Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Brief de creatie - exemplu

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 3 Ad

More Related Content

Recently uploaded (20)

Advertisement

Brief de creatie - exemplu

  1. 1. Brief de creaţie Subiect 1 Varianta 1 Nume: „Trotuş” Slogan: „Şi copiilor le place – direct de la sursă” Poster: Imagine din ocnă - mina de sare de la Trotuş, Târgu Ocna. Sarea reflectă o lumină verzuie parcă de basm, datorită reflectoarelor instalate în mină. Într-un colţ al minei, în prim-plan avem un copil zâmbitor ce are limba pe un perete de sare, e un băieţel de vreo 7-8 ani, blond cu ochii albaştri (contrastând cu lumina verzuie redată de cristalele de sare). Se vede că este vară, este îmbrăcat cu un tricou albastru şi cu pantaloni până la genunchi de culoare galbenă. Varianta 2: Nume: „Azur” Slogan: „Sănătate de la mare” Poster: Imagine cu marea albastră, mai exact imaginea în prim plan a unui val spumos spărgându-se la mal, din a cărui spumă sar cristale de sare, care devin din ce in ce mai fine. Varianta 3: „Solitos” Slogan: „Gătitul chiar poate fi amuzant!” Poster: Imaginea este împărţită în două chenare, în fiecare avem bucătăria, prim-plan cu masa, pe care se află un castron cu aluat frământat, poza este cumva făcută de sus pentru că putem vedea aluatul din castron. În prima imagine avem doi bulgăraşi de sare cu trăsături umane, după modelul „om de zăpadă”, doar că ei sunt de sare şi au picioare şi mâini, sunt aşezaţi în partea dreapta cum ne uităm la ei, stau amândoi cu mâinile în şold şi se uită încruntaţi spre noi, însă nu sunt deloc înfricoşători ci amuzanţi; cel care este mai aproape de castron, are piciorul îndreptat spre el, ca şi cum ar porni la luptă. În cea de-a doua imagine aproape totul este identic, mai puţin faptul că pe masă a mai rămas un singur bulgăraş de sare, celalalt se pare ca a căzut victima unei glume răutăcioase căci este cu faţa în aluat începând să devină una cu acesta, pe când cel de-al doilea se amuză grozav arătându-l cu degetul şi râzând ţinându-se cu mâna de burtă.
  2. 2. Subiect 2 Varianta 1: „Căldură? Înghesuială? Uită de ele şi vino la mare de 1 mai, sărbătoreşte diferit anul acesta! Profită acum de o ofertă unică: doar în Eforie Sud primeşti două bilete la preţ de unu! Sărbătoreşte un 1 mai muncitoresc la malul mării, lasă-te răcorit de briza mării şi nu vei regreta! Doar la Eforie Sud vei avea parte de un sejur plăcut, liniştit şi relaxant. Nu rata aceasta ofertă specială: două bilete la preţ de unu! În Eforie Sud vara asta e despre tine: meriţi să te distrezi!” Varianta 2: „Vrei să mergi la mare vara asta şi nu ştii unde? Vino la Eforie Sud! Nu ştii dacă îţi vor ajunge banii? E cazul să economiseşti însă nu poţi renunţa la vacanţă? Noi te ajutăm să strângi cureaua şi îţi oferim două bilete la preţul unuia, ofertă valabilă în luna iunie, doar în Eforie Sud, doar vara asta! Fă rezervarea acum, vino la mare fără griji!” Varianta 3: „F1: Vai, deci vara asta nu cred că putem merge în concediu. F2: De ce? F1: Am cheltuit atât de mult cu cel mic şi concursurile la care a participat, iar Diana începe facultatea în toamnă, trebuie să economisim… F2: Păi mergeţi cu noi în Eforie Sud în septembrie, sunt două bilete la preţ de 1, eu şi Andrei mergem, îl luăm şi pe cel mic cu buni, deci plătim doar două bilete pentru patru persoane, la fel şi voi! F1: Cât de economic, nu pot să cred, unde ai zis că e? F2: Doar în Eforie Sud!.” Subiect 3 Varianta 1 Produs: Chiloţeii impermeabili Head: Un motiv de laudă pentru copilul tău Varianta 2 Produs: Şlapi
  3. 3. Head: Noua gamă de papuci de vară pentru copii, îi găsiţi acum la noi pe toate culorile Varianta 3: Produs: Stropitori Head: Cel mai nou sistem automat de irigat pentru grădina ta - copiii tăi vor fi cei mai fericiţi Subiect 4 Autopromo – Spot Radio: „Alege originalul, alege creativul, alege ce e mai bun pentru tine şi pentru profitul tău! O decizie ce-ţi va schimba viaţa: e singura ta oportunitate să dobândeşti succesul. Ai acum la îndemnă o resursă inepuizabilă de dorinţe, idei, pasiune şi iubire. Banalul capătă o formă nouă, fresh, devii conectat cu modul de gândire al tânărului de azi. Investeşte acum şi nu vei regreta! Perfecţionism, atenţie la detalii şi o imaginaţie fără limite sunt doar trei dintre lucrurile pe care le vei câştiga.”

×