SlideShare a Scribd company logo

Informacione të shkurta nga Samsung

A
A

Punoi: Atdhe Mujaj

Informacione të shkurta nga Samsung

1 of 1
Download to read offline
Samsungështë kompani ngaKorejae Jugut,që u krijuanga Lee Byung-chul në vitin1938. Dhe tani kjo
kompani është njërandërkompanitëmë fitim-prurësedhe ndërmë inovative të teknologjisë në botë.
Duke qëndruarkështusi lideri teknologjisë inovative përmë shumë se 70 vite.
Zbulimetdhe shpikjete kësaj kompaniekanë ndihmuarshumë në formëne historisë të revolucionit
digjital.
Filozofiae Samsungbazohetnë përdorimine talentitdhe tekonologjisëpërtë krijuarprodukte dhe
shërbime superiore që kontribojnë në një shoqëri globale më të mirë.
Samsungnë treg njihetsi SamsungElectronicsdhe kanë dispozicionproduktetë ndryshme inovative si
pajisjete mençura(Smartphones,SmartWatches,SmartTV),pajisje telekomunikacioni
(celular,printerë,kamerasigurie,kameradigjitale) pajisje mjekësore(radiografi X-raydhe ultrazë),pajisje
kompjuterike (USB,Laptop,Monitor,Memorycardsetj.) si dhe produkte shtëpiakeaposanitare
(lavatriçe,kondicionerëtë ajrit,frigoriferë,mikrovalë,larëse pjatash,tharëse përflokëetj.)si dhe
produkte të veshjeve.
Një faktshumë interesantështëse fjalaSamsungrrjedhngagjuha koreaneqë në shqipdotë thotë “tri
yje”, pasi në gjuhënkoreane numri 3paraqet diçkatë madhe apo të fuqishme pasi themeluesii
Samsungutu nisme idenë që një ditë kjokompani të bëhete madhe dhe e fuqishme,synimkyqë uarrit
me kalimine kohës.
Samsungka mbi 370.000 njerëztë punësuarnë mbi 80 shtete të ndryshme rrethe përqarkbotës.
Samsunggjithashtuprodhonedhe mjete të armatimitsi:tanqe,fighter-jetsi dhe merretme
konstruktimine ndërtesavetë ndryshme njërandërtoedhe Burj Khalifasi dhe me ndërtimine anijeve.
PoashtuSamsungka edhe Qendrëne vetmjekësore jo-profitabile,kuSamsungjepçdovitnga 10 milion
dollarë amerikanpërkëtë institucion.
Samsungmë së shumti njihetpërtelefonate saj kumë i shituri i të gjithakohërave njihetSamsung
GalaxyS 3.
Pra, këtoishindisangashërbimete shumtatë Samsungut,që me të vërtetë kabërë revolucionnë
teknologjinë inovative.

Recommended

TEKNOLOGJIA E INFORMACIONIT DHE E KOMUNIKIMIT
TEKNOLOGJIA E INFORMACIONIT DHE E KOMUNIKIMITTEKNOLOGJIA E INFORMACIONIT DHE E KOMUNIKIMIT
TEKNOLOGJIA E INFORMACIONIT DHE E KOMUNIKIMITornela rama
 
Tema: MENAXHIMI I RISKUT TË SOLVENCËS
Tema: MENAXHIMI I RISKUT TË SOLVENCËS Tema: MENAXHIMI I RISKUT TË SOLVENCËS
Tema: MENAXHIMI I RISKUT TË SOLVENCËS Atdhe Mujaj
 
Tema: Volejbolli
Tema: VolejbolliTema: Volejbolli
Tema: VolejbolliAtdhe Mujaj
 
Tema: Programi kompjuterik
Tema: Programi kompjuterikTema: Programi kompjuterik
Tema: Programi kompjuterikAtdhe Mujaj
 
