Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Za navadne ljudi

465 views

Published on

 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

Za navadne ljudi

 1. 1. Vklopi zvočnikeResni č ni nasvetiza navadne ljudi Klikni za nadaljevanje
 2. 2. Danes bo lepo vsem, ki ne iščejo veliko.
 3. 3. Preden začneš iskati srečo, preveri, če si že srečen. Sreča je majhna,navadna in nevpadljiva. Mnogi je žal ne prepoznajo.
 4. 4. Zelo radi bi imeli veliko, vendar ne znamo živeti s tem, kar imamo. Ničesar kar imamo, nas ne more tako osrečiti,kot nas lahko naredi nesrečne tisto, česar nimamo.
 5. 5. Starši se zgrozijo,ko izvedo, da se njihov otrok drogira. Ne morejo verjeti. Ko so zadnjič videli svojega otroka, se še ni drogiral.
 6. 6. Ni več normalnih ljudi.Vsi smo bolj ali manj nori.Nekateri kradejo kot nori, nekateri jedo kot nori, nekateri pijejo kot nori, nekateri delajo kot nori,a ti so najbolj nori od vseh.
 7. 7. Malo denarja kvari telo,a veliko denarja kvari dušo.Človek lahko zelo trpi, ker ne ve, kaj naj čuva v telesu, če ostane bez duše?
 8. 8. Kdo nima v glavi, ima v nogah, kdo nima v nogah, ima v banki, kdo nima v banki, ima nekaj na vasi, kdo nima na vasi –bo nekaj našel v močvirju.... Nikogar ni,da ne bi nikjer imel nekaj.
 9. 9. Prišli so drugi časi.Otrok je vse manj,Psov pa vedno več. Psi so v glavnem pasemski, a otroci so naši, domači in divji.

×