Micron Associates kysyy: on Saksan vs. Ranska euroalueen seuraava suuri taistelu?

318 views

Published on

EU: N johtajat käsittelee tällä viikolla keskustelu ehdotuksia euroalueen maiden välistä tiiviimpää yhtenäisyys niiden pyrittävä siten ulos kriisistä. Mutta suurempi yhdentyminen voitaisiin mitä puhaltaa vihdoin toisistaan euroalueen?
Jos olet ajatellut, Kreikan tai Espanjan kriisien oli huono euroalueen maissa, Kuvittele tätä: euroalueeseen jakaa niin perusteellisesti tulevaisuudessa Saksan ja Ranskan tarkoituksessa ylös eri puolille – ja riidan tallentamisesta yhteisen rahan, joka johtaa rivien tietoja sanoa, onko Ranska pitää ydinaseita.
Se on skenaarion Euroopan johtajat olisi julkisesti ainakin hylkää kuin ludicrous. Ranska ja Saksa kumppanuus on ollut Euroopan sydämessä. Estää konflikteja kyseisten kahden maan välillä oli miksi Euroopan yhdentymisen alkoi toisen MAAILMANSODAN jälkeen.
Mutta kuunnella kärki Harvard poliittisen tiedemies Dani Rodrik, joka ajattelee, että, road, vahvistetaan viiden vuoden satelliitti on pienentää ytimen ryhmään keskellä Saksa, with a “50 % chance Ranska jäljellä olevat”.
Ja David Marsh, historioitsija ja euron ja yksi ryhmän keskuspankkien ja rahoituslaitokset, sanoo taistelu yli yhteisen rahan “liitettävä Reinin yli. Miten Ranskan päättää mennä, joissa tavoin saksalaiset päätetään mennä en tiedä.”
Se on linkitetty, paradoksaalisesti tapaa, jossa Euroopan johtajat voivat yrittää ratkaista euron kriisiin suuri harppaus kohti tiiviimpää taloudellista ja poliittista unionia kanssa.
Taulukon kahden päivän EU: n huippukokous Brysselissä on valtuudet Euroopan valtion suunnitelma kansallisista talousarvioista.
Rahoitusmarkkinoiden niiden painostamaan ja koskevan kurinalaisuuden jumissa populaatiot tullut enemmän epätoivoinen, kaikki samaa mieltä, että muutos on tarpeen.
Mandelson, former EU commissioner ja johtava British kannattaja euron, Herra sanoi minulle: “en usko kansainvälisissä rahoituslaitoksissa, kuten tällä hetkellä rakennettu ja suunniteltu, ja sen jäsenet ovat yhteensopivia… -Joko sen jäsenten on muutettava tai sen toimintatapoja.”
Kaikki silmät ovat Saksa, euroalueen taloudellinen tulivoima – rahoittaja ja jonka varmuuskopioiminen on ratkaisevan tärkeää uskottavia tulevalle yhteisen rahan maahan.
Saksan liittokansleri Angela Merkel on sanonut, että hänen maa on sitoutunut säilytetään jäsenmaihin ennalleen. Tämän vuoksi satelliitti on inching kohti tiiviimpää julkisen talouden unionin euroalueen maiden velkojen vastuun kanssa.


Saksa kuitenkin sijoittamalleen kova halvemmalla – yksi merkittäviä poliittisia seurauksia, jotka Ranska, muun muassa löytää voida hyväksyä.
Saksan keskuspankki puheenjohtaja Jens Weidmann – entinen taloudellinen neuvonantaja liittokansleri Merkel – ja yhä vaikutusvaltainen Playerin euroalueen kriisissä on ollut ilmoittaa Saksan vaatisi halvemmalla laji.
Hän articulates mitä monet saksalaiset huomioon olennaisen tärkeää, jos kaikki on tehtävä ja puheessa tässä kuussa Dr. Weidmann hallinnointitapojen mitä tapahtuisi maihin uuden euroalueen maissa, joka ei ollut toistaa sen säännö

Published in: Business
1 Comment
1 Like
Statistics
Notes
No Downloads
Views
Total views
318
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
1
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Micron Associates kysyy: on Saksan vs. Ranska euroalueen seuraava suuri taistelu?

