Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
#MesueseAurela
Sjelljet e mesuara
Ujqerit
Hierarkia
Komunikimi me
sinjale zanore
–
–
–
ETOLOGJIA HUMANE
Etologjia humane eshte drejtimi i etologjise qe
merret me studimin e sjelljeve te njeriut.
Tek njeriu shfaqen sjellje te m...
ETOLOGJIA
ETOLOGJIA
ETOLOGJIA
ETOLOGJIA
ETOLOGJIA
ETOLOGJIA
ETOLOGJIA
ETOLOGJIA
ETOLOGJIA
ETOLOGJIA
ETOLOGJIA
ETOLOGJIA
ETOLOGJIA
ETOLOGJIA
ETOLOGJIA
ETOLOGJIA
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

ETOLOGJIA

13,653 views

Published on

ETOLOGJIA...!!!

Etologjia eshte shkenca qe merret me studimin e sjelljes se kafsheve ,ndersa shkencetaret qe merren me kete studim quhen etologe.

#MesueseAurela

Published in: Education
  • Be the first to comment

ETOLOGJIA

  1. 1. #MesueseAurela
  2. 2. Sjelljet e mesuara
  3. 3. Ujqerit Hierarkia
  4. 4. Komunikimi me sinjale zanore
  5. 5. – – –
  6. 6. ETOLOGJIA HUMANE
  7. 7. Etologjia humane eshte drejtimi i etologjise qe merret me studimin e sjelljeve te njeriut. Tek njeriu shfaqen sjellje te mesuara dhe te lindura.

×