Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
http://englishandmuchmore.blogspot.com.es/ 
1 
LA DONA PORTA UN BARRET VERMELL I DUES COSES A LES MANS: UNA TASSA I UN CAS...
http://englishandmuchmore.blogspot.com.es/ 
2 
LA NENA PORTA UNA MOTXILLA D’ESCOLA. VA VESTIDA AMB UN JERSEI VERMELL I UNS...
http://englishandmuchmore.blogspot.com.es/ 
3 
LA DONA PORTA UN JERSEI VERMELL I UN MOCADOR AL CAP DEL MATEIX COLOR. A ON ...
http://englishandmuchmore.blogspot.com.es/ 
4 
LA NENA VA VESTIDA DE COLOR BLANC. A LA MÀ PORTA UNA TORXA. PER QUÈ DEU POR...
http://englishandmuchmore.blogspot.com.es/
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Clics descripció

1,181 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Clics descripció

  1. 1. http://englishandmuchmore.blogspot.com.es/ 1 LA DONA PORTA UN BARRET VERMELL I DUES COSES A LES MANS: UNA TASSA I UN CASSÓ. QUÈ DEU BEURE? L’HOME PORTA UNA CÀMERA I UNS AURICULARS. VA VESTIT DE COLOR VERD. QUÈ DEU GRAVAR? LA DONA VA VESTIDA AMB UN JERSEI DE COLOR VERMELL I UNS PANTALONS GRISOS AMB TOPOS PLATA. PORTA UN COFRE. ÉS UN TRESOR? L’HOME ÉS SUBMARINISTA, PORTA UNA ESCAFANDRE I VA VESTIT DE COLOR TARONJA. HAURÀ TROBAT ALGUN TRESOR AL FONS DEL MAR? L’HOME PORTA UN JERSEI GROC I UNS PANTALONS VERMELLS. A LES MANS PORTA UN EMBUT I UNA GARRAFA.
  2. 2. http://englishandmuchmore.blogspot.com.es/ 2 LA NENA PORTA UNA MOTXILLA D’ESCOLA. VA VESTIDA AMB UN JERSEI VERMELL I UNS PANTALONS BLANCS. QUÈ DEU PORTAR A LA MOTXILLA? LA NENA PORTA UNA MOTXILLA D’ESCOLA. VA VESTIDA AMB UN JERSEI VERMELL I UNS PANTALONS BLAUS. VA A L’ESCOLA? ELS BESSONS PORTEN UN GORRO D’HIVERN. VAN AMB TRINEU I ELS DOS PORTEN UN JERSEI MARRÓ. QUI GUANYARÀ? LA NENA PORTA UNA BUFANDA VERMELLA I UN GORRO VERD. QUINA ESTACIÓ DE L’ANY DEU SER? EL NEN PORTA UNA BUFANDA VERMELLA I UN JERSEI BLAU. FA UNA MICA DE FRED, PERÒ NO GAIRE. QUINA ESTACIÓ DE L’ANY DEU SER?
  3. 3. http://englishandmuchmore.blogspot.com.es/ 3 LA DONA PORTA UN JERSEI VERMELL I UN MOCADOR AL CAP DEL MATEIX COLOR. A ON DEU ANAR? L’HOME PORTA UN JERSEI BLANC I UNS PANTALONS BLAUS. A LA MÀ PORTA UN RASCLET. QUÈ DEU FER? L’HOME ÉS ROS. PORTA UN GORRO MARRÓ PEL FREDI UNS ESQUÍS. EN QUINA MUNTANYA DEU ESTAR? L’HOME PORTA UN JERSEI VERMELL I UNS PANTALONS BLANCS. A LA MÀ HI PORTA UN CARTABÓ. ÉS MESTRE? L’HOME PORTA UN JERSEI NEGRE I UN GORRO DEL MATEIX COLOR. PORTA UN CINTURÓ MARRÓ, PERÒ, ON ÉS LA PISTOLA? L’HA PERDUT?
  4. 4. http://englishandmuchmore.blogspot.com.es/ 4 LA NENA VA VESTIDA DE COLOR BLANC. A LA MÀ PORTA UNA TORXA. PER QUÈ DEU PORTAR UNA TORXA? ÉS DE NIT? LA NENA ÉS MORENA. VA VESTIDA AMB UNA SAMARRETA DE COLOR GROC I UNS PANTALONS BLAUS. QUÈ LI DEU AGRADAR? ELS DOS NENS VAN AMB UN TRINEU VERMELL. VAN VESTITS IGUALS PERÒ UN TÉ EL CABELL NEGRE I L’ALTRE MARRÓ. ON DEUEN SER? AQUESTA NENA ÉS MOLT PETITA! VA VESTIDA AMB UN MONO BLANC I PORTA UN GORRO DEL MATEIX COLOR. QUINA ESTACIÓ DE L’ANY DEU SER? EL NEN PORTA UN MOCADOR AL COLL BLAU I A L’ESQUENA PORTA UN MOTXILLA GROGA. VA A L’ESCOLA O JA HA ACABAT LES CLASSES?
  5. 5. http://englishandmuchmore.blogspot.com.es/

×