
Quiz
 
SOME INTERESTING FACTS ABOUT THE WORLD.pdf
SOME INTERESTING FACTS ABOUT THE WORLD.pdfSOME INTERESTING FACTS ABOUT THE WORLD.pdf
SOME INTERESTING FACTS ABOUT THE WORLD.pdf
 
celebrity baby name game
celebrity baby name gamecelebrity baby name game
celebrity baby name game
 
April Fool's Day
April Fool's DayApril Fool's Day
April Fool's Day
 
Gen ed-answer-key-a
Gen ed-answer-key-aGen ed-answer-key-a
Gen ed-answer-key-a
 
Quiz about italy
Quiz about italyQuiz about italy
Quiz about italy
 
Trivia night 09
Trivia night 09Trivia night 09
Trivia night 09
 
Ogilvy Cape Town 2014 Christmas Pub Quiz
Ogilvy Cape Town 2014 Christmas Pub QuizOgilvy Cape Town 2014 Christmas Pub Quiz
Ogilvy Cape Town 2014 Christmas Pub Quiz
 
A Quiz on the UK
A Quiz on the UKA Quiz on the UK
A Quiz on the UK
 
What do you know about Spain
What do you know about SpainWhat do you know about Spain
What do you know about Spain
 
Pre-intermediate review "Millionaire"
Pre-intermediate review "Millionaire"Pre-intermediate review "Millionaire"
Pre-intermediate review "Millionaire"
 
Pre-intermediate review millionaire
Pre-intermediate review millionairePre-intermediate review millionaire
Pre-intermediate review millionaire
 
Bogamagazine #1
Bogamagazine #1Bogamagazine #1
Bogamagazine #1
 
Spain web quest
Spain web questSpain web quest
Spain web quest
 
FASH267_Module_8.pdf
FASH267_Module_8.pdfFASH267_Module_8.pdf
FASH267_Module_8.pdf
 
Quiz with dimension
Quiz with dimensionQuiz with dimension
Quiz with dimension
 

More from azhari Azhari

Main idea by rahmad ansori
Main idea by rahmad ansoriMain idea by rahmad ansori
Main idea by rahmad ansoriazhari Azhari
 
Punctuation flashcards-explanation by rahmad ansori
Punctuation flashcards-explanation by rahmad ansoriPunctuation flashcards-explanation by rahmad ansori
Punctuation flashcards-explanation by rahmad ansoriazhari Azhari
 
Pre test passive voice
Pre test passive voicePre test passive voice
Pre test passive voiceazhari Azhari
 
Passive voice by rahmad ansori
Passive voice by rahmad ansoriPassive voice by rahmad ansori
Passive voice by rahmad ansoriazhari Azhari
 
Punctuation marks-games
Punctuation marks-gamesPunctuation marks-games
Punctuation marks-gamesazhari Azhari
 
Punctuation pre test
Punctuation pre testPunctuation pre test
Punctuation pre testazhari Azhari
 
Punctuation quiz-fun- post test
Punctuation quiz-fun- post testPunctuation quiz-fun- post test
Punctuation quiz-fun- post testazhari Azhari
 
Punctuation by rahmad ansori
Punctuation by rahmad ansoriPunctuation by rahmad ansori
Punctuation by rahmad ansoriazhari Azhari
 
Questionword by rahmad
Questionword by rahmadQuestionword by rahmad
Questionword by rahmadazhari Azhari
 
Second and-third-conditionals 10146 (1)
Second and-third-conditionals 10146 (1)Second and-third-conditionals 10146 (1)
Second and-third-conditionals 10146 (1)azhari Azhari
 
First and-second-conditionals 10144
First and-second-conditionals 10144First and-second-conditionals 10144
First and-second-conditionals 10144azhari Azhari
 
Conditional sentences
Conditional sentencesConditional sentences
Conditional sentencesazhari Azhari
 
Conditional sentences by mr rahmad
Conditional sentences by mr rahmadConditional sentences by mr rahmad
Conditional sentences by mr rahmadazhari Azhari
 

More from azhari Azhari (17)

Post test
Post testPost test
Post test
 
Pre test main idea
Pre test main ideaPre test main idea
Pre test main idea
 
Main idea by rahmad ansori
Main idea by rahmad ansoriMain idea by rahmad ansori
Main idea by rahmad ansori
 
Punctuation flashcards-explanation by rahmad ansori
Punctuation flashcards-explanation by rahmad ansoriPunctuation flashcards-explanation by rahmad ansori
Punctuation flashcards-explanation by rahmad ansori
 
Quiz punctuation
Quiz punctuationQuiz punctuation
Quiz punctuation
 
Punctuation
Punctuation Punctuation
Punctuation
 
Pre test passive voice
Pre test passive voicePre test passive voice
Pre test passive voice
 