How to Prepare For a Successful Job Search for 2024
How to Prepare For a Successful Job Search for 2024How to Prepare For a Successful Job Search for 2024
How to Prepare For a Successful Job Search for 2024Albert Qian
 
Social Media Marketing Trends 2024 // The Global Indie Insights
Social Media Marketing Trends 2024 // The Global Indie InsightsSocial Media Marketing Trends 2024 // The Global Indie Insights
Social Media Marketing Trends 2024 // The Global Indie InsightsKurio // The Social Media Age(ncy)
 

More Related Content

Featured

Trends In Paid Search: Navigating The Digital Landscape In 2024
Trends In Paid Search: Navigating The Digital Landscape In 2024Trends In Paid Search: Navigating The Digital Landscape In 2024
Trends In Paid Search: Navigating The Digital Landscape In 2024Search Engine Journal
 
5 Public speaking tips from TED - Visualized summary
5 Public speaking tips from TED - Visualized summary5 Public speaking tips from TED - Visualized summary
5 Public speaking tips from TED - Visualized summarySpeakerHub
 
ChatGPT and the Future of Work - Clark Boyd
ChatGPT and the Future of Work - Clark Boyd ChatGPT and the Future of Work - Clark Boyd
ChatGPT and the Future of Work - Clark Boyd Clark Boyd
 
Getting into the tech field. what next
Getting into the tech field. what next Getting into the tech field. what next
Getting into the tech field. what next Tessa Mero
 
Google's Just Not That Into You: Understanding Core Updates & Search Intent
Google's Just Not That Into You: Understanding Core Updates & Search IntentGoogle's Just Not That Into You: Understanding Core Updates & Search Intent
Google's Just Not That Into You: Understanding Core Updates & Search IntentLily Ray
 
Time Management & Productivity - Best Practices
Time Management & Productivity -  Best PracticesTime Management & Productivity -  Best Practices
Time Management & Productivity - Best PracticesVit Horky
 
The six step guide to practical project management
The six step guide to practical project managementThe six step guide to practical project management
The six step guide to practical project managementMindGenius
 
Beginners Guide to TikTok for Search - Rachel Pearson - We are Tilt __ Bright...
Beginners Guide to TikTok for Search - Rachel Pearson - We are Tilt __ Bright...Beginners Guide to TikTok for Search - Rachel Pearson - We are Tilt __ Bright...
Beginners Guide to TikTok for Search - Rachel Pearson - We are Tilt __ Bright...RachelPearson36
 
Unlocking the Power of ChatGPT and AI in Testing - A Real-World Look, present...
Unlocking the Power of ChatGPT and AI in Testing - A Real-World Look, present...Unlocking the Power of ChatGPT and AI in Testing - A Real-World Look, present...
Unlocking the Power of ChatGPT and AI in Testing - A Real-World Look, present...Applitools
 
12 Ways to Increase Your Influence at Work
12 Ways to Increase Your Influence at Work12 Ways to Increase Your Influence at Work
12 Ways to Increase Your Influence at WorkGetSmarter
 
Ride the Storm: Navigating Through Unstable Periods / Katerina Rudko (Belka G...
Ride the Storm: Navigating Through Unstable Periods / Katerina Rudko (Belka G...Ride the Storm: Navigating Through Unstable Periods / Katerina Rudko (Belka G...
Ride the Storm: Navigating Through Unstable Periods / Katerina Rudko (Belka G...DevGAMM Conference
 
Barbie - Brand Strategy Presentation
Barbie - Brand Strategy PresentationBarbie - Brand Strategy Presentation
Barbie - Brand Strategy PresentationErica Santiago
 
Good Stuff Happens in 1:1 Meetings: Why you need them and how to do them well
Good Stuff Happens in 1:1 Meetings: Why you need them and how to do them wellGood Stuff Happens in 1:1 Meetings: Why you need them and how to do them well
Good Stuff Happens in 1:1 Meetings: Why you need them and how to do them wellSaba Software
 
