Successfully reported this slideshow.

More Related Content

Related Audiobooks

Free with a 14 day trial from Scribd

See all

Dupki na shtastieto.pps

 1. 1. Кой е този млад мъж, който кара хиляди хора да се усмихват ежедневно?
 2. 2. Стив Уейн е израснал в Австралия в дом с разкошна градина. Наследил уменията на своя дядо градинар, той заменя широтата на Петия Континент с двустаен апартамент без балкон в Лондон, за да учи дизайн.
 3. 3. Движещ се обикновено с велосипед, Стив установява каква постоянна заплаха са дупките по улиците.
 4. 4. Така се ражда идеята да запълни тези дупки с миниатюрни градинки, които да изострят вниманието на минувачите, колоездачите и шофьорите.
 5. 5. Усмивките, които се появяват по лицата на хората, са най- голямата му награда.
 6. 6. Той използва ниски растения с ярки цветове, за да бъдат по-лесно забелязвани от минувачите.
 7. 7. Неговата първа градинка просъщес твувала само два часа преди да бъде прегазена.
 8. 8. Тези цветни вълшебства имат кратък живот. Най-дълго живялата крадинка е три седмици.
 9. 9. Това се превръща в страст и сега Стив не може да спре да търси дупки.
 10. 10. • Непрекъснато се раждат нови идеи, така Стив допълва пейзажа с пейки, шезлонги, велосипеди, кошнички за пикник, телефонни кабини, телевизори, столове, дори пиано и тенискорт.
 11. 11. Блогът на Стив във Фейсбук има повече от 25 хиляди фенове. Те споделят с него все нови и нови идеи за “дупки на щастието”, които той след това реализира. • Изкуството на Стив вече надхвърли границите на Англия и запълва дупки в Милано, Германия, Лас Вегас, Индия...
 12. 12. • „Харесва ми да стимулирам въображението на хората. Моите произведения превръщат нещо толкова банално, като една черна дупка, в нещо, което кара хората да се усмихват и да се замислят за своето обкръжение и как могат да го направят по-красиво... Аз създавам малки моменти на щастие и напомням на хората, че трябва да се спрат, за да усетят аромата на розите. И ако това може да ги вдъхнови да излязат на улицата с един инструмент, на своя си терен и да направят една малка градинка, би било великолепно.”
 13. 13. КРАЙ asteri-asteraki

×