Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
CURS       NEUMATICA -         Nom:                   Pràctica 4tESO      ELECTRON...
En repòs. No accionat.              Avançament. Accionat6.- Elements pneumàtics7.- Possibles aplicació en mu...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Pràctica 6

207 views

Published on

Published in: Technology, Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Pràctica 6

 1. 1. CURS NEUMATICA - Nom: Pràctica 4tESO ELECTRONEUMÀTICA Data: 6 Comandament d’un cilindre de Simple Efecte amb regulació de la velocitat d’avanç. Pràctiques de neumàtica de Dámaso de la Cruz Pons està subjecta a una llicència deReconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons1.- Objectius 12.- Descripció 13.- Temporalització 14.- Realització i activitats 15.- Esquemes 16.- Elements pneumàtics 17.- Possibles aplicació en montatges 28.- Qüestions 21.- ObjectiusQue l’alumne sigui capaç de dissenyar, simular i muntar un circuit per comandar un cilindre de SEamb regulació de la velocitat d’avanç utilitzant una vàlvula estranguladora unidireccional.2.- DescripcióComandament de un cilindre SE regulant la velocitat d’avanç. Utilitzarem una vàlvulaunidireccional per regular l’avanç, no regularem el retrocés. Per l’avanç hem de mantenir accionatel polsador, pel retrocés no.3.- TemporalitzacióAproximadament 10 minuts, 5 pel disseny i simulació i 5 per contestar les preguntes4.- Realització i activitatsConsisteix en realitzar l’esquema, la simulació i el muntatge d’un circuit pneumàtic en el qual hemd’accionar un polsador per fer avançar el cilindre, amb la possibilitat de regular amb la vàlvulaestrangulador la velocitat d’avanç.5.- Esquemes
 2. 2. En repòs. No accionat. Avançament. Accionat6.- Elements pneumàtics7.- Possibles aplicació en muntatges8.- QüestionsObservem l’avanç del cilindre, ¿avança sempre a la mateixa velocitat o va fent “empentetes” ? encas afirmatiu ¿Perquè?.

×