Lite mindre BLAH BLAH BLAH tack

932 views

Published on

Bilder från min presentation på Pecha Kucha i regi av Bloggers Monday den 8 december 2011

1 Comment
1 Like
Statistics
Notes
 • Rolig och en tankeställare!
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
No Downloads
Views
Total views
932
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
5
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
1
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Lite mindre BLAH BLAH BLAH tack

 1. 1. HEJ! MÅR NI BRA? HAR NI OCKSÅTÄNKT PÅ HUR SVÅRT DET ÄR ATT FÅALLA ATT JOBBA MOT SAMMAMÅL? VISST BLIR DET MYCKET
 2. 2. MEN... LÖSTE SKULLE JAG GÖRA NÅGOT? TOPPEN! NU HAR JAGSÅ, NU HAR DET GÅTT EN VI NÅGOT? EN TIMME MINDRETIMME. SLUT PÅ MÖTET! ATT HJÄLPA VÅRA KUNDER! SKÖNT, NU FÖRSTÅR ALLA BÄTTRE HUR HÅRT JAG JOBBAR.
 3. 3. VI BEHÖVER EN ANVÄNDARTEST, PER! VARFÖR? FÖR ATT KOLLA OM ALLA KAN ANVÄNDA SYSTEMET! VILKA DELAR? ALLT! HERREGUD, VI LANSERAR JU OM 3 VECKOR! SÅ VARFÖR GÖR VI EN ANVÄNDARTEST? FÖR ATT KOLLA ATT ALLA FÖRSTÅR! HÖR DU INTE PÅ!? JO, JAG HÖR: “BLAH BLAH BLAH”
 4. 4. ÄR DU GALEN!? VIJAG HAR EN IDÉ! KAN JU INTE LÅTA ANVÄNDARNA PRATA OM OSS. DE KAN SÄGA VAD SOM HELST!
 5. 5. KUL ATT DE KOPPLAT PÅ KOMMENTARER SÅ ATT VI KAN SÄGA VAD VI TYCKER...
 6. 6. ÅP RO GNIL FÖNS RAH TENNOTEN MOS TLOOC R UH !ADISMEH NIS ÅSKC O R EVÖHEB I V ! TS L EH !ADISMEH RÅV ÅP RO GNIL FÖNS. . .FLA E RAP PO HS-L U J SO H AMMEH . . . KONE MRÖF RAVGIS R ESÅL DET KOMMER INGENHC O TLLA GENOM DEN DÄRTED RÄ DÖRREN. JAG VISSTE. . . RÄD VÄL ATT WEBBEN INTE?LLÄJM SKULLE LEVERERA!
 7. 7. OCH SÖRENS VÄDERGRUPP BEHÖVER OCKSÅ EN LÄNK PÅ STARTSIDAN! SJÄLVKLART, JAG LÄGGER LÄNKEN I FÅHNG- MENYN HÖGST UPP TILL HÖGERBRA.
 8. 8. NETONNET HAR SNÖFLINGOR PÅ SIN HEMSIDA! HUR COOLT SOM HELST! VI BEHÖVER OCKSÅ SNÖFLINGOR PÅ VÅR HEMSIDA! HEMMA HOS JUL-SHOPPARE ALF... OK... MEN VARFÖR LÅSER SIG ALLT OCH ÄR DET DÄR... MJÄLL?
 9. 9. VÅR SÖKMOTOR MÅSTE FUNKA PRECIS SOM GOOGL DU MENAR ATT VI SKA SÖKA IGENOM EN MILJARD SIDOR OCH SÄLJA ANNONSER? VA, NEJ? HUR MENAR DU DÅ? ATT DEN SKAFUNKA SOM GOOGL! DÅ ANSTÄLLER JAG 15 PERSONER SOM KONTINUERLIGT BYGGER OM ALGORITMEN.
 10. 10. VAD GILLAR DU MINA NYABYXOR!? DE PASSAR ALLAMÅLGRUPPER SAMTIDIGT, PRECIS SOM VÅR WEBB! ÖHHH...
 11. 11. KLARA AVFÅ ALLA ATT KÖPA FÅ STRESSADE BELASTNINGEN NÄR JULKLAPPAR PÅ MÄNNISKOR ATT MÅ ALLA HANDLAR NÄTET BRA I JULSTRESSEN SAMTIDIGT MEN... LÖST SÅ, NU HAR DET GÅTT EN HAR VI VI NÅGOT? TIMME. SLUT PÅ MÖTET! PROBLEM?
 12. 12. EN WEBBPLATSMED FULL FART EN APP I PÅ BUSSEN ELLER I PÅ FACEBOOK MOBILEN SOFFAN FRAMFÖROCH TWITTER! TV:N MEN... LÖST SÅ, NU HAR DET GÅTT EN ÄH, VI KAN VÄL VI NÅGOT? TA NÅGOT TIMME. SLUT PÅ MÖTET! FÄRDIGT.
 13. 13. JAG ANSVARAR FÖR JAG ANSVARAR FÖR JAG ANSVARAR FÖR PENGARNA! OCH VÄDERPROGNOSERNA KÄRLEKEN... MATEN MEN... LÖST SÅ, NU HAR DET GÅTT EN JAG HAR INGET VI NÅGOT? BÄTTRE FÖR TIMME. SLUT PÅ MÖTET! MIG...
 14. 14. DET SKA VARA VI SKA HINNA DET SKA GÅ STANNA OCH FRÅGASNABBT! (MEN SÄKERT OCH ALDRIG OM VI ÄR PÅ RÄTTVARA BILLIGT) GÅ SÖNDER VÄG... MEN... LÖST SÅ, NU HAR DET GÅTT EN VI NÅGOT? ÄH, KÖR AGILT! TIMME. SLUT PÅ MÖTET!
 15. 15. PLÅNBOKEN... OCH VERKTYGSLÅDAN... OCH SOLBRILLORNA GAFFATEJP ÖPPNA SINNEN MEN... LÖST SÅ, NU HAR DET GÅTT EN JA, VI BYGGER VI NÅGOT? TIMME. SLUT PÅ MÖTET! EN WIKI!
 16. 16. RESULTAT- WEBBSTATISTIK OCH MÄNNISKORRAPPORTEN KONVERTERINGSGRADEN SOM LER MEN... LÖST SÅ, NU HAR DET GÅTT EN DET FINNS EN VI NÅGOT? GURU PÅ TIMME. SLUT PÅ MÖTET! GOTLAND...

×