Introduction to C Programming Language
Introduction to C Programming LanguageIntroduction to C Programming Language
Introduction to C Programming LanguageSimplilearn
 
The Pixar Way: 37 Quotes on Developing and Maintaining a Creative Company (fr...
The Pixar Way: 37 Quotes on Developing and Maintaining a Creative Company (fr...The Pixar Way: 37 Quotes on Developing and Maintaining a Creative Company (fr...
The Pixar Way: 37 Quotes on Developing and Maintaining a Creative Company (fr...Palo Alto Software
 
9 Tips for a Work-free Vacation
9 Tips for a Work-free Vacation9 Tips for a Work-free Vacation
9 Tips for a Work-free VacationWeekdone.com
 

Featured (20)

Trends In Paid Search: Navigating The Digital Landscape In 2024
Trends In Paid Search: Navigating The Digital Landscape In 2024Trends In Paid Search: Navigating The Digital Landscape In 2024
Trends In Paid Search: Navigating The Digital Landscape In 2024
 
5 Public speaking tips from TED - Visualized summary
5 Public speaking tips from TED - Visualized summary5 Public speaking tips from TED - Visualized summary
5 Public speaking tips from TED - Visualized summary
 
ChatGPT and the Future of Work - Clark Boyd
ChatGPT and the Future of Work - Clark Boyd ChatGPT and the Future of Work - Clark Boyd
ChatGPT and the Future of Work - Clark Boyd
 
Getting into the tech field. what next
Getting into the tech field. what next Getting into the tech field. what next
Getting into the tech field. what next
 
Google's Just Not That Into You: Understanding Core Updates & Search Intent
Google's Just Not That Into You: Understanding Core Updates & Search IntentGoogle's Just Not That Into You: Understanding Core Updates & Search Intent
Google's Just Not That Into You: Understanding Core Updates & Search Intent
 
How to have difficult conversations
How to have difficult conversations How to have difficult conversations
How to have difficult conversations
 
Introduction to Data Science
Introduction to Data ScienceIntroduction to Data Science
Introduction to Data Science
 
Time Management & Productivity - Best Practices
Time Management & Productivity -  Best PracticesTime Management & Productivity -  Best Practices
Time Management & Productivity - Best Practices
 
The six step guide to practical project management
The six step guide to practical project managementThe six step guide to practical project management
The six step guide to practical project management
 
Beginners Guide to TikTok for Search - Rachel Pearson - We are Tilt __ Bright...
Beginners Guide to TikTok for Search - Rachel Pearson - We are Tilt __ Bright...Beginners Guide to TikTok for Search - Rachel Pearson - We are Tilt __ Bright...
Beginners Guide to TikTok for Search - Rachel Pearson - We are Tilt __ Bright...
 
Unlocking the Power of ChatGPT and AI in Testing - A Real-World Look, present...
Unlocking the Power of ChatGPT and AI in Testing - A Real-World Look, present...Unlocking the Power of ChatGPT and AI in Testing - A Real-World Look, present...
Unlocking the Power of ChatGPT and AI in Testing - A Real-World Look, present...
 
12 Ways to Increase Your Influence at Work
12 Ways to Increase Your Influence at Work12 Ways to Increase Your Influence at Work
12 Ways to Increase Your Influence at Work
 
ChatGPT webinar slides
ChatGPT webinar slidesChatGPT webinar slides
ChatGPT webinar slides
 
More than Just Lines on a Map: Best Practices for U.S Bike Routes
More than Just Lines on a Map: Best Practices for U.S Bike RoutesMore than Just Lines on a Map: Best Practices for U.S Bike Routes
More than Just Lines on a Map: Best Practices for U.S Bike Routes
 
Ride the Storm: Navigating Through Unstable Periods / Katerina Rudko (Belka G...
Ride the Storm: Navigating Through Unstable Periods / Katerina Rudko (Belka G...Ride the Storm: Navigating Through Unstable Periods / Katerina Rudko (Belka G...
Ride the Storm: Navigating Through Unstable Periods / Katerina Rudko (Belka G...
 
