Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Dupki na shtastieto.pps

306 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Dupki na shtastieto.pps

 1. 1. Кой е този млад мъж, койтокарахиляди хора да се усмихватежедневно?
 2. 2. Стив Уейн е израснал в Австралия в дом с разкошнаградина. Наследил уменията на своя дядо градинар,той заменя широтата на Петия Континент сдвустаен апартамент без балкон в Лондон, за даучи дизайн.
 3. 3. Движещ сеобикновено свелосипед,Стивустановявакаквапостоянназаплаха садупките поулиците.
 4. 4. Така се раждаидеята да запълнитези дупки сминиатюрниградинки,които даизострятвниманиетона минувачите,колоездачите ишофьорите.
 5. 5. Усмивките, които сепоявяват по лицатана хората, са най-голямата му награда.
 6. 6. Той използва нискирастения с яркицветове, за дабъдат по-леснозабелязвани отминувачите.
 7. 7. Неговатапърваградинкапросъществуваласамо двачаса предида бъдепрегазена.
 8. 8. Тези цветнивълшебстваимат кратъкживот.Най-дългоживялатакрадинка етри седмици.
 9. 9. Това се превръщав страст и сегаСтив не може даспре да търсидупки.
 10. 10. • Непрекъснато се раждат нови идеи, така Стив допълва пейзажа с пейки, шезлонги, велосипеди, кошнички за пикник, телефонни кабини, телевизори, столове, дори пиано и тенискорт.
 11. 11. Блогът на Стив във Фейсбук има повече от 25 хиляди фенове. Те споделят с него все нови и нови идеи за “дупки на щастието”, които той след това реализира.• Изкуството на Стив вече надхвърли границите на Англия и запълва дупки в Милано, Германия, Лас Вегас, Индия...
 12. 12. • „Харесва ми да стимулирам въображението на хората. Моите произведения превръщат нещо толкова банално, като една черна дупка, в нещо, което кара хората да се усмихват и да се замислят за своето обкръжение и как могат да го направят по-красиво... Аз създавам малки моменти на щастие и напомням на хората, че трябва да се спрат, за да усетят аромата на розите. И ако това може да ги вдъхнови да излязат на улицата с един инструмент, на своя си терен и да направят една малка градинка, би било великолепно.”
 13. 13. КРАЙ asteri-asteraki

×