 1. 1. Micron Associates kysyy: onSaksan vs. Ranska euroalueenseuraava suuri taistelu? Micron Associates :2012 TRENDS See the world beyond your imagination
 2. 2. EU: N johtajat käsittelee tällä viikollakeskustelu ehdotuksia euroalueen maidenvälistä tiiviimpää yhtenäisyys niidenpyrittävä siten ulos kriisistä. Mutta suurempiyhdentyminen voitaisiin mitä puhaltaavihdoin toisistaan euroalueen?
 3. 3. Jos olet ajatellut, Kreikan tai Espanjan kriisienoli huono euroalueen maissa, Kuvittele tätä:euroalueeseen jakaa niin perusteellisestitulevaisuudessa Saksan ja Ranskantarkoituksessa ylös eri puolille – ja riidantallentamisesta yhteisen rahan, joka johtaarivien tietoja sanoa, onko Ranska pitääydinaseita.
 4. 4. Se on skenaarion Euroopan johtajat olisijulkisesti ainakin hylkää kuin ludicrous.Ranska ja Saksa kumppanuus on ollutEuroopan sydämessä. Estää konfliktejakyseisten kahden maan välillä oli miksiEuroopan yhdentymisen alkoi toisenMAAILMANSODAN jälkeen.
 5. 5. Mutta kuunnella kärki Harvardpoliittisen tiedemies Dani Rodrik, jokaajattelee, että, road, vahvistetaan viidenvuoden satelliitti on pienentää ytimenryhmään keskellä Saksa, with a “50 %chance Ranska jäljellä olevat”.
 6. 6. Ja David Marsh, historioitsija ja euron jayksi ryhmän keskuspankkien jarahoituslaitokset, sanoo taistelu yliyhteisen rahan “liitettävä Reinin yli.Miten Ranskan päättää mennä, joissatavoin saksalaiset päätetään mennä entiedä.”
 7. 7. Se on linkitetty, paradoksaalisestitapaa, jossa Euroopan johtajatvoivat yrittää ratkaista euronkriisiin suuri harppaus kohtitiiviimpää taloudellista japoliittista unionia kanssa.
 8. 8. Taulukon kahden päivän EU: nhuippukokous Brysselissä onvaltuudet Euroopan valtionsuunnitelma kansallisistatalousarvioista.
 9. 9. Rahoitusmarkkinoiden niidenpainostamaan ja koskevankurinalaisuuden jumissapopulaatiot tullut enemmänepätoivoinen, kaikki samaamieltä, että muutos on tarpeen.
 10. 10. Mandelson, former EU commissioner jajohtava British kannattaja euron, Herra sanoiminulle: “en usko kansainvälisissärahoituslaitoksissa, kuten tällä hetkellärakennettu ja suunniteltu, ja sen jäsenet ovatyhteensopivia… -Joko sen jäsenten onmuutettava tai sen toimintatapoja.”
 11. 11. Kaikki silmät ovatSaksa, euroalueen taloudellinentulivoima – rahoittaja ja jonkavarmuuskopioiminen onratkaisevan tärkeää uskottaviatulevalle yhteisen rahan maahan.
 12. 12. Saksan liittokansleri Angela Merkel onsanonut, että hänen maa on sitoutunutsäilytetään jäsenmaihin ennalleen.Tämän vuoksi satelliitti on inchingkohti tiiviimpää julkisen taloudenunionin euroalueen maiden velkojenvastuun kanssa.
 13. 13. Saksa kuitenkin sijoittamalleenkova halvemmalla – yksimerkittäviä poliittisiaseurauksia, jotka Ranska, muunmuassa löytää voida hyväksyä.
 14. 14. Saksan keskuspankkipuheenjohtaja Jens Weidmann –entinen taloudellinen neuvonantajaliittokansleri Merkel – ja yhävaikutusvaltainen Playerineuroalueen kriisissä on ollutilmoittaa Saksan vaatisihalvemmalla laji.
 15. 15. Hän articulates mitä monet saksalaisethuomioon olennaisen tärkeää, joskaikki on tehtävä ja puheessa tässäkuussa Dr. Weidmannhallinnointitapojen mitä tapahtuisimaihin uuden euroalueen maissa, jokaei ollut toistaa sen säännöt.
 16. 16. “Jos maassa ei noudattaentalousarviota koskevia sääntöjä,”hän sanoi, “suvereniteettiautomaattisesti siirrettäisiinEuroopan tasollamittakaavassa, jotka voivat taatatavoitteiden noudattamista.”
 17. 17. Euroopan viranomainen, hänlisäsi, voisi olla “oikeudentehdä verojen korotukset taimenojen suhteellinenpalat”, vaikuttaa maassa.
 18. 18. Ulrike Guerot, Eurooppa-neuvostoon Foreign Relations Berliinissäsanoo: “Saksan näkökulmastaeurobonds eivät ole ilmainen jatämä on, mitä muissa maissa onsaatava.”
 19. 19. Olennaisesti hinta velan jakamisenkautta syvempi taloudellinen liitto ontaloudellisen suvereniteetti menetys.“Tarkoitan, Ranska sitten voi ollaydinalan pommi, joka maksaa en tiedΣkuinka moni… ja sitten julkisentalouden alijäämä oli?” pyytää Guerot.
 20. 20. Ja tämä on, jos huomaat, ettäpoliittiset vaikutukset, mitä ontapahtumassa hallitusten lupausyhdistämään lisäksi euronTallenna nimellä. Uusimaailma, jossa muissamaissa, Saksan johdolla kysymysRanskan oikeus ydinaseita.
 21. 21. Mutta Euroopassa tulossa, monia tapoja, yhäKansallismielinen ja euroskeptisiin, vaalientuloksena Kreikassa, Ranskassa jaAlankomaissa osoittaa, että on tuskintodennäköisesti voita helposti hyväksymistä.Saksan ja Ranskan johtajien edelleen kiinni,että heidän on avain, Eurooppa-kumppanuuden.

×