Brochure Document Store op basis van SharePoint

782 views

Published on

Document Store is een documentmanagementapplicatie
op basis van SharePoint die snel en gemakkelijk
te implementeren is. Het is gebaseerd op Windows
SharePoint Services en daarom zeer interessant voor
klanten die een Windows 2003 (2008) Server beschikbaar
hebben of al met SharePoint werken. Document
Store brengt nauwelijks extra investeringen in software
licenties met zich mee. Ricoh stelt hiermee de klant
in staat met AutoStore documenten in te scannen en
direct op te slaan in SharePoint.

Published in: Business, Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
782
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
7
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Brochure Document Store op basis van SharePoint

  1. 1. Document Store Document Store
  2. 2. Document Store voor SharePoint De kenniswerker heeft het druk met zoeken naar informatie of combineren van informatie. Mensen zijn steeds meer gewend om op een ‘Google manier’ te zoeken naar informatie, dit is op internet normaal, in bedrijven helemaal niet. Snelheid van organisaties is cruciaal, bijvoorbeeld bij het intro- duceren van nieuwe producten, het reageren op klantvragen, het verwerken van klantinformatie, het betalen van facturen, het bestellen van producten, etc. Een multichannel benadering wordt steeds belangrijker, klanten bepalen zelf hoe zij communiceren met uw bedrijf. Via telefoon, fax, post, mail, internet, mobiele telefoon, etc. Daarbij kost de zoektocht in de informatiebrij veel tijd en geld. Er is vreselijk veel informatie beschikbaar in een Samenwerking bedrijf, maar is het ook overzichtelijk, logisch gerangschikt en simpel voor de kenniswerker benaderbaar? Platform Services Als wereldwijd marktleider op het gebied van IT Workspaces, be- en Document Solutions brengt Ricoh met een veiliging, opslag, Portal topologie, sitemodel, praktische en duurzame oplossing op basis van management SharePoint interne en externe partijen, proces- sen en informatiebronnen efficiënt en effectief bij elkaar. Dat is Slim Samenwerken! Wat is SharePoint? SharePoint is een platform van Microsoft dat dient als een raamwerk voor het opzetten van een website voor informatie-uitwisseling en online samenwerking binnen een groep of organisatie, zoals dat vaak op een intranet gebeurt. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de bibliotheken Wat is Document Store voor SharePoint? waar documenten kunnen worden opgeslagen. Aan de opgeslagen documenten kunnen metadata worden Document Store is een documentmanagement- toegevoegd. applicatie op basis van SharePoint die snel en gemakkelijk Alle digitale bestanden, dus naast documenten, ook te implementeren is. Het is gebaseerd op Windows muziek, video en foto’s kunnen opgeslagen worden in SharePoint Services en daarom zeer interessant voor een SharePoint bibliotheek. klanten die een Windows 2003 (2008) Server beschik- SharePoint kent vele verschillende manieren om infor- baar hebben of al met SharePoint werken. Document matie met elkaar uit te wisselen, onder andere work- Store brengt nauwelijks extra investeringen in software flows, enquêtes, taken en agenda’s. Doel is hierbij dat licenties met zich mee. Ricoh stelt hiermee de klant informatie op een snelle manier met de juiste persoon in staat met AutoStore documenten in te scannen en gedeeld kan worden. direct op te slaan in SharePoint.
  3. 3. Wat kan Document Store voor SharePoint voor uw organisatie betekenen? Met Document Store voor SharePoint bieden we u een low-end oplossing aan voor uw organisatie, welke te allen tijde uitgebreid kan worden tot een volledige documentmanagement-oplossing. De voordelen die Document Store voor SharePoint biedt: • Eén omgeving waarin alle documenten en informatie van het bedrijf zichtbaar zijn via een bedrijfseigen webportal gekoppeld aan MS Office applicaties, MFP’s en eventueel scanners • Scannen met één vingerbeweging direct naar het webportal • Scannen, indexeren, valideren, opslaan, delen en vinden van uw docu- menten en informatie • Opslaan van documenten in het PDF-formaat • Veilig uploaden van documenten vanuit verschillende business processen • MS Office integratie voor het veilig opslaan van alle - MS Office be- standen in een overzichtelijke structuur • Eenvoudig gebruikersbeheer door de koppeling met Active Directory • De mogelijkheid van inchecken en uitchecken van documenten waar- door de integriteit van documenten en records wordt bewaakt en versiebeheer mogelijk is • Mogelijkheden voor workflow en/of digitale distributie • Snel vinden van documenten; op kenmerken, maar ook op woorden in documenten (full text search) • Toegang via beveiligde verbinding over het internet door verschillende personen binnen en buiten de organisatie • De look en feel is eenvoudig aan te passen met standaard thema’s (logo’s en kleuren)
  4. 4. Waarom Ricoh? Voorbeelden waarin Document Store voor SharePoint toege- past kan worden: Dat een goed doordachte, geheel op uw organisatie afgestemde Informatie is in verschillende hoedanigheden op vele plaatsen oplossing u veel voordelen kan opleveren, zal u waarschijnlijk beschikbaar. Maar vaak te veel, niet overzichtelijk of gecombi- duidelijk zijn. Ricoh is met Document Store voor SharePoint dé neerd. aangewezen partner voor de invulling van uw informatielogis- tiek. Op grond van onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide • Binnen HRM afdelingen: volledig inzichtelijke HRM dossiers expertise kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste informatie voor met b.v., stamgegevens uit ERP-systemen, papieren docu- de juiste personen op tijd op de juiste plek terechtkomt. Zo menten of documenten uit een digitaal archief. brengen wij informatielogistiek voor u tot leven en profiteert u • Bij verkoop- of klantgerichte afdelingen: complete en over- volop van de voordelen! zichtelijke klantendossiers. Gegevens op de juiste plaats zor- gen voor efficiëntie en tevreden klanten. Door gegevens vanuit een CRM, ERP en papieren documenten te combineren is er een compleet en overzichtelijk klantbeeld. • In projecten: goed inzicht in de voortgang van een project. Mensen van buitenaf hebben toegang tot alle noodzakelijke documentatie en informatie. Juiste versies van documenten, statussen van bepaalde fases in het project, tussenrapporta- ges en communicatie verlopen via SharePoint. Dit resulteert in een efficiëntere manier van samenwerken tussen projectleden en succesvolle afronding binnen de afgesproken tijd. • Bij financiële afdelingen: via SharePoint is het opstellen en delen van rapportages, verwerken van inkomende facturen, bijhouden van contracten, delen van kennis en samenwer- king in projecten voortaan een fluitje van een cent. Daarnaast speelt compliancy een grote rol. Wie mag informatie wel zien? Voldoen we aan regelgeving? Zijn verantwoordelijkheden en accountability gesplitst? Via SharePoint is dit allemaal gemak- kelijk geregeld. ISO9001:2000 gecertificeerd ISO14001 gecertificeerd Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de technische specificaties en de uiterlijke vormgeving van deze software. Houdt u rekening met de mogelijkheid dat de opties die in deze publicatie worden getoond niet altijd beschikbaar zijn. Alle merken en productnamen worden erkend als geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. www.ricoh-europe.com Ricoh Nederland B.V. Postbus 93150 5203 MB ’s-Hertogenbosch Tel.: +31 (0)73 645 26 00 Fax: +31 (0)73 645 18 44 www.ricoh.nl

×