Passive voice by rahmad ansori
Passive voice by rahmad ansoriPassive voice by rahmad ansori
Passive voice by rahmad ansori
 
Punctuation marks-games
Punctuation marks-gamesPunctuation marks-games
Punctuation marks-games
 
Punctuation pre test
Punctuation pre testPunctuation pre test
Punctuation pre test
 
Punctuation quiz-fun- post test
Punctuation quiz-fun- post testPunctuation quiz-fun- post test
Punctuation quiz-fun- post test
 
Punctuation by rahmad ansori
Punctuation by rahmad ansoriPunctuation by rahmad ansori
Punctuation by rahmad ansori
 
Questionword by rahmad
Questionword by rahmadQuestionword by rahmad
Questionword by rahmad
 
Second and-third-conditionals 10146 (1)
Second and-third-conditionals 10146 (1)Second and-third-conditionals 10146 (1)
Second and-third-conditionals 10146 (1)
 
First and-second-conditionals 10144
First and-second-conditionals 10144First and-second-conditionals 10144
First and-second-conditionals 10144
 
Conditional sentences
Conditional sentencesConditional sentences
Conditional sentences
 
Conditional sentences by mr rahmad
Conditional sentences by mr rahmadConditional sentences by mr rahmad
Conditional sentences by mr rahmad
 

Recently uploaded

ClimART Action | eTwinning Project
ClimART Action    |    eTwinning ProjectClimART Action    |    eTwinning Project
ClimART Action | eTwinning Projectjordimapav
 
Keynote by Prof. Wurzer at Nordex about IP-design
Keynote by Prof. Wurzer at Nordex about IP-designKeynote by Prof. Wurzer at Nordex about IP-design
Keynote by Prof. Wurzer at Nordex about IP-designMIPLM
 
Visit to a blind student's school🧑‍🦯🧑‍🦯(community medicine)
Visit to a blind student's school🧑‍🦯🧑‍🦯(community medicine)Visit to a blind student's school🧑‍🦯🧑‍🦯(community medicine)
Visit to a blind student's school🧑‍🦯🧑‍🦯(community medicine)lakshayb543
 
CONCEPT OF MUTATION AND ITS CLASSIFICATION .pptx
CONCEPT OF MUTATION AND ITS CLASSIFICATION .pptxCONCEPT OF MUTATION AND ITS CLASSIFICATION .pptx
CONCEPT OF MUTATION AND ITS CLASSIFICATION .pptxAnupkumar Sharma
 
Student Profile Sample - We help schools to connect the data they have, with ...
Student Profile Sample - We help schools to connect the data they have, with ...Student Profile Sample - We help schools to connect the data they have, with ...
Student Profile Sample - We help schools to connect the data they have, with ...Seán Kennedy
 
ROLES IN A STAGE PRODUCTION in arts.pptx
ROLES IN A STAGE PRODUCTION in arts.pptxROLES IN A STAGE PRODUCTION in arts.pptx
ROLES IN A STAGE PRODUCTION in arts.pptxVanesaIglesias10
 
ENG 5 Q4 WEEk 1 DAY 1 Restate sentences heard in one’s own words. Use appropr...
ENG 5 Q4 WEEk 1 DAY 1 Restate sentences heard in one’s own words. Use appropr...ENG 5 Q4 WEEk 1 DAY 1 Restate sentences heard in one’s own words. Use appropr...
ENG 5 Q4 WEEk 1 DAY 1 Restate sentences heard in one’s own words. Use appropr...JojoEDelaCruz
 
Using Grammatical Signals Suitable to Patterns of Idea Development
Using Grammatical Signals Suitable to Patterns of Idea DevelopmentUsing Grammatical Signals Suitable to Patterns of Idea Development
Using Grammatical Signals Suitable to Patterns of Idea Developmentchesterberbo7
 
Active Learning Strategies (in short ALS).pdf
Active Learning Strategies (in short ALS).pdfActive Learning Strategies (in short ALS).pdf
Active Learning Strategies (in short ALS).pdfPatidar M
 
Textual Evidence in Reading and Writing of SHS
Textual Evidence in Reading and Writing of SHSTextual Evidence in Reading and Writing of SHS
Textual Evidence in Reading and Writing of SHSMae Pangan
 
Expanded definition: technical and operational
Expanded definition: technical and operationalExpanded definition: technical and operational
Expanded definition: technical and operationalssuser3e220a
 
Congestive Cardiac Failure..presentation
Congestive Cardiac Failure..presentationCongestive Cardiac Failure..presentation
Congestive Cardiac Failure..presentationdeepaannamalai16
 
Measures of Position DECILES for ungrouped data
Measures of Position DECILES for ungrouped dataMeasures of Position DECILES for ungrouped data
Measures of Position DECILES for ungrouped dataBabyAnnMotar
 
