Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
CURS       NEUMATICA -          Nom:                   Pràctica 4tESO      ELECTRON...
En repòs sense accionar cap polsador.     En retrocés, amb els dos polsadors accionats                ...
3.Com podem convertir una vàlvula 5/2 en una 3/2? Fer un esquema del muntatge. .
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Pràctica 8

238 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Pràctica 8

 1. 1. CURS NEUMATICA - Nom: Pràctica 4tESO ELECTRONEUMÀTICA Data: 8 Comandament d’un cilindre de simple efecte de manera similar a com si fos de dobleefecte, utilitzant dos polsadors i una vàlvula 3/2 d’accionament i retorn pneumàtics. Pràctiques de neumàtica de Dámaso de la Cruz Pons està subjecta a una llicència deReconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons1.- Objectius 12.- Descripció 13.- Temporalització 14.- Realització i activitats 15.- Esquemes 16.- Elements pneumàtics 27.- Possibles aplicació en muntatges 28.- Qüestions 21.- ObjectiusQue l’alumne sigui capaç de dissenyar, simular i muntar un circuit per comandar un cilindre de SEde manera similar a com si fos de doble efecte, utilitzant dos polsadors i una vàlvula 3/2d’accionament i retorn pneumàtics.Que l’alumne entengui els avantatges de la utilització conjunta de la vàlvula 3/2 i el cilindre sE.2.- DescripcióComandament de un cilindre SE mantenint i assegurant la posició d’avanç o de retrocés. La partaessencial d’aquest circuit és una vàlvula 3/2 d’accionament i retorn pneumàtics, la qual permet enuna posició l’avanç i en l’altre el retrocés del cilindre.. No és necessari mantenir accionat elpolsadors ni per l’avanç ni pel retrocés .3.- TemporalitzacióAproximadament 15 minuts, 5 pel disseny i simulació i 10 per contestar les preguntes4.- Realització i activitatsConsisteix en realitzar l’esquema i la simulació d’un circuit pneumàtic el qual5.- Esquemes
 2. 2. En repòs sense accionar cap polsador. En retrocés, amb els dos polsadors accionats simultàniament En avanç amb un polsador accionat. En avanç sense cap polsador accionat. En avanç amb els dos polsadors accionats. En retrocés amb un polsador accionat.6.- Elements pneumàtics7.- Possibles aplicació en muntatges8.- Qüestions1.Descriu que passa si accionem els dos polsadors simultàniament amb el cilindre en retrocés?2.I si està en avanç?
 3. 3. 3.Com podem convertir una vàlvula 5/2 en una 3/2? Fer un esquema del muntatge. .

×