Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Preznetare Radu Restivan, conferinta de marketing sportiv IAA YP 23 octombrie

763 views

Published on

Preznetare Radu Restivan, conferinta de marketing sportiv IAA YP 23 octombrie

Published in: Sports
 • Hi there! Get Your Professional Job-Winning Resume Here - Check our website! http://bit.ly/resumpro
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

Preznetare Radu Restivan, conferinta de marketing sportiv IAA YP 23 octombrie

 1. 1. sport. marketing. pr. românia. radu restivan dăescu borțun olteanu
 2. 2. despre mine pasionat de sport. practicant de sport. jurnalist sportiv. comunicator sportiv.
 3. 3. situația în 2012. 43% dintre copii nu fac nici o formă de sport.
 4. 4. ocupațiile românilor în timpul liber. • televizorul • întâlnirile cu prietenii
 5. 5. bucurești vs. budapesta. 8.000 vs. 25.000. îngrijorare? nu. oportunitate. DA.
 6. 6. prima dată.
 7. 7. cealaltă prima dată. același sentiment.
 8. 8. ciocolata de după cursă are un gust dumnezeiesc. apa este cea mai pură.
 9. 9. an de an, mii de români o fac pentru prima dată. prima ciocolată nu se uită niciodată. nici apa, pantofii, tricoul și tot ce te înconjoară.
 10. 10. 1. voi faceți sport? 2. …dar sigur știți pe cineva care face constant*. *și care v-a invadat feed-ul cu postări despre asta
 11. 11. românia este la început. alergare, fotbal, tenis, ciclism – din ce în ce mai mulți români o fac prima oară. brandurile trebuie să fie acolo.
 12. 12. pentru că legătura creată între branduri și consumatori este puternică și naturală. automat devine una de lungă durată.
 13. 13. când oamenii se apucă de sport, alături de alte hobby-uri, acesta ocupă 20% din timpul liber. toți practicanții investesc timp, pasiune și bani.
 14. 14. orice acțiune de brand poate crește numărul practicanților de sport. pentru că avem de unde să creștem. când faceți planul pentru anii viitori și căutați reach și interacțiune cu oamenii, gândiți-vă la sport. pentru că transmite valori pure.
 15. 15. momentul simona va genera reacția ‘nadia - montreal’: mii de fete se vor apuca de tenis. …toate brandurile vor o bucățică din simona.
 16. 16. o idee. fetele reunite într-o campanie dedicată băieților: “hai băieți, se poate!” avem nevoie de băieți tari în tenis. orice brand poate susține asta.
 17. 17. campanii care au reînviat sportul românesc.
 18. 18. frf, lider autoritar. provocarea: asumarea rolului de educator în sport. îndrumarea copiilor spre sport, nu doar fotbal.
 19. 19. limitare pentru branduri în sport? limita e cerul.
 20. 20. după studiul din 2012 am făcut o campanie de educare pe teme sportive pentru părinți și copii. am avut alături sportivi și artiști. în 2013 am refăcut studiul. am câștigat câteva procente. am fost cei mai fericiți oameni.
 21. 21. direcții: cei care fac sport și cei care sunt pasionați de sport. brandurile care au în adn sportul trebuie să investească deștept în sport. logo-ul de pe panoul de interviuri și ultimul paragraf din comunicat nu sunt o măsură a reușitei.
 22. 22. când vă scot la o alergare? 

×