Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
TRACKS DIUMENGE - LES PRESES

TRACK 1: Circular per fageda... 30 KMS / 750 Desnivell / circular.


TRACK 2: Va cap a l'esq...
per anar a buscar el pont de la Dou i pujar la pista de la teuleria de la Dou primer i el camí
(uff...tot a peu)fins el Co...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×
Upcoming SlideShare
Ccss Pra 20.01.09
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

0

Share

Download to read offline

Informació dels tracks

Download to read offline

  • Be the first to like this

Informació dels tracks

  1. 1. TRACKS DIUMENGE - LES PRESES TRACK 1: Circular per fageda... 30 KMS / 750 Desnivell / circular. TRACK 2: Va cap a l'esquerra de les preses (Els plans de ridaura) 30 km / 700 desnivell. TRACK 3: Surt d'Olot. 35 kms / 800 desnviell/ circular. TRACK 4: Info: Sortir d'Olot pel Triai, La Fageda d'en Jordà, Can Xel, i quot;primera pujadaquot; Font Pobra. Anem direcció a St. Feliu pel volcà de Can Tià. A St. Feliu anem direcció a quot;segona pujadaquot; volcà de St. Marc, i el Mas Nou. Aquí agafem la carretera asfaltada (poc tros)per arribar a La Salut. El pròxim objectiu és Coll Uria així que comencem a baixar fins que hi arribem. D'aquí a Olot per La Cau i el bicicarril. Dubtava si el grau de dificultat marcar-ho com quot;Difícilquot; o quot;Molt difícilquot; però al ser l' Ibp de 132.31 he optat per la segona opció. 50 kms , 1200 de desnivell / circular. TRACK 5: Surt d'Olot / 1500 de desnivell / 41 kms. TRACK 6: Sortida de les Preses pel bicicarril direcció a St. Feliu. A l’alçada de St. Miquel de Pineda travessem la carretera i anem cap a St. Iscle però abans d’arribar-hi girem a la dreta cap a el Collet de Panosa. D’aquí hem d’anar a buscar la pista del Volcà Traiter i arribat al trencant del Volcà agafem la pista i amunt fins el pla de sobre el Volcà Traiter. Aquí agafem un camí molt maco que va segueix la carena de la Serra del Conteller fins arribar a St. Feliu. D’aquí pel bicicarril direcció a Les Preses fins passada Sta. Cecília i abans d’arribar a St. Miquel de Pineda agafem una pista amb alguns trams de terreny molt trencat i pedregós que ens portarà al Pla de la Miranda, Collet del Bis, Collet de la Baga, Coll Sesarques i els Hostalets. Tornem a Les Preses pel bicicarril. Ibp de 83,85. 43 kms / 600 de desnivell. TRACK 7: Sortir d'Olot pel la Salut del La Moixina, La Teuleria, El Clot dels Boixos, El Pujou, i el pla de St. Miquel. Aquí comencem a pujar a les ermites del Corb, St. Martí i St. Miquel del Corb. Continuem per un camí estret i el pròxim objectiu és pujar (molt de tros a peu) a l'àrea recreativa de Xenacs, i d'aquí camí amunt fins el Collet de Llosassos i visita a la Torre de Murrià. Reculem un tros pel mateix camí i baixem fins la carretera d'en bas
  2. 2. per anar a buscar el pont de la Dou i pujar la pista de la teuleria de la Dou primer i el camí (uff...tot a peu)fins el Coll Sesvinyes. D'aquí al Puig Blanc i baixem pel turó de la Brugada per anar a buscar el bicicarril a St. Esteve d'en Bas i tornar a Olot. Aquesta volta es pot qualificar de Duatló per trams que s'han de fer a peu. IBP 113.09 33 kms / 850 de desnivell. TRACK 8: 33 KMS 1650 De desnivell. Zona dels volcans i fageda. TRACK 9: 36 kms / 900 de desnivell.

Views

Total views

379

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

4

Actions

Downloads

1

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×