Barbie - Brand Strategy Presentation
Barbie - Brand Strategy PresentationBarbie - Brand Strategy Presentation
Barbie - Brand Strategy Presentation
 
Good Stuff Happens in 1:1 Meetings: Why you need them and how to do them well
Good Stuff Happens in 1:1 Meetings: Why you need them and how to do them wellGood Stuff Happens in 1:1 Meetings: Why you need them and how to do them well
Good Stuff Happens in 1:1 Meetings: Why you need them and how to do them well
 
Introduction to C Programming Language
Introduction to C Programming LanguageIntroduction to C Programming Language
Introduction to C Programming Language
 
The Pixar Way: 37 Quotes on Developing and Maintaining a Creative Company (fr...
The Pixar Way: 37 Quotes on Developing and Maintaining a Creative Company (fr...The Pixar Way: 37 Quotes on Developing and Maintaining a Creative Company (fr...
The Pixar Way: 37 Quotes on Developing and Maintaining a Creative Company (fr...
 
9 Tips for a Work-free Vacation
9 Tips for a Work-free Vacation9 Tips for a Work-free Vacation
9 Tips for a Work-free Vacation
 

Informacione të shkurta nga Samsung

  • 1. Samsungështë kompani ngaKorejae Jugut,që u krijuanga Lee Byung-chul në vitin1938. Dhe tani kjo kompani është njërandërkompanitëmë fitim-prurësedhe ndërmë inovative të teknologjisë në botë. Duke qëndruarkështusi lideri teknologjisë inovative përmë shumë se 70 vite. Zbulimetdhe shpikjete kësaj kompaniekanë ndihmuarshumë në formëne historisë të revolucionit digjital. Filozofiae Samsungbazohetnë përdorimine talentitdhe tekonologjisëpërtë krijuarprodukte dhe shërbime superiore që kontribojnë në një shoqëri globale më të mirë. Samsungnë treg njihetsi SamsungElectronicsdhe kanë dispozicionproduktetë ndryshme inovative si pajisjete mençura(Smartphones,SmartWatches,SmartTV),pajisje telekomunikacioni (celular,printerë,kamerasigurie,kameradigjitale) pajisje mjekësore(radiografi X-raydhe ultrazë),pajisje kompjuterike (USB,Laptop,Monitor,Memorycardsetj.) si dhe produkte shtëpiakeaposanitare (lavatriçe,kondicionerëtë ajrit,frigoriferë,mikrovalë,larëse pjatash,tharëse përflokëetj.)si dhe produkte të veshjeve. Një faktshumë interesantështëse fjalaSamsungrrjedhngagjuha koreaneqë në shqipdotë thotë “tri yje”, pasi në gjuhënkoreane numri 3paraqet diçkatë madhe apo të fuqishme pasi themeluesii Samsungutu nisme idenë që një ditë kjokompani të bëhete madhe dhe e fuqishme,synimkyqë uarrit me kalimine kohës. Samsungka mbi 370.000 njerëztë punësuarnë mbi 80 shtete të ndryshme rrethe përqarkbotës. Samsunggjithashtuprodhonedhe mjete të armatimitsi:tanqe,fighter-jetsi dhe merretme konstruktimine ndërtesavetë ndryshme njërandërtoedhe Burj Khalifasi dhe me ndërtimine anijeve. PoashtuSamsungka edhe Qendrëne vetmjekësore jo-profitabile,kuSamsungjepçdovitnga 10 milion dollarë amerikanpërkëtë institucion. Samsungmë së shumti njihetpërtelefonate saj kumë i shituri i të gjithakohërave njihetSamsung GalaxyS 3. Pra, këtoishindisangashërbimete shumtatë Samsungut,që me të vërtetë kabërë revolucionnë teknologjinë inovative.