Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Jul målarbilder - www.malarbilder.info

7,018 views

Published on

En sammanställning för att ladda ner, skriva ut och ge till barn. En samling bilder av ritningar i svartvitt, med typiska julen bilder till färgläggning. Tipical scener som är förknippade med dessa helgdagar som kan skrivas ut på skrivare för hemmabruk för barn och färg till färger. Ritningarna är redo att skicka till tryck och färg. Användbart för mammor till sina barn eller lärare för barn i skolan.

Published in: Entertainment & Humor
 • Be the first to comment

Jul målarbilder - www.malarbilder.info

 1. 1. Jul målarbilder En samling av teckningar i svartvitt till färg med bilder av julen. Scener som rör detta helgdagar som kan skrivas ut på skrivaren för barnen till färg. Ritningarna är redo att skicka direkt till tryck och färg för hand. Vi föreslår att du en aktivitet för barnen att ha kul och underhålla med dessa ritningar. En verksamhet som bidrar till att utveckla barnens motorik och koordination. Det är något som är lärorikt och roligt på samma gång. Alla bilder kan skrivas ut på svartvit skrivare för att färga på papper. Webbplats av bilderna: http://www.malarbilder.info/Farglagga-jul/ Jul barnteckningar är en anpassning av den klassiska Coloring böcker som har digitaliserats i svartvitt och erbjuds att måla i färgerna på Internet webben eller skriva ut hemma och färg för hand. Den goda nyheten är att du kan skriva ut så många gånger du vill. Jag hoppas att dessa färgämnen sidor av jul kommer att hjälpa dina barn att ha en rolig tid. Du kan sedan använda de färgade sidor och använda dem som väggdekoration på ditt barns rum spel för att ge en ny stil varje år. För lärare och pedagoger dessa bilder kan vara till nytta för parterna att göra sina övningar. Dokumentet är redo att skriva ut direkt. Ta bort den här första sidan och du kan ge ritningarna till dina barn. Jag har försökt att ha en av varje av de mest typiska julmotiv som Santa Claus, julgranar, dekorationer och liknande saker. I referens webbplatser hittar du mer innehåll.
 2. 2. snögubbe
 3. 3. änglar
 4. 4. gåva strumpa och godis att hänga på spisen
 5. 5. Christmas ball
 6. 6. jul klocka
 7. 7. julgran
 8. 8. Sockertopp
 9. 9. Ren
 10. 10. MUSSE PIGG
 11. 11. snögubbe
 12. 12. jultomten
 13. 13. julkrans
 14. 14. Presentpaket julstjärnan
 15. 15. julgran
 16. 16. jultomten
 17. 17. jultomten
 18. 18. Angel

×