How to

265 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
265
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

How to

 1. 1. Magyar nyelven elsőként bevezetjük a nagy közös átlagjegyet! A recenziók mellett mostantól egy százalékban kifejezett jegy is megjelenik. A jegyet te magad is alakíthatod a saját véleményeddel , értékeléseddel ! Megmutatjuk, hogyan...
 2. 2. Minden recenzió végén találsz egy linket, ahol hozzáadhatod az olvasoterem.com recenziójához a saját bejegyzésed linkjét!
 3. 3. Az űrlap használatához előbb be kell jelentkezz! Ha még nem regisztráltál, kezd azzal!
 4. 4. A regisztrációnál fontos, hogy add meg a blogod, weboldalad URL-jét is, mert a felhasználóneved link lesz az oldaladra. Iratkozz fel speciális hírlevelünkre is, ahol csak az új recenziókról értesítünk , így mindig tudni fogod, ha már hozzáadhatsz egy új bejegyzést valamelyik recenziónkhoz!
 5. 5. Bejelentkezés után az űrlaphoz érsz, itt viheted fel a saját bejegyzésed adatait. Előbb azonban lássuk a menüsort!
 6. 6. ...feliratkozhatsz a hírlevélre, ha a regisztrációnál kihagytad... ...bármikor újranézheted a használati útmutatót... ...a felhasználói felületen változtathatod meg a jelszavadat, e-mail címedet, tölthetsz fel avatart (arckép vagy logó)... Ez utóbbi nagyon fontos , ezt mindig a linked mellett tüntetjük fel!
 7. 7. - bejegyzésed címe : a saját recenziód címe (lehet más is, mint a blogodon) - link : a recenziód pontos linkje - véleményed : pár mondatban foglald össze a recenziód lényegét (lehet pár összefüggő mondat a recenziódból is!) <ul><li>jegy : az adott könyv értékelése </li></ul><ul><li>1-től 5-ig. Nem muszály egész szám </li></ul><ul><li>legyen, adhatsz rá 3.71-et is akár! </li></ul>
 8. 8. Jováhagyás után , a saját zanzásított kritikád az olvasoterem.com recenziója alatt jelenik majd meg A recenziód címe egyben link a saját recenziódhoz A jegyedet átkonvertáljuk százalékra! A jegy alatt jelenik meg az avatarod (ha töltöttél fel!) A cím alatt a felhasználóneved lesz, ez egyben link az oldaladra! Az avatartól jobbra lesz a véleményed , azaz a recenziód összefoglalója!
 9. 9. <ul><li>Mi kérünk mindezért cserébe? </li></ul>Helyezz el te is egy, a mi recenziónkra mutató linket* a saját oldaladon, a saját recenziódnál. Ehhez készen adjuk a beágyazható képet, csak be kell másold a kódot a saját posztodnál a HTML-be. Megmutatjuk, hogyan kell... *A linkcsere nem kötelező, akkor sem utasítjuk el a véleményed publikálását, ha te nem vagy hajlandó két linkért egyet adni, de nagyra értékelnénk, ha a te oldaladon is megjelenne a „nagy közös jegy” 
 10. 10. A recenzió elején, az átlagjegy mellett találsz két gombot. Az alsó segítségével másolhatod ki az átlagjegyet tartalmazó kép kódját. Ha az embed re klikkelsz, lenyílik egy, a kódot tartalmazó ablak. Ezt a kódot kell a recenziód HTML-jébe bemásold! Lássuk, hogy fog ez a te oldaladon kinézni...
 11. 11. <ul><li>c </li></ul>...valahogy így. A kép nem zavaró, nem feltűnő, a háttere áttetsző, így bármilyen felületen használható! Alapértelmezettként balra van igazítva , és bárhová beillesztheted: poszt elejére, végére, bekezdés elé, vagy annak közepére. Ha jobbra szeretnéd igazítani , akkor csak a kódban kell kijavítsd a „ float:left ”-et „ float:right ”-ra.
 12. 12. Ha bármilyen kérdésed van, vagy elakadsz, jelezd az info @ olvasoterem.com e-mail címen!

×