Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Si te shkruajme nje Fax,nje Telegram, nje Kerkese

Si te shkruajme nje Fax,nje Telegram, nje Kerkese

#MesueseAurela

  • Be the first to comment

Si te shkruajme nje Fax,nje Telegram, nje Kerkese

  1. 1. FIRMA “ EURO WOOD” Adresa: rruga “Aleksander Goga” Web address: www. Euro Wood FAX Per: Endri Leken Nga: #MesueseAurela Fax: 0335 224618 Faqe: 1 Phone: +355 06892996864 Data: 10/06/2014 Pershendetje, Pashe skicat e tua per projektin tone te rradhes dhe mund te them se ishin ide shume te mira. Megjithate une dhe bordi drejtues mendojme se ka vend dhe per disa ndryshime. Per me teper te kam derguar dokumentacionin perkates me skicat e tua te riperpunuara. Pergezime per punen dhe idete! #MesueseAurela .
  2. 2. Durres me 09.06.2014 E nderuara drejtoreshe e shkolles, Une qe po iu shkruaj jam nje nxenese e klases se 9. Me pelqen shume ideja juaj per te pikturuar personazhe nga librat apo filmat ne muret e shkolles dhe mendova t’iu shkruaj per te dhene mendimin tim qe shpresoj te merret parasysh. Personzhi im i preferuar eshte Eragoni, nje kalores i cili per familjen e tij hoqi dore nga cdokush dhe cdo gje. Nje njeri i denje per titullin qe mbart, i afte per te luftuar dhe besnik i pashoq. Me kete personazh jam njohur ne librin me te njejtin titull i cili eshte nder te preferuarit e mi. Ky personazh nuk ka nje pershkrim te caktuar pasi cdo njeri eshte i afte ta perfytyroje ashtu sic deshiron. Mendoj se dhe nexenes te tjere e njohin Eragonin dhe do t’ju pelqente kjo ide. Nese pranoni do t’iu dergoj nje vizatim qe une kam bere per te sic e imagjinoj per t’ju lehtesuar punen. Me respekt, Nxenesja .....
  3. 3. Republika e Shqiperise Ministria e Transporteve dhe Komunikacioneve Telekomi Shqiptar Telegram Adresa e plote e marresit: E. Guza Rr.’’A.Goga’’ Nr. 8 Durres Teksti: Pushimet nuk kaluan mire, Kthehem ne Durres neser. Era. Adresa e plote e derguesit : V.Hajdari Rr. ’28 nentori’ Nr. 3 Tirane Shkrime te transmetimit: Nr.Rendor: 9 Zyres: Durres Data: 10/06/2014 Ora: 1615 Nenshkrimi i telegrafistit:

×