4.16.24 Poverty and Precarity--Desmond.pptx
4.16.24 Poverty and Precarity--Desmond.pptx4.16.24 Poverty and Precarity--Desmond.pptx
4.16.24 Poverty and Precarity--Desmond.pptxmary850239
 
4.18.24 Movement Legacies, Reflection, and Review.pptx
4.18.24 Movement Legacies, Reflection, and Review.pptx4.18.24 Movement Legacies, Reflection, and Review.pptx
4.18.24 Movement Legacies, Reflection, and Review.pptxmary850239
 
ANG SEKTOR NG agrikultura.pptx QUARTER 4
ANG SEKTOR NG agrikultura.pptx QUARTER 4ANG SEKTOR NG agrikultura.pptx QUARTER 4
ANG SEKTOR NG agrikultura.pptx QUARTER 4MiaBumagat1
 
THEORIES OF ORGANIZATION-PUBLIC ADMINISTRATION
THEORIES OF ORGANIZATION-PUBLIC ADMINISTRATIONTHEORIES OF ORGANIZATION-PUBLIC ADMINISTRATION
THEORIES OF ORGANIZATION-PUBLIC ADMINISTRATIONHumphrey A Beña
 
HỌC TỐT TIẾNG ANH 11 THEO CHƯƠNG TRÌNH GLOBAL SUCCESS ĐÁP ÁN CHI TIẾT - CẢ NĂ...
HỌC TỐT TIẾNG ANH 11 THEO CHƯƠNG TRÌNH GLOBAL SUCCESS ĐÁP ÁN CHI TIẾT - CẢ NĂ...HỌC TỐT TIẾNG ANH 11 THEO CHƯƠNG TRÌNH GLOBAL SUCCESS ĐÁP ÁN CHI TIẾT - CẢ NĂ...
HỌC TỐT TIẾNG ANH 11 THEO CHƯƠNG TRÌNH GLOBAL SUCCESS ĐÁP ÁN CHI TIẾT - CẢ NĂ...Nguyen Thanh Tu Collection
 

Recently uploaded (20)

ClimART Action | eTwinning Project
ClimART Action    |    eTwinning ProjectClimART Action    |    eTwinning Project
ClimART Action | eTwinning Project
 
Keynote by Prof. Wurzer at Nordex about IP-design
Keynote by Prof. Wurzer at Nordex about IP-designKeynote by Prof. Wurzer at Nordex about IP-design
Keynote by Prof. Wurzer at Nordex about IP-design
 
Visit to a blind student's school🧑‍🦯🧑‍🦯(community medicine)
Visit to a blind student's school🧑‍🦯🧑‍🦯(community medicine)Visit to a blind student's school🧑‍🦯🧑‍🦯(community medicine)
Visit to a blind student's school🧑‍🦯🧑‍🦯(community medicine)
 
CONCEPT OF MUTATION AND ITS CLASSIFICATION .pptx
CONCEPT OF MUTATION AND ITS CLASSIFICATION .pptxCONCEPT OF MUTATION AND ITS CLASSIFICATION .pptx
CONCEPT OF MUTATION AND ITS CLASSIFICATION .pptx
 
Student Profile Sample - We help schools to connect the data they have, with ...
Student Profile Sample - We help schools to connect the data they have, with ...Student Profile Sample - We help schools to connect the data they have, with ...
Student Profile Sample - We help schools to connect the data they have, with ...
 
ROLES IN A STAGE PRODUCTION in arts.pptx
ROLES IN A STAGE PRODUCTION in arts.pptxROLES IN A STAGE PRODUCTION in arts.pptx
ROLES IN A STAGE PRODUCTION in arts.pptx
 
ENG 5 Q4 WEEk 1 DAY 1 Restate sentences heard in one’s own words. Use appropr...
ENG 5 Q4 WEEk 1 DAY 1 Restate sentences heard in one’s own words. Use appropr...ENG 5 Q4 WEEk 1 DAY 1 Restate sentences heard in one’s own words. Use appropr...
ENG 5 Q4 WEEk 1 DAY 1 Restate sentences heard in one’s own words. Use appropr...
 
Using Grammatical Signals Suitable to Patterns of Idea Development
Using Grammatical Signals Suitable to Patterns of Idea DevelopmentUsing Grammatical Signals Suitable to Patterns of Idea Development
Using Grammatical Signals Suitable to Patterns of Idea Development
 
Active Learning Strategies (in short ALS).pdf
Active Learning Strategies (in short ALS).pdfActive Learning Strategies (in short ALS).pdf
Active Learning Strategies (in short ALS).pdf
 
Textual Evidence in Reading and Writing of SHS
Textual Evidence in Reading and Writing of SHSTextual Evidence in Reading and Writing of SHS
Textual Evidence in Reading and Writing of SHS
 
Paradigm shift in nursing research by RS MEHTA
Paradigm shift in nursing research by RS MEHTAParadigm shift in nursing research by RS MEHTA
Paradigm shift in nursing research by RS MEHTA
 
FINALS_OF_LEFT_ON_C'N_EL_DORADO_2024.pptx
FINALS_OF_LEFT_ON_C'N_EL_DORADO_2024.pptxFINALS_OF_LEFT_ON_C'N_EL_DORADO_2024.pptx
FINALS_OF_LEFT_ON_C'N_EL_DORADO_2024.pptx
 
Expanded definition: technical and operational
Expanded definition: technical and operationalExpanded definition: technical and operational
Expanded definition: technical and operational
 
Congestive Cardiac Failure..presentation
Congestive Cardiac Failure..presentationCongestive Cardiac Failure..presentation
Congestive Cardiac Failure..presentation
 
Measures of Position DECILES for ungrouped data
Measures of Position DECILES for ungrouped dataMeasures of Position DECILES for ungrouped data
Measures of Position DECILES for ungrouped data
 
4.16.24 Poverty and Precarity--Desmond.pptx
4.16.24 Poverty and Precarity--Desmond.pptx4.16.24 Poverty and Precarity--Desmond.pptx
4.16.24 Poverty and Precarity--Desmond.pptx
 
4.18.24 Movement Legacies, Reflection, and Review.pptx
4.18.24 Movement Legacies, Reflection, and Review.pptx4.18.24 Movement Legacies, Reflection, and Review.pptx
4.18.24 Movement Legacies, Reflection, and Review.pptx
 
ANG SEKTOR NG agrikultura.pptx QUARTER 4
ANG SEKTOR NG agrikultura.pptx QUARTER 4ANG SEKTOR NG agrikultura.pptx QUARTER 4
ANG SEKTOR NG agrikultura.pptx QUARTER 4
 
THEORIES OF ORGANIZATION-PUBLIC ADMINISTRATION
THEORIES OF ORGANIZATION-PUBLIC ADMINISTRATIONTHEORIES OF ORGANIZATION-PUBLIC ADMINISTRATION
THEORIES OF ORGANIZATION-PUBLIC ADMINISTRATION
 
HỌC TỐT TIẾNG ANH 11 THEO CHƯƠNG TRÌNH GLOBAL SUCCESS ĐÁP ÁN CHI TIẾT - CẢ NĂ...
HỌC TỐT TIẾNG ANH 11 THEO CHƯƠNG TRÌNH GLOBAL SUCCESS ĐÁP ÁN CHI TIẾT - CẢ NĂ...HỌC TỐT TIẾNG ANH 11 THEO CHƯƠNG TRÌNH GLOBAL SUCCESS ĐÁP ÁN CHI TIẾT - CẢ NĂ...
HỌC TỐT TIẾNG ANH 11 THEO CHƯƠNG TRÌNH GLOBAL SUCCESS ĐÁP ÁN CHI TIẾT - CẢ NĂ...
 

Post test passive voice

  • 2. INSTRUCTIONS 1 READ THE QUESTION. 2 CHOOSE THE CORRECT OPTION. 3 WRITE DOWN YOUR ANSWER IN A COMPLETE SENTENCE USING PASSIVE VOICE. 4 SEE EXAMPLE
  • 3. e.g.When was America discovered? a) 14th century b) 15th century c) 16th century America was discovered in the 15th century.
  • 4. Which language is spoken in Brazil? a) Brazilian b) Spanish c) Portuguese
  • 5. When was the Eiffel Tower built? a) 1789 b) 1876 c) 1889
  • 6. In which country gazpacho is eaten? a) Italy b) Spain c) France
  • 7. Which things are most often stolen from hotel rooms? a) towels b) soap c) bathrobes
  • 8. Which language is spoken by the most people? a) English b) Mandarin Chinese c) Hindi
  • 9. Where was chess invented? a) India b) China c) Egypt
  • 10. How much of Greenland is covered by ice? a) 60% b) 75% c) 85%
  • 11. How often are the Olympic Games held? a) Every 2 years b) Every 4 years c) Every 5 years
  • 12. No babies are born: a) In the Sahara b) At the North Pole c) In the Vatican
  • 13. How many different alphabets are used in the world today? a) 250 b) 160 c) 65
  • 14. Which country was visited by the most tourists in 2014?* a) France b) Greece c) Spain *http://www.telegraph.co.uk/travel/travelnews/11027765/The-worlds-most-visited-countries-2014.html
  • 15. Where was Coca Cola invented? a) Pennsylvania b) Atlanta c) Indianapolis
  • 16. Key 1-c 8-b 2-c 9-c 3-b 10-c 4-a 11-a 5-b 12-b 6-a 7-c